"На тортата две свещички горят, ДЕКЕМВРИйското дете веселят!"

• 17 712
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
Честито на Liletka!!! Да и е жива и здрава бебката!!!  newsm51

# 151
  • Варна
 newsm51 честито на Лилетка! да са живи и здрави  Hug

аз бях ви обещала едно клипче дето ядем джоб: http://andonova.multiply.com/video/item/9/Lora_qde_djob_22.10.2008.mp4   Mr. Green

# 152
Честита принцеска на мама Лилетка   bouquet Да расте умна и красива, да радва мама, тате и бате  Heart Eyes

# 153
Честито на Лилетка!  newsm51  Да са живи и здрави цялото семейство, а новото попълнение много да ги радва!  newsm32 Май точно на термина се роди малката Лия!  smile3501
Общия рожден ден беше супер!  Tada   Браво на организаторката и на участниците!    mrstraetz

Последна редакция: нд, 11 яну 2009, 23:28 от tini-mini

# 154
  • Vaudreuil Canada
Лилетка честито - да расте здраво и щастливо дете малката Лия, а на теб бързо възстановяване.

А нещо като снимки от общия рожден ден полагат ли ни се на нас неприсъствалите?

# 155
  • София
Честито на Лилетка,
много хубави мерки наистина има госпожицата, да им е здрава и да расте много весела Heart Eyes

Наистина хубаво беше на срещата с малките- големи декемврийчета Wink
Изложих се със снимките, да знаете, половината изобщо не са на фокус #Crazy, ама така като не се интересувам от настройките, а само гледам да натискам копчето Crazy
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=329125&pid=9952072&view=2
Толкоз от мен, лека нощ Wink

# 156
  bouquet Честита малка госпожица на Лилетка  Heart Eyes  да си се гледат със здраве

# 157
Хей, дебнах, дебнах и накрая пропуснах раждането на Лилетка! Joy
Да й е жива и здрава малката госпожичка!   bouquet

Декемврийското парти наистина беше приятно! Зори, много благодаря за организацията! Ще кача и аз снимки по някое време.

# 158
Честита дъщеричка, Лилетка! Да ви е жива и здрава! Само щастие и радост да ви носи!

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 10:13 от shrew

# 159
Снимките са супер! Изкара ли сте си приятно! Малко ме е яд, че не можем да идваме по-такива срещи, защото живеем на другия край на България, ама какво да се прави  Hug
Вержи, иска ми парола и никнейм! newsm78
Честита дъщеричка на Лилетка!  ylinfant Да расте жива и здрава и много обичана от мама и тате и най-вече от бати!
От 2 дена забелязвам Владито се самоопределя като "Аз", което ме радва, защото до онзи ден "икаш", не "искаМ" примерно, сега вече "Мамоо икам мусо /месо/".
Записах го и за градина, нямах проблем със записването, отидох, попълних молбата и ми казаха ще бъде приет на есен с песен! motor
Това за сега от мене. Топъл ден Ви желая!

# 160
  • Варна

Вержи, иска ми парола и никнейм! newsm78

хм , явно нещо от настройките съм направила Rolling Eyes еми тогава ей така http://andonova.multiply.com/video пък ще го намерите  Mr. Green

# 161
  • София
ЧЕСТИТО НА ЛИЛЕТКА! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ЛИЯ  bouquet
и ние сме много доволни от снощното парти. благодарим на зизу за всичко  bouquet
ето и моите снимки - http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=23764&AlbumId=127172
не можах да ги кача в общото албумче, защото постоянно ме изхвърляше от страницата Tired

# 162
Лилиии, Честита малка принцеска Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Да Ви е жива и здрава, много весела, усмихната и лъчезарна Hug Hug Hug
За теб   bouquet

Страхотни са ни дечицата. Hug Hug Hug
Довечера и аз ще кача нашите снимки Peace

# 163
Лилетка, честита ви рожба!Много здраве и щастлива орисия за малката, а на теб желая бързо възстановяване и лесна адаптация на малките човечета!
Били... съм, да не се чудите... Peace

# 164
Били, веднага те познах - по подписа  Heart Eyes
Снимките щ разгледам по-късно, че съм н работа  Crazy
Катя, завиждам ти за приема в градината Embarassed Тук е някакъв ад #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт