Камък-дезодорант?

• 190 227
  • 583
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Аз да попитам защо не работи ликнът: http://www.deocrystal.eu/?p=begin
Искам да го пратя на приятелка, но нещо не се отваря...

# 196
За мен точно стикът на Рок е пълен боклук, но и феновете му са много, така че може и аз да не съм наред.
И не съм защитничка на кристала, от мненията ми в темата ясно си личи.

# 197
Аз да попитам защо не работи ликнът: http://www.deocrystal.eu/?p=begin
Искам да го пратя на приятелка, но нещо не се отваря...
И аз това се питам. Явно има някакъв временен проблем.

# 198
Свърши ми стика на ROC и реших да пробвам с кристал. Купих си Ice Guard и съм много доволна. Така като му гледам количеството поне година ще го ползвам  Peace
http://www.wellbeing-uk.com/IceGuardCrystalDeodorant.aspx?jse=true

# 199
Део кристалите са откритието ми за това лято, след повече от месец използване продължавам да съм много доволна  Peace

# 200
  • София
Свърши ми стика на ROC и реших да пробвам с кристал. Купих си Ice Guard и съм много доволна. Така като му гледам количеството поне година ще го ползвам  Peace
http://www.wellbeing-uk.com/IceGuardCrystalDeodorant.aspx?jse=true
Oт къде точно се купува и на каква цена?
Продукта който предлага Николай Радунчев същия ли е?

# 201
Ivanichka купих си го от аптеката ( в случая Ремедиум). Струваше 8-9 лв.
Не знам дали кристалите не са еднакви, а само производителите и опаковките да са различни.  Thinking Иначе този, който предлага Ники е в различна опаковка от този, който имам.

# 202
Здравейте, връщам се в темата да споделя, че подобно на написаното ...
...Освен това забелязвам петна по дрехите,където са били мокри...
...и при мъжа ми се появиха петна.Използва кристала според инструкциите, изчаква доста да попие, но в последствие там, където са били мокри се появяват петна, които не се перат.За съжаление, доста ризи съсипа докато експериментирахме дали е от кристала.По въпроса с миризмата, премахва я, нямаме забележки, но аз моят също спрях да ползвам, от страх да не започне да оставя и при мен петна.Може би ще го оставя за плажа.Предвид споделените мнения, явно петната са в редки случаи, но все пак имайте едно на ум Peace.

# 203
Същите малки кристалчета( като сол ) се образуваха по самия камък в основата,може би от водата като се е оттичала .

# 204
При мен няма такива кристалчета. Да не би да има значение състава на водата, с която се мокри кристала  Thinking

# 205
Здравейте, връщам се в темата да споделя, че подобно на написаното ...
...Освен това забелязвам петна по дрехите,където са били мокри...
...и при мъжа ми се появиха петна.Използва кристала според инструкциите, изчаква доста да попие, но в последствие там, където са били мокри се появяват петна, които не се перат.За съжаление, доста ризи съсипа докато експериментирахме дали е от кристала.По въпроса с миризмата, премахва я, нямаме забележки, но аз моят също спрях да ползвам, от страх да не започне да оставя и при мен петна.Може би ще го оставя за плажа.Предвид споделените мнения, явно петната са в редки случаи, но все пак имайте едно на ум Peace.
Да, допускам, че по ризите са се появили петна, но не е коректно да твърдите, че кристалът прави петна и съсипвал дрехите. Вероятно тези петна се получават при комбинация на кристала с определен вид по-агресивна пот, което не означава, че той цапа или съсипва каквото и да е.
Ако искате накиснете някаква дреха във вода, в която е разтворен кристал и я оставете така няколко часа. След това всички ще се уверите, че от петна и съсипване на дрехата няма и следа  Peace

Последна редакция: чт, 01 окт 2009, 13:57 от Николай Радунчев

# 206
Същите малки кристалчета( като сол ) се образуваха по самия камък в основата,може би от водата като се е оттичала .
И моя е така, но за петна не съм обърнала внимание, а и не го ползвах дълго, сега си мисля зимата да го пробвам пак Simple Smile

# 207
...но не е коректно да твърдите, че кристалът прави петна и съсипвал дрехите. Вероятно тези петна се получават при комбинация на кристала с определен вид по-агресивна пот...
Вероятно неправилно съм се изразила.Пояснявам, че самият кристал не цапа, попива в кожата и след нанасяне не оставя следи.Без да правя експерименти, се съгласявам, че петна се получават от комбинацията на определена пот и кристала, а не от самият кристал.За съжаление няма как да разберем как ще е при нас, докато не опитаме.След като първоначално похвалих кристалът в темата, се почувствах длъжна сега да поясня какво се случи... и че при взаимодействието на този кристал и определена пот е възможен и такъв неприятен ефект.

# 208
На моя кристал така от водата му стана като го мокря,отсрани където се е стекла водата станаха прашинки ,като сол.Предполагам същите са останали и по дрехите.

Хихихи,айде в кюпа на агресивните миризливци .

# 209
И моя е така, но за петна не съм обърнала внимание, а и не го ползвах дълго, сега си мисля зимата да го пробвам пак Simple Smile
И аз не съм обърнал внимание да има подобни кристалчета по самия камък. Такива обаче и то много фини може всеки да забележи на силна светлина по кожата си, след като кристала попие.
В крайна сметка, е абсолютно в реда на нещата, когато едно вещество има кристална структура и е водоразтворимо, когато водата се изпари, то отново да кристализира.

Общи условия

Активация на акаунт