Камък-дезодорант?

• 187 159
  • 583
  •   1
Отговори
# 225
И аз се присъединявам към горното питане. Има ли някъде другаде от тези продукти, освен в ДМ-магазините? Говоря за марката Balea по принцип.

# 226
ама то и в този магазин го нямат-всеки път като имам ходене в мола и минавам да проверявам, но уви-няма Peace

# 227
В началото на седмицата си поръчах камък-дезодорант, все още не съм го получила, но като дойде и го тествам ще пиша в темата  Hug

# 228
И аз се присъединявам към горното питане. Има ли някъде другаде от тези продукти, освен в ДМ-магазините? Говоря за марката Balea по принцип.

Марката Белеа е на веригата ДМ, едва ли се продава на друго място.

# 229
Днес ходих в ДМ да видя има ли Белеа кристал, но нямаше и затова се насочих към Ремедиум. Оттам си купих Ice Guard ролка (великобританско производство): http://www.wellbeing-uk.com/IceGuardCrystalDeodorant.aspx?jse=true и току-що се изкъпах и реших да я пробва. След няма и 2 мин. започна много силно да ме щипе Cry Много странно, нали е с естествени съставки, откъде това щипане? Не пишеше да се внимава при раздразнена кожа и т.н., а и се епилирах сутринта, минало е достатъчно време , за да не ме щипе толкова силно. Някой да е имал подобен проблем? Rolling Eyes Много надежди възлагах на тоя кристал Sad

# 230
... започна много силно да ме щипе Cry Много странно, нали е с естествени съставки, откъде това щипане? Не пишеше да се внимава при раздразнена кожа и т.н., а и се епилирах сутринта, минало е достатъчно време , за да не ме щипе толкова силно. Някой да е имал подобен проблем? Rolling Eyes Много надежди възлагах на тоя кристал Sad
Че съставките са естествени, нямам съмнение, дори без да съм пробвал кристалите, на която и да е конкурентна фирма. Щипането и дразненето се предизвиква от това какво е основното съединение на кристала и доколко е чист от различни примеси. Въпреки външната прилика, кристалите на различните фирми не са еднакви.
Едни дразнят, други не.

# 231
Оправи се дразненето след 2рото нанасяне. Засега съм доволна, да видим по-натам. Може да е било предизвикано от епилацията, но тъй като съставките са естествени не очаквах така да реагира кожата Thinking

# 232
Най-после и аз имам такъв камък-засега съм доволна-мисля, че това е решението срещу съсипани дрехи Peace

# 233
D_e_s_i_t_o, на коя марка се спря?

# 234
# 235
  • у дома
Нека се включа и аз с отзиви.Цяло лято ползвах камъка/от форума, разбира се научих за него/ - никаква миризма, перфектен, но... за съжаление не спира изпотяването.И когато се наложи вече да махнем летните потници и да облечем тениските и блузите през есента, започнаха моите проблеми - огромни петна , разбира се без миризма, но неприятна гледка. Преминах на зелената ролка на Виши - засега съм с нея. А иначе, за тези, които имат проблем само с миризмата, а нямат обилно потене е перфектен. Между другото, моето обилно потене започна след употребата на камъка - не знам дали има и други, които са забелязали подобно нещо?

# 236
  • София
Аз след няколкомесечна употреба също съм доволна. Обаче след като се намажа с камъка и попие задължително слагам рол он (и аз ползвам зелената ролка на Виши)

# 237
  • русе
някой да каже къде в Русе може да се намери този камък newsm78

# 238
Аз имам такова камъче, но не го ползвам против изпотяване, а си търкам лицето. Изсушава ми пъпчиците и е много полезен за черните точки. Сега зимата избягвам да го използвам, тъй като много изсушава кожата.

# 239
Аз имам ICE GUARD  от Ремедиум. Като цяло, не е панацея за миризмата, но значително я намалява и отлага появата й. Обаче не 24 часа! Може да щипе на раздразнената кожа, понеже съдържа кисели съставки. Факт е, че не се чувствам идеално защитена от миризма както, да речем, с красическата Нивея. Обаче само като си представя от какви ежедневни порции вреда се спасявам по този начин, някак си съм склонна да упорствам и ако трябва да се мия  и пак да нанасям привечер, вместо да си сложа рол он, който ще ми запуши порите с алуминий за 24 часа... (фигуративно казано...) Ползвам само камъка от 2 месеца, и засега не съм забелязала подозрително душещи носово около себе си  Laughing   

Общи условия

Активация на акаунт