Камък-дезодорант?

• 187 154
  • 583
  •   1
Отговори
# 240
Аз имам такова камъче, но не го ползвам против изпотяване, а си търкам лицето. Изсушава ми пъпчиците и е много полезен за черните точки. Сега зимата избягвам да го използвам, тъй като много изсушава кожата.
Интересно приложение, да взема и аз да пробвам с моя и без това за друго не става Simple Smile Мокриш ли го преди употреба или ?

# 241
Между другото, моето обилно потене започна след употребата на камъка - не знам дали има и други, които са забелязали подобно нещо?
Логично е, тъй като стандартните средства имат за цел ограничаване на потенето, като ги спреш, да си изненадана от количеството пот, което се появява изведнъж.
Между другото, като занимаваща се със здравни въпроси, ми се иска да кажа, че това да спре потенето е една от сериозните грешки, които може да направи човек. Канализационната система на човек включва най-вече продуктите от ходенето до тоалетната и потенето. А ако запушиш канализацията, не можеш да очакваш да ти работи добре метаболизма, изобщо организма. Хората пари дават, за да се потят... е, може би не на работа и в скъпия костюм  Wink

# 242
  • Бургас
Мурi 1975 търсиш ли все още някой от Русе да си поръчаш камък ,за да те насоча?

# 243
  • София
В "ДМ" на бул. "Стамболийски" са заредили с део кристала, вчера си купих. Peace Струва 3.89 лв.
Сребърен облак, за камъка четох, че не запушва порите, а само предотвратява миризмата. Peace

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 11:52 от Гелева

# 244
  • София
Здравей,

Как се нарича точно продукта в ДМ? Марка има ли? Ще поръчам на 1 позната и искам точно да й кажа как да попита, за да я разберат  Praynig

# 245
  • София
Део кристал на Balea, по напред в темата бяха дали снимка. Ето я:

Дайте някоя снимка на този, който се продава в dm-на няколко места попитах и ме гледаха  Shocked-ей така. Тука си имаме такъв магазин, ама не смея и там да се изложа Mr. Green
Ето:

# 246
Сребърен облак, за камъка четох, че не запушва порите, а само предотвратява миризмата. Peace
Така де, точно за това го предпочитам пред другите средстава Simple Smile

# 247
Ефектът на камъка попремина за няколко седмици при мен. Вече не е същото Confused

# 248
Този кристал на Балеа е 3.89, а има кристали, които са по 20-30 лева... защо се получава такава разлика в цените? По-некачествени ли са тези на Балеа от по-скъпите?

# 249
не съм особено доволна от този камък, а дадох 20 лева  ooooh!

# 250
  • русе
Мурi 1975 търсиш ли все още някой от Русе да си поръчаш камък ,за да те насоча?

да Peace

# 251
Този кристал на Балеа е 3.89, а има кристали, които са по 20-30 лева... защо се получава такава разлика в цените? По-некачествени ли са тези на Балеа от по-скъпите?
Според мен са еднакви просто всяка фирма е заложила на различна цена, като разчитат на това,че не е много популярен Simple Smile

# 252
А във Варна къде мога да го намеря? Имам предвид кристал-део.

# 253

Добре де,изчетох всички страници,но така и не разбрах кой точно да търся.Кой е най-сполучлив?
Този:
http://www.deocrystal.eu/?p=products
 или този:
http://www.rsi-bg.com/16333.aspx

И каква все пак е цената на първия?

# 254
По последни данни от вносителя, знам че е около 6-7 лева малкия (60 гр.) и 8-9 лева двойния (120 гр.)

Общи условия

Активация на акаунт