Камък-дезодорант?

• 187 159
  • 583
  •   1
Отговори
# 255
А във Варна къде мога да го намеря? Имам предвид кристал-део.
Не знам точно коя марка, но вчера видях щанд на изложението в Спортна зала - Кожомания. Мисля, че бяха точно кристал-део... Ама ги подминах, защото близките ми и аз вече имаме Simple Smile

# 256
  • Варна
А във Варна къде мога да го намеря? Имам предвид кристал-део.
Не знам точно коя марка, но вчера видях щанд на изложението в Спортна зала - Кожомания. Мисля, че бяха точно кристал-део... Ама ги подминах, защото близките ми и аз вече имаме Simple Smile

Да, има на изложението...малкия грамаж е 8 лв, голямата опаковка-10 лв.....взех брошура, но се колебая....много различни мнения чета за този т.нар. "камък"  newsm78

# 257
 Аз от две седмици ползвам този. Купих го от DM на "Мария Луиза" за малко под 4 лв. Много комфортно се чувствам с него. Потя се, но няма никаква миризма. Купих и за родата, сега чакам отзиви от тях. Още нещо, за тези две седмици не се е смалил видимо.

# 258
  • София
Моя за повече от половин година също не се е смалил видимо.  Grinning

# 259
Днес си взех кристал Ice Guard от Ремедиум. Има ролка и стик и двете са по 9.79 лв.

# 260
Здравейте,

в голямо чудене съм - тези двата са на цена 17-18 лв. в биомагазините, а сега от темата научавам, че има и на ДМ за 4-5 лв.
Някой има ли представа дали разликата в цената идва само от био-сертификата и изобщо някакви впечатления от тези двата?

Благодаря предварятелно и се извинявам за огромните снимки.

# 261
Здравейте,
Аз преди около 4ри месеца си взех такъв кристал от едно изложение. И честно казано върху мен няма ефект. Имам нормално потене, работата ми не е свързана с много движение. Но по средата на деня вече ми понамирисват мишничките. Прочетох темата и виждам че има много хора им действа. Очевидно е като много неща, които при едни действат при други не. Моя део кристал си го взех за 10лв и гледам, че дистрибутор им е "Брилинтили".

# 262
Искам и аз да си взема. Тези дни ще ходя до ДМ, но искам да попитам възможно ли е да ми раздразни кожата и да направи някаква реакция след премахване на косъмчетата с епилатор (отскубващ)?

# 263
Чак раздразване, едва ли ... Може обаче леко да усетиш пощипване и боцкане за известно време, което след няколко минути би трябвало да отмине.

# 264
Ами то и от другите рол-он дезодоранти ме боцка така  Grinning Затова обезкосмяването го правя вечер за да ми мине дразненето до сутринта като слагам рол-он

# 265
Много се извинявам за тъпия въпрос,но кое е това DM на Мария Луиза?

# 266
В какъв смисъл кое?  newsm78

# 267
Записче от мен, че и аз видях за този кристал на изложението в НДК и се чудя! Simple Smile

# 268
Много се извинявам за тъпия въпрос,но кое е това DM на Мария Луиза?
В София е не е във Варна Wink

# 269
Здравейте момичета!
Благодаря на Алексче, че ме насочи тук, защото аз зададох въпрос в темата "Ползвате би био козметика?".
Изчетох темата, но си признавам, че детайлно внимание отделих на последните няколко страници, а не на всички 18.

Аз намерих ето този продукт - http://www.---/product/641/essential-care-dezodorirasht-kamak.html

Прилича на абсолютен камък. Вие тук обсъждате стикове и рол-они и се чудя дали има голяма разлика. Търсех отделните продукти и намерих, че само SANTE имат сертификат, който ги одобрява като БИО продукт.
Другият део кристал има картинка за някакъв био сертификат и описание, че е номиниран, но не и отличен за № 1 в изследване за вредните химични съставки. А пък и това ми звучи някак си, че не е точно био, защото всяка обикновена козметика претендира, че е безвредна или натурална .....
Отделно картинката, на която пише БИО върху този продукт не я намирам сред тези, които се водят световно признати и гарантиращи, че продукта наистина е БИО, защото аз лично държа на това. Ето тук четох за сертификатите - ТУК
Предполагам и, че това именно прави разликата в цената от 4 до 20 лв. - био продуктите принципно са доста по-скъпи.

Моля, споделете мнение. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт