Камък-дезодорант?

• 187 234
  • 583
  •   1
Отговори
# 315
Джемма, наистина ли смятате, че 15 лева (ако смятм правилно 6,5 паунда) без да е включена доставката са добра цена?

# 316
  • Варна
Купих моя за 19 лв. и не съжалявам ни най-малко Simple Smile

# 317
  • София
Ползвам на Балеа от ДМ. Много съм доволна, нанасям го след като съм намокрила подмишниците си с тампонче с вода. Ползвала съм на Виши, Одорекс, който ми щипеше ужасно и съм най-удовлетворена от този.

# 318
Купих моя за 19 лв. и не съжалявам ни най-малко Simple Smile
Има защо да не съжаляваш, понеже си можела да го купиш и за 30 и дори за 50 лева.  Laughing
Все пак ставаше дума дали е изгодно на фона на повечето подобни кристали, при положение, че не получаваш по-голяма ефективност.

# 319
Привет!
Бях се разровила пролетта за еко козметики преди да поръчам и попадна на тази тема. Помогнаха ми мненията да търся само камъка. Купих си на faith in nature и съм много доволна. изпотяване има, но не мирише.аз нямам проблем с изпотяването и смятам, че потта не би трябало да се спира, но ефектът е, че няма миризма. много съм доволна. наистина трябва да се мокрят мишниците предварително, за да има ефект.

# 320
Този камък може ли да се ползва върху операция

# 321
Върху белег от операция имаш предвид вероятно?

Аз го ползвам, не виждам защо да не може.

# 322
операцията е на един месец и повече прилича на рана отколкото на белег

# 323
E, как така на един месец и не е зараснала още раната?

# 324
операцията е на един месец и повече прилича на рана отколкото на белег

Аз бих бил много предпазлив.
Може да опиташ малко в единия край на раната да го нанесеш и ако усетиш някакъв сериозен дискомфорт (различен от леко пощипване), който не изчезне до няколко минути, изплакни и не го ползвай на това място.
Всъщност, зависи от кой тип кристали ползваш - амониев или калиев. Доколкото помня, май амониевият имаше ранозаздравяващо действие, но не съм 100% сигурен.

# 325
Aз не бих нанасяла нищо такова на рана, още по-малко на рана, която не заздравява един месец.

# 326
При свалянето на конците са одрязали части от кожата ми, поне така ми се струва, защото раните са в края на операцията и ме щипят малко, за това казах, че прилича на рана, а не на белег. Кристала е на VIKTORIA BELLS  и пише да не се слага на ранена кожа, въпроса е кога белега спира да се води ранена кожа

Последна редакция: нд, 21 ное 2010, 11:37 от taina

# 327
я да синдоуточня нещо,че не съм сигурна колко разбрах: е тва камъче чудесно звучи прекрасно,но.. миризма на пот няма,супер,но се потиш Sick и пак ли стават мокри петна по дрехите или newsm78 ,че нещо не разбрах! щото това да се разхождам с мокри подмишници,дори и немиришещи нещо не е ок!

# 328
я да синдоуточня нещо,че не съм сигурна колко разбрах: е тва камъче чудесно звучи прекрасно,но.. миризма на пот няма,супер,но се потиш Sick и пак ли стават мокри петна по дрехите или newsm78 ,че нещо не разбрах! щото това да се разхождам с мокри подмишници,дори и немиришещи нещо не е ок!

Да, потиш се наволя и остават мокри петна.

# 329
  • София
Ползвам на Балеа от ДМ. Много съм доволна, нанасям го след като съм намокрила подмишниците си с тампонче с вода. Ползвала съм на Виши, Одорекс, който ми щипеше ужасно и съм най-удовлетворена от този.

Цена?

Общи условия

Активация на акаунт