Пъзели 3

• 37 729
  • 614
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Браво на теб ти си герой.

И ние чакаме с теб. Grinning
По принцип в рамките на няколко часа ли отговарят или да чакаме чак в понеделник?

# 286
О, Боже, не мога да повярвам, че я пуснах!!! newsm44 newsm68 newsm44

Не мога да повярвам, че не успях да стана разногледа, докато броях за n-ти път дали съм включила всички поръчки ooooh! Слава Богу, всичко е наред (надявам се). Сега остава да чакаме французите да потвърдят поръчката, това е важен момент - притеснява ме да не ни вдигнат цената на доставката Rolling Eyes, но ще поживеем и ще видим.
Между другото сестра ми е във ФР и и поръчах току що 9 пъзела от същият сайт, тя ще ми ги изпрати след това.
Ако имате нужда от човек там, може да съдействам, нямам представа как! Simple Smile

# 287
Браво  newsm44
Само да кажа, че утре съм в София, то за нас е работен ден, ама за французите едва ли Simple Smile но все пак утре също мога да пусна парите. Само ще помоля Шехина да ми прати един смс, ако не се разберем до довечера  Hug

# 288
  • Пловдив
 smile3501 smile3501 smile3501 newsm44 newsm68
Сега ще чакаме, което за жалост е най-трудното  ooooh!

# 289
Браво, Шехи  Hug
Сега дано всичкое наред и бързо да се оправят французите  Grinning

Аз за марки ощеен мога ад говоря, защото нямам толкова опит. Равенсбургер наистина са много пълтни и няма начин да объркаш парченцето.
Едука са по-плътни и последния, който отворих днес, има страхотно покритие  Grinning
Трефл, наистина слепват много добре и стават по-здрав от Равенсбургер
Толков мога да кажа аз.
Имам един на Имитд /или както там бяха/. Но още не съм го започнала. Но на първо време забелязах, чепарченцата са им дота по-малки от Равенсбъргар, да не говорим за Трефл.

И в тази връзка, къд мога да намеря наистина избор от Трефл или поне да приемат поръчки. Толкова ми харесват, а нещо попадам на някоя и друга тяхна бройка случайно  Rolling Eyes

Ей тук го има последния ми готов пъзел
http://www.treflusa.com/novelty/trfy4009.html
Да се види, както трябва, че на снимката не ес получи много.

Стрина Ягода, ти да нямаш склад за пъзели във вас  Laughing

# 290
  • UK
Страшни сте. Simple Smile

Надявам се този път да не са ми накъсали кутиите като миналия.

Шехина, имам една молба към теб - моля те, моля те моля те моля те, ако имаш възможност, направи няколко снимки на всички пъзели като ги вземеш, кога друг път ще имаш толкова много пъзели у вас, сигурно ще е страхотно. Simple Smile

# 291
И аз се включвам с едно голямо благодаря ви момичета!  bouquet  bouquet  bouquet

# 292
Направи ми нещо впечатление-пъзелите на Castorland,от 1000 и 1500 части са с еднакви размери-47 х 68.това означава че на еднохилядниците са по-големи парченцата.Не съм сигурна дали при всички е така,но гледах няколко.
 Аз от Едука и Клементони съм по-доволна.На трефел нещо ми бледният цветовете и са сякащ по-тънки,Равенсбургер и Касторланд не съм редила.

# 293
  • Тук и сега
Аз чакам с нетърпение да си наредя пъзелите на Яноман и Лупу.
Досега съм редила само на Едка, Клементони, Равенсбургер и Едишънс Рикорди. От последните две марки не съм особено доволна. На Рикорди дори на едно от парчетата ми се раздвои картона. И не подлежеше изобщо на лепене.
Но... това не ми пречи ако ми хареса някой техен пъзел, пак да си го купя. Жалко, че в сайта на французите нямаше прословутите камили и голямата уста.

# 294
Шехина, имам една молба към теб - моля те, моля те моля те моля те, ако имаш възможност, направи няколко снимки на всички пъзели като ги вземеш, кога друг път ще имаш толкова много пъзели у вас, сигурно ще е страхотно. Simple Smile

О, да, няма да пропусна Mr. Green Живот и здраве да дойдат първо заветните лезъпи Laughing

Между другото, гледам, че поръчката ни е приета, но още не е валидирана, което е обяснимо - в сайта пише, че ако поръчката се приеме в петък вечерта или през уикенда, валидизирането й става в понеделник. В нашия случай е още по-обяснимо - просто съчувствам на човека, който трябва да провери, аджеба, има ли ги в наличност всичките 141 пъзела Mr. Green Аз ви предлагам да изчакаме на полусъединител до понеделник и едва когато валидират поръчката, тогава да ми превеждате пари. ОК? Искам да се уверя, че всичко е точно и поръчката ни ще бъде изпълнена. За тази цел, за да ги пораздвижа, им пратих и запитване приета ли е поръчката ни и кога можем да очакваме тя да бъде валидирана. Дано отговорят скоро Simple Smile

Обаче си нямате си представа как се вълнувам за тази поръчка...Представям си вече как посред януари ще раздавам "подаръци" Mr. Green

# 295
Шехи, ще си като един януарски дядо Коледа  santa2
Veselina, има нещо вярно за склада за пъзели. Имам и свидетели от тази тема, които могат да го потвърдят Grinning. А както си пазя и опаковките от наредените вече пъзели...
Относно качеството на пъзели- Равенсбургер не съм редила. На Едука цветовете са по-ярки. На Трефл парченцата са по-матови и  картонът изглежда някакси по-плътен. Клементони- средна работа. Имам и на Касторланд (от предната поръчка), но все още не съм ги отваряла. Последният път редих пъзел на Falcon- строхотен е и като цветове, и като качество на картона. Последната ми придобивка е на Schmidt. Надявам се, че няма да ме разочароват.

# 296
за колко дни идва поръчкаата?

# 297
  • София
Шехи - дядо Коледа, а blue_dream - Снежанка  Mr. Green

А ние се надпреварваме ,кой ще е най-послушен, да получи по-бързо подаръка.

# 298
На мен ми стана любопитно за ето тези пъзели-всичките са много скъпи http://www.rue-des-puzzles.com/catalogue/art_puzzle.php newsm78 Има ли някой идея защо-материалът ли е по-специален, що ли?

# 299
Някъде дали мога да намеря това  Rolling Eyes
http://www.jigsawgallery.com/details.php?refnum=CT0017
и това
http://www.jigsawgallery.com/details.php?refnum=HY29254

Въобще тук има много красоти  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт