ИМА ЛИ ВДОВИЦИ/ВДОВЦИ СРЕД ВАС???

• 129 540
  • 969
  •   1
Отговори
# 525
ИМАХ ВРЕМЕ ДА СИ ПОГОВОРЯ С НЕЯ ПРЕДИ КРАЯ
КАЗА МИ ЧЕ БИЛА ПРЕД ДИЛЕМА МЕЖДУ МЕН И ОЩЕ ДВАМА
КАК БИ СЕ ПОЧУВСТВАЛА ТИ
ИМА АДВОКАТИ ЗА ТАКИВА РАЗДВОЯВАНИЯ И РАЗТРОЯВАНИЯ
ТРЯБВАШЕ ЛИ ДА НАКАЖЕ И МЕН И ДЪЩЕРИЧКАТА МИ
СПОРЕД ТЕБ КАКВИ ЧУВСТВА ДА ИМАМ
МАКАР ЧЕ МНОГО МИ ЛИПСВА И НЕЗНАМ................

# 526
Когато някой се чувства предаден , може би трябва да седне и да направи много дълъг анализ на нещата и на случилото се. Може би ще намери отговор, а ако успее да го намери със сигурност ще му олекне и ще знае как да продължи напред.

# 527
ВСЯЧЕСКИ СЕ ОПИТВАМ ,НЕ СПИРАМ ДА МИСЛЯ ВЪРХУ ТОВА
КОГАТО СВИЧКО В ЖИВОТА НИ СЕ НАРЕДИ КАКТО ГО ИСКАХМЕ СТАНА ТОВА
ЗАПОЧНАХМЕ РАБОТА В ПЕРФЕКТНА ФИРМА С ЕВРОПЕЙСКИ ЗАПЛАТИ КУПИХ И КОЛА ДА Е САМОСТОЯТЕЛНА МАКАР ЧЕ ОТИВАХМЕ НА ЕДНО И СЪЩО МЯСТО С ДВЕ КОЛИ,КОЙ КАТО НАС
ЗАПОЧНАХМЕ ДА МИСЛИМ ЗА ВТОРО ЖИЛИШЕ,НИКОГА НЕ СИ КАЗАХМЕ НИЩО НА ВЪПРЕКИ
ВСИЧКИ НИ ЗАВИЖДАХА
КЪДЕ ДА ТЪРСЯ ПРОБЛЕМА
ТЯ ИЗПАДНА В НЯКАКВА ДЕПРЕСИЯ И ВСЕ СИ ГО ОБЯСНЯВАМ ЧЕ БЕШЕ ЛЕКАРСКА ГРЕШКА НА ПСИХИАТАР
ИЗПИСА И СПОРЕД МЕН УБИЙСТВЕНА ДОЗА АНТИДЕПРЕСАНТИ КОЙТО ДОВЕДОХА ДО ТОВА РЕШЕНИЕ
ПРОТИВОПОКАЗАНИЯТА НА ЛЕКАРСТВАТА БЯХА ЖЕЛАНИЕ ЗА САМОУБИЙСТВО
ПОСЛЕ ГО ПРОЧЕТОХ,КОГАТО СЕ ПРИБРАХ ОТ БОЛНИЦАТА
ТАКА СЕ ОПИТВАМ ДА СИ ОБЯСНЯ НЕЩАТА

# 528
nikiSL струваш ми се малко ядосан на някой.Много ми се спи в момента и не мога да напиша нищо смислено,но искам да кажа на  yllen да не го съди,човека или да му показва грешки.Има много голяма разлика от начина по,който се чувстват мъжете и жените,вярвай ми знам го със сигурност.Не мога да пиша повече,че не виждам добре буквите.Всеки има право да постъпи както намери за добре.

# 529
nikiSL Превключи,ако искаш на малки букви,че не мога да хвана края на изреченията.

# 530
ЗДРАВЕИ НЕУТРАЛНА,ВСЕКИ МЕ СЪДИ СПОРЕД ВСИЧКИ АЗ СЪМ ВИНОВЕН
КАК МИСЛИШ ЧЕ СЕ ЧУВСТВАМ,ДА СИ ВИНОВЕН БЕЗ ВИНА
НО ХОРАТА СМЯТАТ ЧЕ ЗА ДА СЕ СТИГНЕ ДО ТАМ Е ИМАЛО ПРИЧИНА
ДА ИМАЛО Е НО АЗ НЕ ЗНАЕХ ЗА НЕЯ
ИНАЧЕ СЪМ СВИКНАЛ ДА ГЛЕДАМ СТРАШНИ ПОГЛЕДИ
И ЗА СЕГА ИДЕЯТА МИ Е ДА СМЕНЯ ЖИЛИЩЕТО И КВАРТАЛА В КОЙТО ЖИВЕЯ
ТОВА Е НА ПЪРВА ЛИНИЯ
НЯМАМ ОЧИ ДА ВЪРВЯ ИЗ КВАРТАЛА КЪДЕТО ЖИВЕЯ
КОФТИ Е НО ЗА СЕГА ТРЯБВА ДА ТРАЯ
НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ ПРИЯТЕЛКО НО КОЙТО ГИ НЯМА Е ОБРЕЧЕН

# 531
МАЛКО СЪМ ЗЛЕ С ГРАМАТИКАТА И ЗАТОВА ТАКА ТИША
САЖАЛЯВАМ ЩЕ СЕ ПОСТАРАЯ

# 532
  • София
Сега и аз като неотрална съм изморена, но утре ще пиша. Обещавам!

# 533
Много съжелявам,тогава улавям някакво противоречие ....Защо е чувтсвото, че си предаден? Да neotralna, наистина има разлика в начина по който се чувстват мъжете и жените, права си.Просто не помислих добре.За малко се афектирах..... Мина ми....Извинявам се

# 534
ЗАЩО ЛИ СЪМ ПРЕДАДЕН
КАТО ЖЕНА АКО ПОЛУЧАВАШ ВСИЧКО КОЕТО ТРЯБВА ДА ТИ ДАДЕ ЕДИН МЪЖ,КАЗВАМ ВСИЧКО
ИМАШ ВСИЧКО,ДОШЛА СИ С ЕДНИ ДРЕХИ НА ГЪРБА В ДОМЪТ МИ
ПОЛУЧАВАШ ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ
ЗАЩО БИ ГО НАПРАВИЛА
ЗАЩО НЕ СЕ ОБЪРНА КЪМ ЕДИН АДВОКАТ И ДА СИ РЕШИ ПРОБЛЕМА КАТО Е ИСКАЛА ДА БЪДЕ ДРУГАДЕ
АЗ ДНЕС ЩЯХ ДА СЪМ РАЗВЕДЕН А НЕ ВДОВЕЦ,ДЕТЕТО МИ ЩЕШЕ ДА ИМА МАЙКА И НАЙ ВЕРОЯТНО ЩЯХ ДА Я ВИЖДАМ НА ОПРЕДЕЛЕНО ВРЕМЕ,НО ЩЕШЕ ДА ИМА ДВАМА РОДИТЕЛИ

# 535
nikiSL доста ми се струваш ядосан на животът по-точно,обаче тук повечето говорим с много любов за мъжете си и затова пак ще останеш неразбран въпреки сродните души.Аз те разбирам,искаш да изтъкнеш доводи,за да вземе някой твоята страна,но няма да се получи.Опитвам се да ти обясня,защо така реагират хората,а повечето няма да пишат.Ако можеш да се отделиш от средата,която ти натрупва това напрежение,може би ще се успокоиш.Грижи се за детето си,защото един ден тя ще се грижи за теб.Не знам какво да пиша повече извинявай,не искам да ти соча грешки или да ти казвам,че си прав просто изказвам мнение и те поткрепям,защото си доста наранен.

# 536
  • Бургас
Здравей,Niki SL когато прочетох първото ти съобщение сълзите ми започнаха да капят.Освен че таиш мъка в душата си се чувстваш и много разочарован и предаден от съпругата си .Но каквото и да се е случило преди това тежко събитие вие сте били едно семейство,обичали сте се и това кой какво  купил на другия и дали се е събул и влязъл в апартамента няма никакво значение,при мен беше точно обратно ,аз съм едно дете и моите родители ми отстъпиха апартамента когато се омъжих,но въпреки това никога не съм натяквала на съпруга си кой какво е имал.Не разбирам становището ти,че когато загубиш нещо трябва да го замениш с друго.Аз толкова много обичам съпруга си/никога няма да кажа обичах /,че не мога да си представя да си търся друг за да запълня самотата,дори и да има в бъдеще свестен човек с който да се запозная,винаги ще го сравнявам с моя любим и няма да мога да изградя никакви стабилни отношения/изказвам лично мнение/,може би защото имахме нещо което не се среща при всички семейства ,просто бяхме сродни души.

# 537
  • Бургас
Който,може да намери човек,с който да изгради ново семейство би било хубаво но не на всяка цена,защото по добре самотен но щастлив със спомените,отколкото самотен но с друг човек до себе си.Може би при мъжете не е точно така и те разсъждават по друг начин.На мен също ми е много трудно да си представя че ще съм сама до края на живота си,че няма да усещам ласка и обич и дори ако щете физическа любов,но аз не искам заместител,за да запълня празнотата,защото според мен ако си имал истинска всеотдайна,неизискваща любов нищо не може да замести любимия който си загубил и нищо не може да ти върне това което си преживял с него.

# 538
  • София
nikiSL доста ми се струваш ядосан на животът по-точно,обаче тук повечето говорим с много любов за мъжете си и затова пак ще останеш неразбран въпреки сродните души.Аз те разбирам,искаш да изтъкнеш доводи,за да вземе някой твоята страна,но няма да се получи.
Ники, не е лесно и е разбираемо да се чувстваш предаден. Ние също сме се сблъскали с хорското отчуждение от един момент нататък. Но повечето жени тук не са се озлобили и се мъчат да продължат нататък.
Няколко неща ме подразниха в постовете ти.
САМ ЧОВЕК ТРУДНО СЕ СПРЯВЯ ,НЕ СЪМ СИ ПОМИСЛЯЛ ЧЕ МОГА ДА ДОВЕРЯ ДЕТЕТО СИ НА НЯКОЯ РАЗВЕДЕНА ИЛИ МОМА
Това изречение за мен звучи по-скоро като опит да прехвърлиш отговорността за отлеждането на детето към някой друг. А ти си му останал най-близкия човек. Няма кой друг да те замести. Обичай го и ще намерите общ път как да продължите нататък.
Другото нещо е това ,че си изпратил до някой лс с историята си. Малко ми прозвуча като използване на тази тема с цел запознанство. Не съм против това, дори съм писала преди време, че всяка една жена от темата е хубаво да помисли за себе си, да се опита отново да намери любовта. Но целта на тази тема е друга.
Съжалявам, че реагирам остро, но това е моята реакция.
Пожелавам ти на намериш себе си, да преодолееш яда, да намериш сили да понесеш товара си и да откриеш щастието!

# 539
Сажалявам че е прозвичало така
Извинявайте няма да пиша повече

Общи условия

Активация на акаунт