подсъзнанието може всичко 6 (коледно- новогодишна)

• 31 205
  • 444
  •   1
Отговори
# 165
норче, не е нужно да им казваш , че детето ти е Индиго. Хората тук /в Норвегия/"не са дорасли" за такива неща. Важното е, че ти ...майката, знаеш. За можа да му дадеш това , от което той има нужда  от теб. Нали не случайно те е избрало детето. И ти ще учиш от него, защото от едно дете с "космическо" съзнание, има много какво да се научи.

# 166
  • България
norah
Благодаря че сподели чудесната песен, добър повод да послушаме с малкия и тази
http://www.youtube.com/watch?v=oaQMFoayilU&feature=related
Hug Аз си направих мини концерт у нас с Роби Уйлиамс Heart Eyes.
норче, не е нужно да им казваш , че детето ти е Индиго. Хората тук "не са дорасли" за такива неща. Важното е, че ти ...майката, знаеш. За можа да му дадеш това , от което той има нужда  от теб. Нали не случайно те е избрало детето. И ти ще учиш от него, защото от едно дете с "космическо" съзнание, има много какво да се научи.
Да, няма да им казвам,аз съм признателна на съдбата, 4е имам такова специално дете ,от което у4а много всеки ден Hug. Той е светлинни години напред от мен Thinking.

# 167
Аз си направих мини концерт у нас с Роби Уйлиамс :love
Норче, и аз у дома си спретнах едно караоке с тази много любима моя песен. Laughing Hug

# 168
Някой знае ли колко струва курса на Норбеков - І ниво, че не мога да намеря цена в сайта  newsm78
Въпросите за възпитанието и мен ме вълнуват  Heart Eyes Кажете моля ви в коя книжка да прочета за кристалните и индигови деца на Дорийн Върчу  newsm78 ? Аз имам на компютъра една нейна книжка - "Лекуване с ангели" - за нея ли става въпрос?

# 169
  • Tам през Атлантическия океан
Привет и от мен  Hug

Най-накрая се прибрахме от "воаяжа" в прованса  Grinning

Започнах да чета една от книгите на Александър Свияш  Wink

klem4e
  Grinningимам нещичко за теб, взех го от Руската църква/Параклиса на Св.Серафим (пиши ми на ЛС)

di_
има книги за тези деца  Wink все още не съм ги прочела (ония ден ги видях в книжарницата) казват се Децата на новото хилядолетие  Peace

Последна редакция: сб, 03 яну 2009, 19:44 от Desss

# 170
Сетих се още нещо - искам да питам момичетата, които правят жабуренето с олио - усещате ли някаква болка - аз изживявам нещо като "лечебни кризи"  Rolling Eyes Толкова ме болят венците, че чак не мога да ги докосна с четката за зъби, а и не само като си мия зъбите, а и като си седя ме болят. След няколко дни болката се мести на друго място, а на първото няма и помен  Shocked

# 171
  • България
Някой знае ли колко струва курса на Норбеков - І ниво, че не мога да намеря цена в сайта  newsm78
Въпросите за възпитанието и мен ме вълнуват  Heart Eyes Кажете моля ви в коя книжка да прочета за кристалните и индигови деца на Дорийн Върчу  newsm78 ? Аз имам на компютъра една нейна книжка - "Лекуване с ангели" - за нея ли става въпрос?
Аз сега погледнах,оказа се 4е книгата ,която съм 4ела е от друг автор...ето тази съм 4ела:
"Децата на новата ера"

Ако някой има линк към книгата (може би е нова newsm78)ще е супер...
A ина4е съм гледала това:

http://www.youtube.com/watch?v=eQAd3FxKVUY

Последна редакция: сб, 03 яну 2009, 19:54 от norah

# 172
  • Горна Оряховица
Момичета, страхотна тема, страхотни хора - щастлива съм че ви открих   bouquet

Момичета имам нужда от съвет.На моя близка приятелка/и съфорумка/ и предстои операция скоро,не лека при това.Тя не чете по принцип такава литература,но каква книжка да и взема?Мислех за "Излекувай живота си" или "Излекувай тялото си",но като за начало дали е подходящо това?Вие какво бихте ми препоръчали?Или нещо за това защо ни се случват нещата и т.н.,но ми се иска в по-лек и олекотен вариант...Помагайте Blush
Мога да препоръчам една наистина добра книга по въпроса ,казва се "Възлюби своята болест" на др. Синелников. В нея е описал подробно как ни  влияе всяка една отрицателна емоция по отделно, как да разберем какво ни казва тялото с болеста, как сме си я самопичинили и какво да направим за да се излекуваме. Автора има и други книги за силата на намеренията и т.н. точно по темата .

# 173
 norah ,тази книга имах предвид Peace

Предложих на spiralata.com ако искат да я напечатам и да я изпратя,но от там ми отговориха,че вече я има в библиотеката на Изворите.Аз не я намирам обаче Thinking

Desss страхотни книжки си ни показала Hug

A m b e r,mamm1129,darena,di_,norah,Reny27...и всички останали майчета-мисля,че всяка от нас е на прав път.Правим ли нещо с любов към децата си не може да не е правилно-това си мислих днес.Може би при всяка от нас нещата ще протекат по различен начин,просто защото децата ни са различни.А и ние имаме какво да научим от тях,неслучайно сме заедно Wink Hug

*mimoza* благодаря за съвета-ще потърся книжката Hug

darena сигурна съм,че Марти неслучайно те е избрал Wink Но и той е късметлия с такава приятелка като теб Hug Как е той,пооправи ли се малко?

nora13,а Рекси как е?Свършиха ли капките вече?

# 174
Честита Нова Година и от мен! Нека донесе много здраве и сполука на всички ни!
Завърнах се и аз от новогодишното си пътешествие и доста време ми отне, да ви изчета Simple Smile.
Вела, да ти е жива и здрава, малката рожденничка! HugТова за играчките и децата е въпрос, който ме вълнува от близо 5 години. Мисля, че съм на път, да разглезя дъщеря ми, но тя така ме манипулира ooooh!. Както е усмихната, за части от секундата се появява най-тъжното изражение на лицето и, с най-големите крокодилски сълзи, аз съответно-най-лошата майка, ако откажа да и купя нещо. Добре, че засега действа метода с отлагането: "Добре, ако видя някъде ... и ако си послушна, ще ти го купя".
ЧервеноВинце, явно това духче просто бди над хотела, за да е сигурно, че всичко там е наред.
И все пак е атракция Thinking.

# 175
  • На морето!
Радвам се, чи ви намерих, сега се връщам да чета темата.

# 176
  • България
EAspirit, мерси,зна4и действително е нова книга, не съм я виждала досега, но аз в интерес на истината нямам и възможност да следя какво се издава в България. Отивам да я търся в Изворите Peace.
А аз днес се за4етох и не мога да се откъсна от "Лекуване с ангелите", препоръ4вам я на всеки, наистина е супер книга  bouquet.
Ето един откъс:

В „Курса за Чудесата” се казва - като осъзнавате, че вие сте сгрешили - всички следствия по вашите грешки ще изчезнат. Това което „Ръководството” казва е, че ние можем „да изкривим времето”, като връщаме отново нашите мисли към истината - основата на истинската реалност. Нищо реално не може да бъде заплашително. Нищо нереално не съществува. Тук лежи мирът на Бога.
Това е много различно от избягването, от отговорността за вашите действия, и това също е много различно от религиозното схващане, „изкупление за грехове”. Освобождаване от карма означава просто освобождаване от фалшиви идеи, които са причинили мъчителни въздействия. След всичко, грешките не изискват наказание, те просто изискват корекция, поправяне. Всички ние сме правили грешки, които ние може да сме смятали, всъщност за „непростими”. И все пак, Бог вижда точно извън тези грешки и вместо това, вижда нашето създадено съвършенство. Ние сме могъщи същества, но не сме достатъчно могъщи да развалим съвършенството което е дошло с нас, бидейки сътворени по образ и подобие на нашия Създател. Нищо което някога сте казали, мислили или направили може някога да промени колко съвършени, прекрасни сте вие наистина и винаги ще бъдете.

# 177
norah ,тази книга имах предвид Peace

Предложих на spiralata.com ако искат да я напечатам и да я изпратя,но от там ми отговориха,че вече я има в библиотеката на Изворите.Аз не я намирам обаче Thinking

Има я в изворите, но  ---> във форума им

Регистрацията си заслужава, защото от не знам колко време нови книги качват във форума, а не на главния сайт.

norah, твоето дете е по-скоро индиго ... нали  е повече от 5-6-7 години? Кристалните деца са по-малки.

# 178
  • България
Amitola, да ,моят син е на 12 години и  са му лепвали една или друга диагноза, но винаги се оказва погрешна, горкото дете Sad.Мисля и аз , 4е е Индиго,но трябва да 4ета пове4е по темата, за да съм сигурна...

Mерси за информацята относно регистрацията!

Последна редакция: нд, 04 яну 2009, 01:46 от norah

# 179
Amitola сега ми стана ясно,благодаря за разяснението Peace Grinning

Аз се чудя дали ще издадат скоро и друга книга на Дорийн Върчу-много ми допада и като автор и стила и на писане много ми харесва.
В книгата имаше и другите заглавия,които е издала,но естествено ги няма на български.Мисля да пиша на издателството Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт