LaRedoute.fr - 95 - Всичко за поръчката!

• 35 606
  • 612
  •   1
Отговори
# 435
Sun,
благодаря ти и това ми стига......... Blush
  bouquet

# 436
  • софия

не стават....най-големите са 140/60....10см не достигат Grinning

# 437
ами то твоето легло е много нестандартно като гледам, защото следващият размер е
http://www.laredoute.fr/vente-drap-bebe-fille-ou-garcon-cocoon.a … 6&prodcolor=3

# 438
  • София
Не се подвеждай да поръчваш размери 80/120 или 75/120-много са малки.Според мен стават само за новородено,и то да се покрива напрекО.Аз направих тази греша да поръчам 75/120 за сина ми.Наистина са малки.

# 439
  • Варна
Честита Нова Година на всички!
дали има шаблони за рисуване върху стена и как се казва това чудо на френски?

# 440
Здравейте, дали има кошове за играчки в сайта

# 441
Znachi namalenieto zapochva na 7,zashtoto na 6 v Ispania,Portogalia i FRANCIA imat golqm praznik neshto kato koleda na koito si podarqvat podaruci,za tova sled tova i v trite durjavi zapochvat golemiete namaleniq

# 442
Ако някой иска да разглежда и избира от следващата колекция пролет - лято, това са каталозите, като си изберете по 10 продукта, обещават код за намаляване на 15 евро от поръчка за 30 евро.
Дамско :
La Redoute

Мъжко:
La Redoute

Детско :
La Redoute

във връзка с избора на 10 продукта, не ми е ясно трябва да се изберат по 10 от всяка колекция или общо от трите колекции да са 10  newsm78

# 443
  • София

във връзка с избора на 10 продукта, не ми е ясно трябва да се изберат по 10 от всяка колекция или общо от трите колекции да са 10  newsm78
От всяка колекция по 10,може и по 15.
Има си навигатор,който те пита дали искаш да продължиш да добавяш артикули
в кошницата,след като достигнеш 10.Накрая попълваш име,и-мейл,адрес.

# 444
От всяка колекция по 10,може и по 15.
Има си навигатор,който те пита дали искаш да продължиш да добавяш артикули
в кошницата,след като достигнеш 10.Накрая попълваш име,и-мейл,адрес.

Evka   bouquet

# 445
Ето и съобщение за намаленията от френски сайт - започват на 7.01.2009 година в 8.00 часа френско време и завършват на 10.02.2009 година включително. Алекс, ако искаш, включи го в първия пост на новата тема с по-големи или цветни букви, че много питания ще има тепърва  Hug
И малко повече инфо за тези, на които ще са им първи намаления - на всички изпращат предварително писмо с линк към намаленията и покана да си напълните кошниците (може би в понеделник всички ще получим такова писмо). Цените ще са си сегашните, но на 7.01 те ще се променят в кошницата и направо може да пускате поръчка, стига да има нещо по картите, де.

# 446
Моля някой да ме посъветва кой номер да поръчам от тези Найк-ове
...отговарят ли си номерата  newsm78

# 447
Здравейте момичета.
Ако някой е поръчвал от това размер 74 или 81, ще може ли да даде реални размери. Благодаря Hug

Ето размери на 71, ако могат да те ориентират...
широчина - 29 см
дължина - 29 см
ръкав (от подмишницата до долу) - 18.5 см

А реална снимка има в албумчето в подписа ми.

# 448
Извинете ме, ако въпросът ми ви се стори глупав, но съм новак, а и досега не бях обръщала внимание. Embarassed
Да попитам- когато расте размера на дадена дреха, расте и цената й ли? newsm78

# 449
Извинете ме, ако въпросът ми ви се стори глупав, но съм новак, а и досега не бях обръщала внимание. Embarassed
Да попитам- когато расте размера на дадена дреха, расте и цената й ли? newsm78

Да.

Общи условия

Активация на акаунт