LaRedoute.fr - 95 - Всичко за поръчката!

• 35 708
  • 612
  •   1
Отговори
# 300
  • София
какво си купихте вече,че е време,даже закъсняхме,аз вече пълня кошничката Grinning

Нещо интересно да си открила, споделяй, че да почваме и ние?  Grinning

# 301
  • БГ
привет, честита нова година и от мен! Tada  ura  ura newsm67дайте линк за тия черни маратонки,аз поръчах едни но не знам същите ли са newsm78  и споделете какво поръчвате, нищо намалено не виждам от избраното от мен Sick

# 302
момичета имам един въпрос към вас!искам да си поръчам маратонки от сайта но се чудя какъв размер!попринцип имам nike , който по EU е 36 номер, а  по US  е 5.5 , на nike  пише стелка 22.5 см, кой номер да поръчам???за adidas е 36, US 5----а за nike?БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО,МОЛЯ НЯКОЙ ДА ПОМОГНЕ!?

# 303
Честита Нова Година  Grinning
Да питам нещо за тези намаления, че досега не съм пазарувала по намаленията. Как намалят? В смисъл всичко каквото ще бъде намалено за целия период на намаленията го смъкват първия ден още и каквото се изчерпа край. Или намалят нещо с един процент, след време намалят друго с друг процент?  newsm78   bouquet

# 304
  • Бургас
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА И МНОГО УСПЕХИ ПРЕЗ НЕЯ.
Здравейте момичета, нова съм тук и искам да попитам може ли да се прави поръчка с дебитна карта Виза на Булбанк или Пощенска банка?
Благодаря Ви предварително!!!

Аз пазарувам с дебитна Виза Електрон на Булбанк  Peace

# 305
  • София; Дружбето
Аз пазарувам с Виза електрон на Пощенска Peace

# 306
привет, честита нова година и от мен! Tada  ura  ura newsm67дайте линк за тия черни маратонки,аз поръчах едни но не знам същите ли са newsm78  и споделете какво поръчвате, нищо намалено не виждам от избраното от мен Sick

върни се на предната страница, снимката е линк

# 307
Честита Нова Година!Много здраве и късмет на всички  през 2009 година!
Моля, ако някой има размери на този панталон 156 или 162 да даде размери  или ако може да ми каже на кой номер от дамското облекло отговаря.Предварително ви благодаря! http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-ado-fille-large-a-carreau … tegoryid=41720597

# 308
  • Пловдив

Честита Нова година.Здраве,късмет и пълни картички за много покупки  smile3508

# 309
Честита нова 2009 година!

Извинявам се ако е коментирано но има ли някой това костюмче да даде ако може размери на 86 или 94.
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7314710& … ue&ksource=-1
Благодаря предварително!

# 310
момичета имам един въпрос към вас!искам да си поръчам маратонки от сайта но се чудя какъв размер!попринцип имам nike , който по EU е 36 номер, а  по US  е 5.5 , на nike  пише стелка 22.5 см, кой номер да поръчам???за adidas е 36, US 5----а за nike?БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО,МОЛЯ НЯКОЙ ДА ПОМОГНЕ!?

НИКОЙ ЛИ НЕЗНАЕ???

# 311
  • Beyond the Frontiers

НИКОЙ ЛИ НЕЗНАЕ???

Всеки модел обувки е различен. Ако посочиш, кои маратонки си харесала, ако някои ги има ще ти каже дали отговарят. По-принцип в описанието пише, ако трябва да се поръча по-голям номер. Като цяло няма правило.

# 312
  • София
Честита Нова Година 2009.Пълни карти и хубави кодове .

# 313
Честита нова 2009 година!

Извинявам се ако е коментирано но има ли някой това костюмче да даде ако може размери на 86 или 94.
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7314710& … ue&ksource=-1
Благодаря предварително!

Поръчах го за приятелка, за съжаление размери не мога да дам, но имай предвид, че не е червено, а тъмно розово- лилаво със по- светло розово.

# 314
Тъй като вече точа картата за намаленията, искам да питам за балеринките на Мелоу Йелоу - някой поръчвал ли е тези http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-mellow-yellow.aspx?prod … tegoryid=32411507 и как върви номерацията. През лятото бяхме поръчвали +2 от два други модела на същата марка, та се чудя дали всичките им артикули вървят така.

Общи условия

Активация на акаунт