LaRedoute.fr - 95 - Всичко за поръчката!

• 35 731
  • 612
  •   1
Отговори
# 315
Момичета до сега не съм поръчвала дънки на мъжа ми от ларедут как се определя номера. Панталон му купувам 48, а дънките от тук 36. Кои от двата размера трябва да поръчам?

# 316
Момичета до сега не съм поръчвала дънки на мъжа ми от ларедут как се определя номера. Панталон му купувам 48, а дънките от тук 36. Кои от двата размера трябва да поръчам?
Дънки = 36(тукашния номер) + 10= 46(френска  номерация)-казват,че това е 1/2 талия на дънките

Не ми  е ясно и панталони ли 46 р-р?

# 317
Дайте отзиви за тези
http://www.laredoute.fr/vente-chausssures-de-sport-goodyear-stre … tegoryid=40685286

За тесен крак ли са или за широк newsm78

# 318
Честита Нова година! Да сте живи и здрави, да има пълни карти с парички и успешни покупки за всички!

zori tv, мисля, че щом досега си взимала Найк и Адидас 36-ти номер, пак трябва да вземеш същия размер. Поне при мен, всички които имам, са един номер и са ми ок.

# 319
  • Стара Загора
Момичета, когато врьщам артикул, ще ми вьрнат само стойноста и или и 5% в/у нея?

а и щях да забравя...
ЧЕСТИТА НОВАТА 2009 ГОДИНА

# 320
дали получи някой тези дънки да даде отзиви  отговарят ли си на номера и размери ако може http://www.laredoute.fr/vente-jean-patte-d-eph-soft-grey.aspx?pr … 905201#DescDetail

# 321
Момичета, когато врьщам артикул, ще ми вьрнат само стойноста и или и 5% в/у нея?

...

Само неговата стойност ще ти върнат, поне при мен беше така.

# 322

...

На мен винаги са ми връщали с 5-тте процента.

# 323
  • Sofia
Зависи, на Tipster , Soft Gray  и Active  са с номерацията на панталоните, на други марки- с дънковата номерация.

# 324
Поръчах го за приятелка, за съжаление размери не мога да дам, но имай предвид, че не е червено, а тъмно розово- лилаво със по- светло розово.
Благодаря- жалко че е пак розово мен ми хареса най-много това че изглежда червено.

# 325
Момичета,много си харесах този панталон(на 2TWO е),но не знам кой номер евентуално да поръчам 36 или 38.Размерите са ми талия 74,ханш 88.

Mоля за линка към панталона МОЛЯЯЯЯЯЯЯ  Praynig

# 326
# 327

...

На мен винаги са ми връщали с 5-тте процента.

Може и да са се объркали при мен. Те все още ме водят, че им дължа 120 евро, така че май не съм критерий за добри контарти с редута  Laughing

# 328
# 329
аргун, аз съм м/у 39 и 40 номер и на йелоу мелоу съм взимала балерини 40 и са ми малко широчки, биха ми били ок, ако не бяха за широк крак. но ако бях поръчала 41 щях да я загубя някъде. не са модела, който си показала де

честита нова година на всички

Общи условия

Активация на акаунт