LaRedoute.fr - 95 - Всичко за поръчката!

• 35 620
  • 612
  •   1
Отговори
# 360
  • Beyond the Frontiers
Здравейте момичета и за много години
Отдавана не съм писала но сега съм пред дилемата дали да взимам  на детенце без да ги меря от сайта...по принцип тук и купувам  номерация 26 но моя позната ми каза че ако купувам без да меря най добре е да премеря стъпалцето и да се съветвам с вас аз и премерих стъпалцето и то и беше 13см та въпроса ми е кой номер да и взимам по малък от 26 или пак 26 27 и на горе
за сега съм харесала тези  и се чудя кой номер http://www.laredoute.fr/vente-espadrille-bebe-fille-prix-mini.as … tegoryid=48241254
Синът ми е с краче -14 см, номер 23 - 24 са му ок. Струва ми се, че много големи номера цитираш.

# 361
Моля някой който има от лятото тези панталонки, размер 102 или 108, да ми даде размери:
Аз бях взела 94, но вече ще са малки.

Тези според мен вървяха умалени.....бях взимала за дъщеря ми, но в последствие по разбираеми причини ги продадох  Peace
Умалени са. Аз купих 94,  а малчо е дребен и пак са му тесни. Купувайте с 1-2 номера по-големи-имат ластичета на кръста  Peace

# 362
  • In The Middle Of Nowhere
Някоя от вас да има такова сако?

34 или 36 ми трябва за размери  Praynig

# 363
  • Beyond the Frontiers
black_angel1 - някой беше писал, че не е нещо особено сакото Peace

# 364
Здравейте момичета и за много години
Отдавана не съм писала но сега съм пред дилемата дали да взимам  на детенце без да ги меря от сайта...по принцип тук и купувам  номерация 26 но моя позната ми каза че ако купувам без да меря най добре е да премеря стъпалцето и да се съветвам с вас аз и премерих стъпалцето и то и беше 13см та въпроса ми е кой номер да и взимам по малък от 26 или пак 26 27 и на горе
за сега съм харесала тези  и се чудя кой номер http://www.laredoute.fr/vente-espadrille-bebe-fille-prix-mini.as … tegoryid=48241254
Синът ми е с краче -14 см, номер 23 - 24 са му ок. Струва ми се, че много големи номера цитираш.
Дам ама ние имамме малък проблем крачето ни е доста широко т.е. пухкаво

# 365
  • In The Middle Of Nowhere
black_angel1 - някой беше писал, че не е нещо особено сакото Peace

Ами това е въпрос на вкус  Wink но всъщност ти ме подсети, че ако някой има реална снимка ще ми е полезно да видя:)

# 366
  • У дома
Честита нова година, момичета!Бъдете здрави!!!
Моля ви, изчетох почти цяла тема , но не немерих отзиви за теази ботушки.Толкова много ги искам и ви моля да ми дадете мнение, отговарят ли си на номера и естествена кожа ли са?
Благодаря ви предварително.
http://www.laredoute.fr/vente-bottes-cuir-effet-marbre.aspx?prod … tegoryid=22907132

# 367
Черно коте Имаме точно тези еспадрили и стелката на н.24 е 16см.Лятото за н.20 бяха казали  14см.стелка.Вървят уголемени,така че дано успееш да се ориентираш,но 26 мисля,че ще са огромни  Peace

На всички да е честита Новата година!Много здраве и радост да изпълва домовете ви!Много любов и щастие сърцата ви! И да има кой да пълни картите,за да има и какво да харчим  Laughing Успешни покупки на всички през цялата нова година  Hug

# 368
Черно коте Имаме точно тези еспадрили и стелката на н.24 е 16см.Лятото за н.20 бяха казали  14см.стелка.Вървят уголемени,така че дано успееш да се ориентираш,но 26 мисля,че ще са огромни  Peace
Мерси за ингормацията мисля че може би ще си вземе 24 ама ще видиме ще помисля още малко

Последна редакция: пт, 02 яну 2009, 16:02 от Черно коте

# 369
black_angel1 такова сако, само че в оранжево май беше, го има Вече Петя. В нейното албумче  съм го гледала.

# 370
А за тези маратонки някой да каже все пак как седят нещата дължина на стелката и дали са уголемени http://www.laredoute.fr/vente-ring-bebe-fille-et-garcon-de-puma. … tegoryid=40685375

Последна редакция: пт, 02 яну 2009, 22:13 от Черно коте

# 371
Някоя от вас да има такова сако?

34 или 36 ми трябва за размери  Praynig

Заповядай снимка: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6102447
Моето е №36, но размери не мога да ти дам, защото съм на работа.
Нося по принцип №38, но това ми е леко тясно, което предполага, че си отговаря на номера.

# 372
Моля някой да сподели мнение за това кожухче,знам,че някой го поръчаха....доволни ли са?
И ако може размери... Praynig Аз съм 165 см  55 кг.....,кой номер да взема  newsm78...162 р-р дали ще ми е добре...?

# 373
тези детските еспадрилки са ПОНЕ 2 номера уголемени, имам 20ка, Стефания носи 23 номер в момента, лятото й бяха големи  Rolling Eyes
мога да ти измеря ходилото на Стефания, мисля че е точно към 13 см в момента, ще ти измеря и еспадрилките 20 номер ако ще ти е ориентир  Peace

# 374
тези детските еспадрилки са ПОНЕ 2 номера уголемени, имам 20ка, Стефания носи 23 номер в момента, лятото й бяха големи  Rolling Eyes
мога да ти измеря ходилото на Стефания, мисля че е точно към 13 см в момента, ще ти измеря и еспадрилките 20 номер ако ще ти е ориентир  Peace

не мерси взех си решение че ще и взема 24(16см) а ние все пак сме все още 13 3см са си горе долу два пръста до мен има ролетка и проверявам всичко даже сега проверих че на стелката на нейната маратонка която е 26 номер е 17см а маратонката е купувана тук

Общи условия

Активация на акаунт