Отговори
# 120
Лулу страшно са забавни твоте малчугани пу пу. hahaha hahaha hahaha
Знаете ли дали ваксината против полиомиелит е мърва или е жива ваксина.
Аз знам че капките който даваха преди години за полиомиелит бяха жива ваксина но тази с инжекцията не знам.

# 121
  • В светлината на слънцето
Яна, мъртва е, спокойно.  Peace Преди години само нашата мила рОдина и Албания от цяла Европа даваха жива ваксина на капки. Разгеле, смениха я.  ooooh!

# 122
Лулу, Френско Тони-невероятни снимки!

Да се похваля ние сме с избит кътник, който ни мъчи почти 3 месеца. Персиян-Матей е нервен и плаче. Дано бързо отмине и това.

Иначе сме добре. При мама и тате е най-хубаво. Очакваме днес и тук да завали снега.

# 123
Честита Нова Година със закъснение малко!Да сме живи и здрави,Много любов,щастие,късмет и много да слушкат малчуганите! Hug

# 124
Пива, да не би затова да е било неразположението на Персиян? Както и да е, да му е честит кътникът и другите да не ги усетите когато заизлизат.
Лулу, винаги с голям кеф ти разглеждам снимките. Големи сладурчета си имаш, да са ти здрави и ти носят само радост  Heart Eyes чудя се ако тук взема да размахвам суровачка за каква ли ще ме помислят  Laughing
Слънчогледка, татето го заведе на лекар преди малко. решихме се най-сетне, за да ни е спокоен уикенда. А снимките не са у дома, за жалост  Sunglasses Относно Мая, пиши за резултатите от изследванията.
Толкова за сега. Имам за гладене...

# 125
Гледам, че се разгорещихте относно темите за храненето.
Ето статия за най-полезните храни.
http://netinfo.bg/index.phtml?tid=40&oid=1252058

# 126
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! ПОЖЕЛАВАМЕ МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ НА ВАС И ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА!

# 127
# 128
Ех, Тони, аз пък тъкмо благородно ти завидях за прекрасния дом.  Grinning А музикалния момент просто си го представям и то супер реално.  Mr. Green Peace
Анаморф, Hug А втората снимка със спящите младенци е направо велика.  Peace

Останалото,  smile3505

Последна редакция: пт, 02 яну 2009, 17:45 от lulumba

# 129
Eхе Лулу, ти цяла лекция изнесе.Много ме впечатли.
Така е въздухът наистина е замърсен.И аз често ходя на Витоша и наистина не се вижда градът от  маранята и  мърсотия.
Ама това, че вегетарианците умират млади е пълна глупост. Shocked
Особено в БГ  ми кажи колко са???
Сигурно са под 2000 души....
На Балканите е характерно да мухаш мръвки с лук, мазнотии и да мреш от инфаркт и инслулт.
Хората в БГ са ако не 70, то 50 % с наднормено тегло.
И още нещо, не може всички да живеят във Варна!!!
И на мен ми харесва градът, но няма как да съм там.... Grinning

Последна редакция: пт, 02 яну 2009, 16:12 от sladkish4e

# 130
Сладкиш, стана ми смешно като прочетох коментара ти  Laughing, особено за това, което се яло на балканите. Значи пр нас от известно време пускат една реклама как трябвало да се ядът по 5 зеленчука и плода (общо) на ден, за да било храненето здравословно и пълноценно. И на мода стана толкова здравословното хранене, че някои чак на катарче си мерят колко зеленчук и мръвки да ядът. И хората започнаха да живеят толкова дълго, че с лекота стигат до 90 години, та проблем стана, сега с тази безработица, как да им се изплащат пенсиите и кой да ги лекува от старческите болести като Алцхаймер и прочие. Такива работи с развитите държави:sick: Идеално никъде няма.
За вегетарианците си спомням един случай с малко дете на 2 години, което умря от недохранване, защото организмът му имал нужда от протеини. Голяма история беше тя...

# 131
Ей, ама нали още преди захранването се разбрахме, че всяка майка избира най-добрата за своето дете храна и никой не може и не трябва да съди другия. Няма някой, който да не знае кое е полезното. Въпрос на избор и на начин на мислене е да живееш здравословно (защото става дума не само за храната, а и за спорта, и за мислите, и за отношението към себе си и към околните) и би трябвало да сме толерантни към избора на другия.  Simple Smile

# 132
Ето малко снимки от нашия снежен ден.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=324918&pid=9723348

Последна редакция: пт, 02 яну 2009, 17:20 от yanakr

# 133
  • София
Здравейте и от мен  Hug
Тони, Слънчогледка, Пиванова, пожелавам на малките ви сладурковци бързо да оздравеят и това да е последното им боледуване за тази година.
Тони, Лулу, Ира, Яна, дечицата са ви прекрасни  Heart Eyes.
Пиванова, Ади, честити зъбчета на Перси и на Ивон.
Ох, кога ли и аз ще се похваля с 4 - то зъбче Sad.
Слънчогледка, напълно споделям твоето мнение относно храненето Peace.

# 134
.... smile3505.....

Яна, много сладки снежни човечета.  Hug Ей, колко ми е позната тази улица.  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 02 яну 2009, 17:46 от lulumba

Общи условия

Активация на акаунт