Отговори
# 135
Френско Тони-искрено се надявам неразположението на Персиян-Матей да е от това. Но още няма да избързвам с мнението си.
Анаморф-готини снимки, особено втората е много сладурска!
Янакр-две снежни човечета!. Перси все още не сме го возили на шейна, но пък успяхме да паднем заедно с него на леда и за малко да пострадаме тежко.
За здравословното хранене-коментара е ясен. Статията е добра, бих добавила и кълновете към нея.

# 136
Честита нова година и от нас със Гого  Hug

# 137
  • В светлината на слънцето
Момичета, много ми беше приятно с вас, но явно "лекциите" и "глупостите" ми дразнят мнозина. Винаги съм се опитвала да бъда толерантна и полезна, доколкото имам възможност. Ако някъде съм прочела нещо - все пак работя в медия и имам голям достъп до различна информация, и съм споделила прочетеното, то не е било с цел да поучавам или направлявам живота на някой, а защото съм смятала, че ще е интересно за всички.
Много ми е мъчно и наистина ще ми липсвате. Това е. Cry Hug

# 138
Lulu,стига  де защо се връзваш...И аз понякога се дразня на постове ,ама ги пускам вече през редовете Wink Hug
Гледайте филма от подписа ми,страхотен е,преосмисля много неща... Peace

Последна редакция: пт, 02 яну 2009, 18:19 от анаморф

# 139
Ей, Лулумба, как така е си ходиш бе жена ? Който не харесва постовете ти, да ги подминава и толкова ! Нали имено затова е този форум, за да може всеки да каже какво мисли и имено в различието ни се крие и чара  Heart Eyes

# 140
Всички сме толкова различни, и не би могло да е по друг начин. Не се сърдете  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 02 яну 2009, 19:18 от Ivy

# 141
Лулу, ако аз те засегнах, протягам ръка за мир, не съм имала такова намерение.  Hug

Върнахме се от преглед. Температурата е била инцидентна, няма видима причина за нея. Ако се повтори и задържи 3 дни, ще правим изследвания.
А като стана върпос за филми, гледайте или препоръчайте на тийнейджърки да гледат филма Taken. Един пример как може да се попадне в канал за трафик на жени и какво може да се случи.

Последна редакция: пт, 02 яну 2009, 19:56 от Слънчогледка

# 142
Добър вечер!!!

Нещо май тук,някакъв скандал е поназрял.
Лулу Heart Eyes Hug Hug,знам аз,че няма да ни зарежеш.Просто си поизнервена от всички болести и напрежение и вече акъла ти блокира.Никой  не иска да ни оставяш,най-малко аз.Чета всичко с голям интерес. Heart Eyes

Анаморф Hug Hug HugКъде се загуби бре жена....?!

За храненето-много пъти сме си говорили и съм ви казвала моето мнение.Съгласна съм да се храним здравословно,да ядем само полезни храни,обаче някой да ми каже как се случва това в нашата мила родина?От къде мога да си взема аз,наистина биологично чиста храна,кой може да ми гарантира,че тя е такава?.Кое е полезното на "пластмасовите"-домати,краставици,ябълки и т.н,или пък на наблъсканото с протеини и вода -месо,или на киселото мляко с нишесте ,дори и на хляба,който уж е пълнозърнест и за това е черен,а всъщност е наблъскан с кафе?В нашата държава това "здравословното хранене" е само на приказки.Нашите деца пак успяват да понамажат от бабите на село,но като си идат и те,няма от къде да дойде градински домат или нещо такова,защото просто ежедневието ни не позволва да правим и това-ЗА СЪЖАЛЕНИЕ.
Тъй че,моето мнение,без никой да ми се сърди е,че "здравословното хранене" в нашата държава е мираж Peace

Пиванова,честито ви зъбе Hug

Снимките на всички са страхотни Heart Eyes

# 143
  • В светлината на слънцето
Май съм длъжна да кажа -
Слънчогледче,  Hug не си ме ти засегнала.  Hug Това, което си написала и аз го мисля, това беше и моята идея - че всичко е комплексно: дух, материя, поведение, физическа и умствена култура и т.н., и т.н. Всеки един от компонентите е просто малка част от цялото. Винаги ми става много гадно, когато хората започнем да се делим на категории: месоядни vs. вегетарианци, пушачи vs. непушачи, природозащитници vs. любители на кожени облекла, сини vs. червени и така до безкрай. Незнам защо най-крайните привърженици на дадена категория са били винаги ожесточено настроени срещу инакомислещите. Преди време тук, във форума, но в клюкарника се беше развихрила истинска виртуална касапница на тема колко гадни и противни са всички, които не се хранят само с плодове и зеленчуци. Беше много грозно. Обиди се сипеха на кило. Все си мисля, че това дали ядеш месо с лук не те прави повече или по-малко човек от онзи, който предпочита ориз със зеленчуци. Както и обратното. Peace Не е редно хората да се делят на обидни категории, само защото не са на единно мнение по даден въпрос. Приветствам различието, защото именно то ни прави шарени и интересни, но не и обидните епитети и нетолерантността.
Може би наистина съм вече прекалено изморена, изнервена, обидчива и като че ли прекалено обръщам внимание на дреболиите. Незнам. Просто имам нужда да преосмисля много неща. И като казвам, че ще ми липсвате, го казвам съвсем искрено.  Hug

# 144
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ ЗА ВСИЧКИ ВАС И ЗА ВАШТЕ СЕМЕЙСТВА!

Дано бързо оздравеят болните дечица  Praynig

Снимките ви са прекрасни  Heart Eyes

Лулу  Hug

# 145
Ех Лулу, ако имаш нужда от време, за да размислиш далеч от форума, давай ! Но после пак ела да ни развеселяваш с историите и снимките си. Аз не разбрах точно кой и как те засегна  Thinking, но ако имаш някой пред вид кажи, сигурна съм че не е било предумишлено.
Слънчо, добра новина  Wink При нас пък се оказа по-лошо от очакваното - рино-фаринжит, двоен отит и гастро-ентерит  ShockedТатето се прибра с една торба лекарства, че и мляко без лактоза някакво заради диарията. Но, хванали сме му юздите, ще се излекува  Grinning
Ивон, сигурно имаш право за храните. Но, ето, аз не съм си у дома и въпреки че съществуват такива храни, биологично чисти, само хора с финанси могат да се хранят само с тях. Сега тези стоки (БИО) сякаш станаха на мода и все се питам, защо натуралното е по-скъпо от изкуственото, чак недостъпно бих казала. Заключавам, че за да живееш дълго трябва да си богат  Laughing

# 146
Френско Тони,абсолютно съм съгласна.И тук са много скъпи БИО храните,но по-лошото е,че тук и никой не гарантира,колко са БИО.
И аз се чудя защо изкуственяците,за чието създаване трябват много пари за препарати,са доста по-скъпи от естествените,но то тук така и така няма почти нищо естествено по магазините....... ooooh!

Във връзка с вегитарянството да ви кажа,аз съм за умереният прием на всичко.Нито много месо,нито пък изобщо без него или без млечни продукти.Организма има нужда от всичко за да се развива,но всеки си прави собствен избор и никой няма право да съди другия.Нали за това сме индивидуани хора,всеки е различен и вярва в различни неща.

Ние с мъжо се бъзикаме,че отглеждаме деца-мутанти с тея химии дето ги ядем и пием.

Ама няма начин,нали в модерен свят живеем.

Лулу,като си починеш от нас,те чакаме пак със свежи идеи и полезна информация за магазинните намаления и разпродажби Heart Eyes Hug

Лека нощ от мен Heart Eyes

# 147
  • София
Лулу  Hug Hug Hug

Честита Нова година и от мен! Heart Eyes Hug

Тея дни много маси ми се събраха и вече едвам гледам ooooh!току що се прибрахме от Рожден ден и то добре,че Райън беше с нас иначе нямаше да се приберем рано! Mr. Green

Лека на всички! Hug

# 148
  • ГОре на черешата...
Здравейте!

Лулу, като се поуспокоиш, искам пак да чета за лудориите на Сашун, нали Hug?

За храненето - слушайте разума  и детето си Peace!

Малко снимки от Коледа и Нова година:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=325218

# 149
Мариета много хубави деца си имаш,абе цялото семейство големи сте сладури Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт