Отговори
# 150
Добро утро от нас!

Мариета-снимките са много хубави, а децата ти още по!
Френско Тони-оф, много кофти с тези болести. Дано Тонката бързо се възстанови.  Praynig Hug HugПри нас кашлицата отшумява, стигам до извода, че покрай тези зъби се е появил някакъв заден ринит и от това се дави и кашли. Дано да съм права.
Слънчогледка-температурата е била от зъбки, при нас беше същата ситуация. За един ден отшумя всичко.
Лулу-хубава работа! Защо се връзваш и обръщаш внимание на такива дребни неща. Нали знаеш, трябва да сме над всичко. Хайде прегръщам те и ще те чакаме отново да се появиш!  Hug Hug Hug

# 151
Лулумба много ще ми липсваш  Sad Гушни Сашундера от нас  Hug Чакаме те да се завърнеш скоро  Hug
Мариетка много сте хубави всички заедно  Heart Eyes Hug

Тони Френското бързо да се оправя Тотончо. Не бива такова хубаво дете да е болно  Naughty Но щом си хванала здраво юздите, значи всичко ще е наред  Hug
Ние излизахме малко с дребното навън но е много студено... Като тръгнах да се прибираме и Яни се задърпа, че иска навън  ooooh! Няма ли да свършва скапаната зима  ooooh! Whistling
Весел ден   bouquet

# 152
ММММ така Добър Ви ден,темичката много опустя покрай празниците а и след това гледам Rolling Eyes
Ние сме добре,доскоро бяхме многозлояди,тоест последният месец и неспящи,ноотскоро пак влязохме в някакви релси Simple SmileДори на Нова Година легна в 22 часаи стана в 10 30 сутринта,наистина беше супер,наспахме се добре всички... Party
Мариета много са хубави мъжете ти  Peace
Сега да кажа и аз за храненето на човешкия индивид WinkОт както съм разумно същество,да кажем от 18 години нагоре  спазвам хранителен режим,ям от всичко но по-малки количетсва,така насищам организма си от всички вещества от които има нужда.Дори сладкото е полезно понякога,особенно при хора с ниско кръвно като моето...Ям месо всякакво,само свинско в по-малки количетсва,риба и морски дарове обожавам.Но от всичко най много приемам целулоза,която я има в плодовете и зеленчуците,да Ви кажа не са чак толкова нитратни когато ядеш сезонните за момента...Но спазвам 1 правило мазни манджи със застройки не вкусвам или много рядко,приемам от мазнините предмно зехтин и в по-малки количества слъногледово олио,защото и то си е нужно...В резултат на това  никога не съм страдала от затлъстяване и съм била винаги в супер форма като изключим бременността  и боледувам много рядко,на 3 години да речем 1 път да настина,но то е защото ходя по-леко облечена.Така процедирам и с детето,храни се с моя режим и е факт,че досега не е боледувал и не е близвал никакво лекарство,само панадол и нурофен поради зъбни проблеми,но най вероятно си играе роля и гена...Айде дръпнах и аз лекция сега да ме оплюете и мене хи хи хих  Joy Исках да кажа,че всеки да приема като храна това,което смята за правилно Peace Wink
Сега след тази тирада отивам да си пийна и кафенцето 2 ро поред Mr. Green
Илиянка и а чакам да се маха зимата,че обожавам да ми е жега и топло,май ще забегна след време в някоя топла страна на брега на океана в китна къщичка Laughing Heart Eyes

# 153
Здравейте и от нас!!!

Ние поспахме чак до 7 ч днес,но поне спа непробудно от 21:30 снощи,та не се чувствам недоспала.
Излизахме на вън за 1 ч с дъждобрана,уж да си купим нова чаша със сламка,но магазина беше затворен,а в другият нямаше Sad
На старата сламката,покрай тея кътници замина,и сега като пие вода пръска на всякъде,а 2 чаши вода за деня,трудно се пият така.

После си и направих рибка с доматки,картофче и морковче-супер си хапна и сега ще спим,май и двете Laughing

Мариетка,много сте сладки.И ние го имаме тоя музикален цирков слон.Само да го побутнеш леко  веднага започва да свири.Главата ми е вече бомба #Crazy
Малкият ти мъж е истинско копие на баща си.А с очилата е толкова сладък,особенно с раницата на гърба-малък професор Hug

# 154
  • София
Здравейте  Hug.
Лулу, никъде не те пускаме да ходиш.  Стой си при нас и ако някоя от нас те ядоса не й се връзвай, миличка  Hug.
Мариетка, за първи път виждам Андреан с очилцата и страшно много ми хареса Heart Eyes.
Тони, ох милото Тотончо, колко му се е насъбрало Sad. Стискам палци бързо да оздравее  Praynig.
Слънчогледка, радвам се, че Мая е свалила Т. Дано да не вдига повече Praynig.

Днес за първи път ги извеждахме с шейната и голям кеф им беше. Не искаха да се прибират и накрая малко с рев прибрахме Дани  Mr. Green. Следобед ще ви покажа и няколко снимки от днес, че сега ще ходя да ги приспивам.

Приятен следобед   bouquet.

# 155
Лулу прескачай каквото не ти харесва и си стой тук. Аз съм вегетарианка и като пускате снимки на месо направо ми се гади Sick, но прескачам подобни постове и продължавам нататък. Кой как се храни и храни децата си, си е негова работа. Споровете са безмислени, ако всеки е убеден в своята теория. За тези, които се чудят накъде да поемат инфо има достатъчно, за да си го намерят и прочетат.

Чудни снимки на дечица  Heart Eyes

# 156
Момичета,

Добър ден !  Hug
Видях и аз снимките ти Мариета  Wink Много хубави дечица имаш, да са ти живи и здрави.  Големи умници ми изглеждат и двамата   Heart Eyes
Анаморф, с голям интерес прочетох "лекцията" ти  WinkСега разбирам защо си толкова фина и хубава мадама. На мен чак ми се прииска и аз да мина на твоят режим, че нещо откакто родих второто дете изведнъж се разплух, все съм изморена, все дебелея, и най-лошото все някъде ме боли  Confused МОже би е само психологичен проблем, но промяната в храненето едва ли ще ми навреди.
Иначе Тотончо (мрси на всички за пожеланията) е горе-долу поносим. Лекарствата, един билюк, ги давам със спринцовка, заклещвам го на леглото и мушкам в устата  Rolling Eyes Сега обаче сме при свекървата и той не иска да спи, а врещи оттатък - много спокоен следобед се очертава, няма що  Sick

# 157
Оххх, искам и моето дете да си хапва всичко  Praynig Напоследък нищо не иска да яде и използвам зъбите за извинение, но и преди тях си беше много капризен откъм ядене  Rolling Eyes Доматени манджи хич не близва  Sick Риба успявам само по една хапка да му набутам - не яде баници, мекици, палачинки, принцеси с кайма или яйце... направо в чудо съм се видяла  #Crazy
Анаморф съгласна съм с теб за храненето - ама зимата е много зле откъм зеленчуци  Crossing Arms Ето още един плюс за лятото - хубави сочни доматки от градината на баба, като си направиш салатка и в чинията става два пръста сок, като сложеш сиренце отгоре, може малко лучец за аромат, ситно нарязано магданозче.. ММММММммммммм  Crazy
А за къщата на брега на океана - искам и азззз  Mr. Green
Яни вече стана от следобеден сън и сега яде - курабии с мармалад и кроасани  Sick Ужас  ooooh!

# 158
и аз съм  от месоядните Mr. Green

вижте к'во ще ви кажа,кой на кого се сърдел. хайде де да не сме деца,на който не му се чете,да не чете. няма смисъл от грозни коментари Peace

# 159
  • Earth
 newsm67

честита нова 2009 година !

Ние се прибрахме от почивка в Банско и сега трябва да правя ...........
newsm28 1ironing wash hang 1dishes  food002 newsm71

ще наваксам с четенето утре...... Mr. Green

# 160
  • София
Ето снимки на мойте снежковци:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=325458

Първите три снимки са от преди известно време.

# 161
Марти страхотни са  Hug

# 162
  • София
На мен ми се развали настроението! Sad
Вуйна ми почина днес в 17,00 часа и ми е мъчно много!
Дано сега е на по добро място! Praynig Cry
Мир на душата и!

# 163
Мариета,Марти страхотни са дечицата Kissing Heart

Димяни моите съболезнования Flowers Rose Flowers Rose

# 164
Димяни съжалавам, мила  Sad Моите съболезнования.

Общи условия

Активация на акаунт