Отговори
# 180
  • София
Честит Рожден Дена на Вики!
Да расте здраво и умно дете за радост на всички! Heart Eyes Hug  bouquet

Аз ходих до Хит с колата и няма да ви казвам не карах,а се пързалях ooooh! някакъв ад е!
Беше спряло да вали гледам сега пак,,....  Crossing Arms

# 181
  • Stavanger,Norway/ Varna
чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКИ, НЕКА ИМА  НАЙ- СЛЪНчЕВОТО ДЕТСТВО !!!!

# 182
Честит Рожден Ден на Вики и от мен.Да радва мама и тате и да е послушен батко на Тотончо Hug
Навън е АД,отврат временце а в нашияквартал е сняг до ушите Mr. Green Ние бяхме до Джъмбо,няма жива душа там сега след празниците...
Димяни...  Flowers Rose

# 183
Сетих се нещо, дано само не бъркам:
Честит Рожден Ден на Виктор на Френско Тони! Да е здрав, много послушен и успяващ в живота!
Ехаааа, Пива, каква памет само ! Онзи ден махнах датата от аватара и не очаквах пожелания, но ме трогваш с вниманието си  Heart Eyes
Големи прегръдки и за Димяни, Бобченка и Анаморф, мерси за милите ви думи.  Heart Eyes
Ей го разбойника
http://mediaphoto.doctissimo.fr/dossiers/v/i/victorjockin/Anton- … pg?aff=1292497984
ПОлучи един трактор и кара с него слама по цял ден  Laughing

# 184
Димяни,приеми и мойте съболезнования! Hug

ЯЯЯ,има и рожденник?Честит рожденник Тони!Жив,здрав и много да те радва и слуша  bouquet

# 185
Тони честит Рожден Ден на Виктор! Да ти е здрав и все така усмихнат!

# 186
Добър вечер и от нас!

Не съм писала тези дни защото бях болна и се лекувах!
Сега вече съм по-добре!

Сега по ред:
Френското Тони---Честит ти рожденник !Да е жив и здрав и много да те слушка !Да е най-добрия батко на света!

Димяни---Бъди силна!Наистина дано има по-добро място ! Hug HugПрегръщам те!

Марти,Мариета,Ира,Тони и Ади,Фр.Тони---МНОГО ХУБАВИ СНИМКИ!

ЛУЛУ--Недей да ни оставяш!Много неща се научават от твойте постове и на мен лично ми е много интересно да ги чета!Надявам се скоро пак да се присъединиш към нас!

Аз днеска съм много доволна от себе си ,защото  изпрах всички бебешорски дрешки и утре ще ги изгладя и прибера в пликчета ,за да не се прашът!И съм почти готова със всичко!Дори и багажа ми и оправен /само някой неща трябва да си взема от аптеката/Майче малката се е обърнала вече с главичката надолу ,защото ме рита най-вече по гърдите ама ще видим какво ще ми кажат на 9-и!

Ми аз засега не се сещам друго!Ако съм пропуснала някой --да ме извини!
Ще ходя да си лягам!Не че спя кой знае колко, но все пак!
Лека нощ момичета и сладки сънища !
Мразя зимата!Толкова е натрупало навънка че направо #Crazy #Crazy #CrazyИскам :"Само да е лято" Wink Wink Wink

# 187
Добро утро!Сервирам кафето с лека закуска

ДИВЕНА,браво на теб. Hug
Мразя зимата!Толкова е натрупало навънка че направо #Crazy #Crazy #CrazyИскам :"Само да е лято" Wink Wink Wink

а ние днес сме на лекар и трябва да запиша ситното на кухня ooooh!

# 188
Добро утро!
Ние с Ицко сме си в къщи днес .той имаше малко разстроиство и не го пуснах днес на ясла.Ицко стана голям фен на бонбони "Олипс".Миналия ден му дадох за пръв път защото малко беше прегракнал и сега постоянно сочи към панерката с лакомства където са бонбоните.Като му дам бонбонче ходи и показва на всички в къщи какво има в устата.
Лек ден.

# 189
  • вкъщи
Честита нова година на вси4ки мами и дечица!
Чак сега пиша,защото тия дни все по гости бяхме,нямаше време.Ето,4е днес е първия работен ден и с Мони сме сами..Снощи една дребна душица така ми скапа настроението,4е днес ми е много смотано,4ак ми с е пла4е.Сега силово се тъп4а с шоколад,та белким ми мине кривотията,ама едва ли.По4ва се пак еднообразното ежедневие в студеното време.Скоро май няма да излезем,освен з а кухнята.
Ина4е сме добре,затрупани с игра4ки,с които никой не играе Mr. Green
Пожелавам на вси4ки да са здрави и щастливи!
Лек ден!

# 190
Добро утро!!!

Ние си поспахме доволно и даже се събудихме с един горен новоизбил кучешки зъб.Равносметката за 10 дни празници-2 кучешки зъба и 1 кътник.Ако избиват така тихичко,тези кучешки зъби,ще съм много доволна.

На 10 сме на хомеопат,ще я запиша,да си я следи.Каза ми да напиша един лист всичко от което е боледувала до сега,както и всички лекарства които е пила до сега.Също всичко в поведението й,което ми се струва ненормално за нея и още доста работи.
Дано и повлияе хомеопатията,че какви грипове пак са напускали ooooh!
Дано ни се размине епидемията в края на месеца Praynig

Днес някак си трябва да стигнем и до Интернет,че ще ни го изключат,ама ка ще стане в тея преспи,хич не ми е яно newsm78

Мами,знаете ли от къде мога да си взема сладкарска боя?Има ли я в по-големите магазини или се продава в специализирани сладкарски складове newsm78
Мисля тортата за Р.Д ми да си я приготвя сама,но не знам ка да оцветя розичките и глазурата Blush

Ето снимка,да ни видите следпразничния тумбак:)))))

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=165490&pid=9775795

# 191
Добро утро мацки...
Аз досега гладих  и преди малко се пребих на гранитогреса в коридора ни,мъжа накапал с вода и се подхлъзнах,ужасно ми се наду коляното,ей направо ми идва да ги удуша тия мъже понякога #Cussing out Mr. Green
Фр.Тони,рожденника голям сладур,много миловидно дете изглежда,да ти е жив и здрав Peace Hug
Дивена ей малко остана и хоп още 1 принцеса Heart Eyes,айде  и да кажеш как е минал прегледа Wink
Ние вчера си направихме малко снимки с малкото http://s253.photobucket.com/albums/hh72/iranikolova/
,които засега ще са последни,понеже ми счупи обектива на фотото и вече за нищо не става,ще купувам друг фотоапарат,ама кога не се знае...Дано до лятото успея да си взема,това дете изпотроши всичко в тази къща,голям разбойник,направо незнам дано се кротне някой ден Twisted Evil...
Айде отивам да му готвя пил.супа за обед,няма почивка за мене,но след 3 дена го записвам на кухня Ози...
Ади и ние имаме такъв тумбак,особенно като се наяде с Макдоналдс,който много обожава,то вредните неща най вкусни били Mr. Green

Последна редакция: пн, 05 яну 2009, 10:40 от анаморф

# 192
  • Stavanger,Norway/ Varna
Добро утроо  Grinning

Изпратих малката на ясла, пийнах си кафенцето, хапнах една ябълка и след малко ме чака и къщата  Tired. Ей, много, ама много мразя да чистя  Rolling Eyes
Ако ми остане време ще се епилирам, че Йована като е тук- няма шанс.
Ние със зъбите имаме затишие. Изчезна и нервността, поуспокои се и последните два дена си е пак моето усмихнато, спокойно и закачливо диваненце  Heart Eyes. Тъй като нищо ново не е избило, обаче, очаквам в скоро време ново включване  ooooh!

Анаморф голям сладур Алекс и много прилича на теб  Grinning

Ивонката, както винаги е голям бонбон. Много са ми сладки с тия голи пупи. Йована е много смешна- клъощава е, краката и като свирки и на целия тоя фон, само една пупа изпъква  hahaha И натова отгоре като я съблека си я гали доволно и сама си се смее на пъпчето и ми го показва  Heart Eyes Heart Eyes

Ехаа, Дивена малко остава още. Божее, колко бързо мина времето  ooooh!.
Като гледам моето шило как си храни куклите бебе, че ги милва и приспива и направо ми се прииска да и родя братче или сестриче  Crazy. Нооо ще почакаме още две- три години  Simple Smile

Слънчев ден на всички   bouquet

# 193
  • София
Добър ден и от нас Simple Smile в къщи сме си Simple Smile
Опитах се да отидем до пазара, но стигнахме само до кофите с боклук та сега си чистим в нас
Хайде после ще пратя снимки

# 194
  • София
Здравейте и от мен  Hug.
Аз мразя зимата, обаче като гледам децата как се кефеят на снега и направо не ми се иска да свършва Laughing. Днес нямах възможност да изведа Ани, че бях на фризьор Flutter, но утре задължително ще е навън за  час час и нещо.
Тони, да ти е живо и здраво детенцето и много да ви радва  baloni. Голям сладур е.
Пиванова, Перси голям разбойник станал. Има няма и все с някоя контузия ни се "хвалиш". Дано тази година това да са последните му падания  Praynig.
Димяни, мойте съболезнования Hug.
Дивена, още малко остана до финала  Grinning. Отсрани много бързо минава времето.
Яна, стискам палци на Ицко да не е нещо сериозно и бързо да му мине разстройството  Praynig.
Ади, Ира, малчовците са много сладки  Heart Eyes. И Аничка е с такъв тумбак, но той винаги си е бил такъв голям  Mr. Green.
Чао засега, че малкото е гладно и ме дърпа да я храня.

Общи условия

Активация на акаунт