Отговори
# 165
Добро утро,айде ставайте,къде сте се скрили,черпя Ви кайвенце Grinning

# 166
Добро утро, заповядайте по едно кафенце
Честита нова година на всички, нека да ни донесе много здраве, разбирателство и успехи!
От гости и празници успявах само да чета какво пишете Simple Smile
lulumba искрено се надявам скоро да се върнеш, винаги ми е било приятно да чета постовете ти  Hug
Нагледах се на страхотни снимки от празниците- невероятни сладури са всички  Hug
Тони и Тото бързо оздравяване  babydust7
♥Димяни ♥ моите съболезнования  Flowers Rose Flowers Rose
Ние изкарахме празниците семейно с баби, дядовци и т.н. На Бъдни вечер паричката се падна на Малинка, а на Нова година късмета ми се падна учение и работа  Mr. Green
Гледам навън е натрупал хубав сняг, смятам да сготвя и да изведем малката с шейната  Nature Snowman
анаморф докато се натуткам да пиша и да гледам малката си сервирала кафето Simple Smile

# 167
Добро утро! Мерси за кафенцето.
Всички болни бързо да оздравяват.
Лулу Hug Hug Hugвърни се при нас.

# 168
Добро утро от балкана!

Тук е толкова снежно и красиво. Утре пътуваме, дано само не ни затрупа тук.

Димяни-моите съболезнования!
Марти-големи снежковци са Дани и Марти, сладури!
Анаморф, Бубето-мерси за каф енцето!
Ние сме добре. Перси дивее по цял ден, вече не кашли, но пък мен ме боли гърло вече 4-ти ден. Днес ще бягам в аптеката за Тантум Верде, защото нищо друго не ми помага.   С това стоене по цял ден вътре вкъщи, Перси направо полудява. Вчера падна и два пъти си удари главата, един път падна на ръба на камиона и си направи рана на слепоочието, втория път в един ръб направи цицина на главата. До края на декември не бяхме усетили зимата, тепърва ще си стоим вкъщи, ужас!

# 169
Добро утро и от нас!!!

Тонка,мила Flowers Rose Flowers Rose Flowers RoseСигурна съм,че вече е на по-добро място.След всичко което преживя и с тази болест,може би така и е олекнало.Моите съболезнования Cry

На вън вали страхотен сняг.Мисля да изведа Ивон,дори и за 20 мин да се понарадва на снега,ама се чудя.Вече не се чудя-разбрахме се с Тони да ги изведем Party

Хайде,лек ден на всички Hug

# 170
При нас е много малко снега  Rolling Eyes но ей сега се обличаме и ще излезем поне за малко  Party трябва и да напазарувам  Flutter
Пиванова преставям си при вас каква красота е  Flutter Стискам палци да нямате проблем с пътуването  Praynig Peace
Весел ден на всички   bouquet

# 171
Тони,моите съболезнования Flowers Rose

# 172
  • София
Ние поседяхме малко на вън с Ади Ивето!
Прекрасен сняг...  Heart Eyes макар и да е студеничко!

Благодаря на всички за съболезнованията! Hug

След малко ще кача малко снимки!

Ето от днес има малко с Ивето и другите от Декември и Коледа..
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=199062&pid=9774496

Последна редакция: нд, 04 яну 2009, 14:09 от /X/ ♥Димяни ♥

# 173
Айде,здравейте и от мен!!!

Тони,хуабви са ни станали снимките(да се самопохвалим Laughing)Ама едвам се прибрахме с количката...........ужас.Не бутах,ми дърпах,то няма ходене-сняг до колене и лед под него.
Ивон каталяса и спи като къпана сега.
Много е чисто и красиво,да видим до кога..

От Сандански ни се обадиха,че има 10 см сняг и малко и голямо-всичко е на вън по цял ден.Те там нали виждат сняг веднъж на 5 год и сега е голяма радост.Обаче няма снегорин в града,а и нокойне си е взел зимни гуми-всички ходят пеш или с шейни Joy

# 174
  • София
Там е веселба! Party

# 175
ЧНГ  Heart Eyes
За Новата година - здраве до амина, шарени торбички пълни с парички и гърненеце с мед да е на късмет!
Да са ни живи и здрави дечицата!
И ние днес бяхме за малко на вън, ако ми остане време ще кача снимки.
Димяни - съболезнования за вуйна ти!

# 176
  • Stavanger,Norway/ Varna
Димяни- съболезнования  Confused.

Ние туку що се прибрахме. Тук при нас беше слънчево цял ден, но пък студеничко. Дръпнахме му една разходчица и после бум в детската библиотека. Наскоро открих, че е голям кеф там. Има стая за игра и много играчки и съоръжения из цялото помещение. Пълно е с книжки и филмчета и музикални книги. Пълно е с деца, които търчат и играя. Абе чудесно е и всичко е безплатно. Отделно в неделя имат безплатни представления. Днес един клоун им надуваше балони и правеше животинки от тях. Йована получи оранжево куче  Mr. Green.
Определено ще я посещаваме доста често. Нямах си и представа да е толкова уредено и готино вътре. Peace

# 177
Привет и от нас !

Тук е снежно и много приятно. Днес дори 2 пъти Перси ходи на пързалка, беше особено щастлив. Пързаляхме се с шейната, напъллно самостоятелно си стоя на нея, като се има предвид, че самата шейна /от моето детство/ няма никаква облегалка от никоя страна. Мога да кажа, че доста добре се справя с координацията.

Хубава, снежна вечер!

# 178
Сетих се нещо, дано само не бъркам:
Честит Рожден Ден на Виктор на Френско Тони! Да е здрав, много послушен и успяващ в живота!

# 179
Ха,здравейте!!!

Ние сега се прибрахме от Пигиса.Ходихме да вземем прословутата чаша,заради която се счупих да обикалям из магазините вчера и днес.

На вън е някакъв Ад-колата върви на зиг-заг,по изчистените улици,а за нашата прекичка в коятто има 2 коловоза,няма да ви разправям.Едвам се паркирахме.На старото място не можахме да си влезем,заради преспите,та се покачихме с 300 зора на един бордюр.Дано не се паркира никой до нас,че няма излизане.

Честит рожденник и от мен на Френското ни Тони,ако днес е рожденник.Да е жив и здрав и да ги радва всеки ден с по нещо ново,предизвикващо усмивки на лицата им  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт