Отговори
# 225
Еха, каква красота, Пива ! Много е сладък малкият мечо  Heart Eyes Heart Eyes
При нас, снегът спря, само студът си остана, язък ! ooooh!
Я, да ви питам, на някое дете да са му се подували клепачите ?! ThinkingЗначи, на Тото така му се е подуло около очите, та чак едното се затваря. Не е конюктивит, не го боли. И горната му устна е тъмно синкава.Май алергия ще е някаква. Outta Joint
А, и друг въпрос - кое е най-кльощавото бебе във форума ? Не че се тревожа, но ми се струва страно, че това дете не дебелее, като клечка е станал - едва 8,6 кила за 81 см  ThinkingОт пет месецаграм не качва, дали е нормално ?
Хайде стига се оплаквах  SunglassesВесел следобед и приятна дрямка, на който намери време за това.

# 226
Френско Тони,и Ивон не е качила нищо от 2 м насам,даже свали 200-300 гр.Ама то как да качата,дане би са се спрели да сновът по цял ден.

За Панадола не знам да е вреден,освен ако детето няма алергия към парацетамол или проблеми със бъбреците.
По принцип парацетамол(панадол) и ибупрофен(нурофен),се водят възможно най-безвредните за организма лекарства.За това ги изписват и на бебета и на бременни.
Нурофена обаче,много дразни стомаха,и при р-во и повръщане е абсолютно забранен.

Или,дано не е нещо сериозно.Чакаме да пишеш Praynig

# 227
  • София
Честит имен ден на всички именници малки и голями!  bouquet

Пиванова,страхотни снимки! Heart Eyes Hug

Или,моля се да няма нищо серизно! Praynig Praynig Praynig

Ние сме добре!Насоахме се и след малко излизаме малко на разходка и пазарче не,че не пазарувах и сутринта! Mr. Green
Купих си много хубави бодита..... да не повярва човек такова не съм носила през живота си Crazy   

# 228
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи днес!
Да са живи и здрави!

Или, дано да не е нещо сериозно и малкия сладур да е здравичък  Praynig.
Пиванова, много хубави снимки Peace.
Ди, пробвай да му мажеш венеца с Калгел. Може да има ефект.
Тони, и Аничка нищо не е качила последните месеци - 10 кила и 80 см е от два - три месеца. Аз не се притеснявам, че не наддава, защото тя по цял ден е в движение, а освен това си и хапва стабилно Grinning. Ако се притесняваш за Тото, направи консултация с педиатъра.

И ние сутринта си направихме разходка с шейната и Аничка много де забавлява като я возя с нея. Дано да се задържи по - дълго снега, че утре сме на контролен преглед и няма да мога да я изведа на разходка.
Приятен следобед на всички   bouquet.

# 229
Честито на именниците!
Пиванова страхотни снимки  Hug
Лелка, ако детето ти тръгва на ясла се уведомява НОИ и се връщаш на работа. Разбира се, ако искаш си ползваш някакъв отпуск. Когато е на ясла взимаш 50% от майчинството  Peace

# 230
Честито на именниците!
Пиванова страхотни снимки  Hug
Лелка, ако детето ти тръгва на ясла се уведомява НОИ и се връщаш на работа. Разбира се, ако искаш си ползваш някакъв отпуск. Когато е на ясла взимаш 50% от майчинството  Peace
Ооо, Иви, как сте?
Я кажи сега , а като си се върнал  на работа и не са ти взели детето в ясла, какво се прави Joyшегувам се Joy, малко черен хумор, от изминалите два три дни Heart Eyes

# 231
Честит празник! Днес с Явор си разменяхме шапките, кокорихме се на огледалото, танцувахме и аз си мислех колко е лесно да усещаш Божията благодат, когато си майка.
Светъл празник! Благославяйте явяването на всяко ежедневно чудо!

# 232
  • София
Яна е 9,220 и е78 см. Наддала е 1 кг за около 3 месеца и половина, но все още си е доста по-слабичка от повечето деца май. Все по-често не се храни по три, четири дни с тия зъби... ооох...

# 233
  • Златна Добруджа
За много години  Hug Пожелавам ви преди всичко здраве!
Честит имен ден на празнуващите!
Честит рожден ден /макар и на патерица, но от сърце/ на Виктор на Френско Тони   bouquet

Прегледах само последната страница  Embarassed
Френско Тони, най-добре се консултирай с педиатъра ви  Peace
Или, стис  Hug

Рошлата е клечеста - около 9 кг разпределени на 84 см  Mr. Green

# 234
  • ГОре на черешата...
Направо манИкенка е, каке  bouquet!
Даваш ли я за моя Убавец - почти 13 кила/89 см  Flutter?

# 235
  • Златна Добруджа
Направо манИкенка е, каке  bouquet!
Даваш ли я за моя Убавец - почти 13 кила/89 см  Flutter?

Мани, мани  ooooh! Отсега поддържа форма с глад и спорт  Mr. Green
За малкия професор - винаги Heart Eyes

# 236
  • ГОре на черешата...
Ей сега така го нащраках - страшна фотосесия стана - с едната ръка трака по клавиатурата, с другата държи мишката и гледа монитора... че и умно гледа hahaha.
Ама утре ще ги кача да го видите, че сега Калоян драпа да играе, а в 20,30 трябва да е в леглото.

# 237
Перси е мнгого сладък  Heart Eyes
Оххх, на Яни му излизат още пъпки по главата /в косата/ - големи и твърди и се чеше и ги разчопля  Rolling Eyes Доктора каза, че било заради лимфните възли Sad Ох, много се притеснявам  Sad И на коремчето една огромна пъпка - спада и пак се надува, става червена, кафява Shocked
Айде стига съм се оплаквала  Cry Ще пиша утре като видя резултатите.
Ади я покажи тортата   Flutter направи ли я вече  Sunglasses
За отчета  мерки/ теглилки - Яни е 12кг и около 82 см. Викам си му кюфтенцето на мама  Blush ама не е дебел  Naughty А Рошлето си е фина мацка -висока и вталена. Важно е да са ни здравички, пък другото- бели кахъри.
За яслата ако ни огрее да приемат Яни, ще го пусна евентуално октомври - ноември месец. Тъкмо тогава ще ми спре и майчинството. Ама като гледам, едва ли ще се уредим  Rolling Eyes

# 238
  • ГОре на черешата...
Или, пъпки в главата си е 100% варицела Peace.

# 239
Или,май-май Варицелата ви е хванала.Все едно за комшийчето отгоре ми говориш.Същата история беше.Пъпки в главата,после на гръбчето и на коремчето.....

Тортата не я направих,но утре няма да и се размине.Като я направя ще я снимам и ще ви я покажа.

Ивон пък е 11700,83 см.Сега в края на месеца сме пак на консултация,да видим докъде сме я докарали newsm78

Лелееее,тея ще ни уморят с това парно.Имам чувството,че се връщаме в първобитния строй #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт