® E-bay - тема 19

• 41 704
  • 749
  •   1
Отговори
# 45

Това стига ли за запис??

# 46
А някой получил ли е флашка от Китай? Аз спечелих флашка, чаках я 1 месец - не дойде. Продавача изчезна, но ми отговаряше на е-мейлите. Изчака още една седмица и ми върна парите. Мислих си, че пак нашите пощи са я приватизирали или изгубили.

# 47
  • Пловдив
Днес получих известийца за пакети  Laughing 2 от тях трябва да са ибейски - утре ще щурмувам пощата

Stryper, след злополучния опит с едни рокли дето духи ми ги спечели от китаец и така и не си ги получих, вече от китайци бягам  Rolling Eyes

# 48

а кога пусна диспутите. Веднага след като видя, че продавача е изчезнал или изчака някакво време.
[/quote]
Пускам ги по принцип 3 седмици след като не съм получила стоката, обаче ако продавача не е наличен и направо ескалирам.
Сега поръчката ми е от 17.12 , ще изчакам има време може пък да дойдат този път флашките. Praynig
Stryper получавала съм веднъж само. Следващите ми поръчки все удряха на камък.
Аз имам доста поръчки от Китай и Хон Конк, нямала съм проблем  с изключение на тези с флашките. Peace

# 49
Момичета, може ли някой да ми каже  след като пусна диспут и продавача не отговорил нищо в полето където трябва да си комуникираме дали автоматично печеля диспута(мисля,че съм чувала такова нещо) или трябва да го ескалирам newsm78

# 50
Пускам ги по принцип 3 седмици след като не съм получила стоката, обаче ако продавача не е наличен и направо ескалирам.

А защо пускате диспути ?? Аз се разбирам на лични   newsm78

Последна редакция: пн, 29 дек 2008, 23:34 от mirinda2

# 51
Таси -без клейм ако не е върнал сам пари продавача,няма и да ги получиш...

Момичета и момче- кажете спешно как се махаше цена,че не виждам никъде -ретракт бид май беше ама не го виждам..???

# 52
Таси -без клейм ако не е върнал сам пари продавача,няма и да ги получиш...

Момичета и момче- кажете спешно как се махаше цена,че не виждам никъде -ретракт бид май беше ама не го виждам..???
в Хисторито , ама ако търга ти свърша до 12 часа няма да стане ...трябва да е минимум след 12 часа

# 53
Момичета, може ли някой да ми каже  след като пусна диспут и продавача не отговорил нищо в полето където трябва да си комуникираме дали автоматично печеля диспута(мисля,че съм чувала такова нещо) или трябва да го ескалирам newsm78

ескалирай.

А аз да се оплача - един от коледните подаръци за дребната от англ. ebay не е пристигнал. Утре ми е последната надежда, да успея да сложа подаръка под елхата.

# 54

ескалирай.

А аз да се оплача - един от коледните подаръци за дребната от англ. ebay не е пристигнал. Утре ми е последната надежда, да успея да сложа подаръка под елхата.

Те в Англия пристигат за 7 дни вместо за 1-2, какво остава за пратените до България.
По-добре купи друг подарък. А като получиш този му намери приложение/

# 55
Вчера получих яке, което е пратено преди 40 дни от Англия с air mail....По принцип когато пращат със surface mail, пратките идват бавно...Но с въздушна досега такова забавяне не ми се беше случвало...

# 56
Запис  bowuu
Помагайте пак,имам пратка от Италия ,даден ми е този сайт ,но незнам как да я проверя ,ето и номера  Praynig
www.posteitaliane.it

ZC005501940IT

Някой поръчвал ли е скоро от Италия и за колко време идват ?
Благодаря   bouquet

# 57
  • София
   И на мен последните поръчки от Англия ми се бавиха около месец. И забавянето беше мисля при тях-пакет пуснат на 26.11 е влязъл в БГ на 21.12. Може и при тях да е натоварено по празниците.  Peace
   Аз вече съм с нов адрес, местихме се  и се чудя ще имаме ли някакъв проблем с промяна на адреса а ПП?

# 58
  • Sofia
няма да имаш проблем
при плащане сменяш адреса,на който да пратят нещото
Аз плащам и пращам на 3 адреса и нямам проблем досега
Нещата,които неискат да ги доставят до Бг или ми искат висок ширинг ги пращам на адрес в Англия и два бг адреса съм дала и само ги сменям

# 59
Аз на 23.12 платих едни обувки от английския ebay, дори и писах да не ги праща сега, а след нова година, тя ми отговори, сори ама ги пуснах вече, вчера ги взех от пощата, супер съм доволна, това ми е  пъравата поръчка от острова  Wink

Общи условия

Активация на акаунт