® E-bay - тема 19

• 41 709
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
И аз вчера получих малко пакетче, изпратено на 22декември от Англия, и ето на първия работен ден беше тук в нас. Вчера и Баролас са ми пратили маратонките, имам тракинг номер, ама вероятно ще пристигнат след Нова година.

# 61
Аз вчера си взех Английско  пакетче ,спечелено на 25,изпратено на 27,обработено от БГПощи на 28 в 17:03ч. Shocked
А чакам едно от 16.12 Tired

# 62
  • на пистата
аз пак нищо нямам днес Cryвече се отчаях,чак след нова година ще чакам,а как ми се искаше днес да дойде нещичко.... Cry Cry Cry
и една добра новина,паунда е колкото еврото вече newsm44

Последна редакция: вт, 30 дек 2008, 11:54 от nameika

# 63
И аз вчера получих малко пакетче, изпратено на 22декември от Англия, и ето на първия работен ден беше тук в нас. Вчера и Баролас са ми пратили маратонките, имам тракинг номер, ама вероятно ще пристигнат след Нова година.
МерСедес обади се на куриерската фирма и им кажи че днес е работен ден да ти го даставят още днес Peace

# 64
Сега ще го проверя докъде е стигнало пакетчето, ама се съмнявам да стигне до нашата провинция от вчера сутринта до днес newsm78
Хм, пише, че в 9.58 сутринта  е пристигнал в София, ама до Разград как да стигне я newsm78
Много странно, за по-напряко е минал през Кьолн Joy
Намейка,  тя лирата направо се срина последния месец и аз също съм много хепи Grinning

# 65
Така....обадих им се, няма шанс, след Нова Година ми каза жената, нищо, здраве да е.

# 66
  • София
Благодаря.  Grinning Надявам се да няма проблеми с доставките.

А лирата наистина ли е толкова малко?! Shocked Аз откакто доларът скочи се ядосах и въобще не съм си помисляла,че може да падне лирата и не гледах курсовете. А и нямаше време за пазаруване, де.  Sunglasses Обачееее, на 23.01 съм в Англия и ако котировките се запазят, майкоуууу  newsm44, а и намаленията май са до края на месеца. Ще стискам всички палци възможни! Simple Smile

# 67
Всички сме доволни от ниския курс на лирата май! Имам познати, отишли да бачкат там, сигурно им е лошо от този факт...

# 68
Така....обадих им се, няма шанс, след Нова Година ми каза жената, нищо, здраве да е.
аз им се обадих в към 10 сутринта и в 16.00 куриерът го докара-и аз съм провинцията на okoло 450 км от Сф,но сигурно заради ппразниците е така,но важното е че са в БГ вече и ще останеш доволна от Баролас Peace Peace
Всички сме доволни от ниския курс на лирата май! Имам познати, отишли да бачкат там, сигурно им е лошо от този факт...
аз пък съм доволна от ниския курс на долара Mr. Green

# 69
 Twisted EvilИ на мен курсчето все повече ми харесва smile3508и пу,запис Wink-иначе днес се сдобих с едно английско пакетче-пуснато на 12.12 и едно американско от малко по-рано-явно позатормозени са пощите по коледа навсякъде Sad Whistling

# 70
Ама как ги прелъгвате тия американци да пращат насам  newsm78 Аз питах един продавач, който по принцип не изпраща в Европа и той ми отговори, че няма проблем, шипингът ще е 24,99 $  #Crazy Става въпрос за една  детска рокличка, много ми се струва  Sad  Повечето неща, които харесвам ги изпращат само в Америка и или отказват да пращат дотук, или искат за пощенски повече, отколкото е самата стока  ooooh!

# 71
Аз лично от Америка не пазарувам точно заради високия шипинг, който искат.

# 72
Ама как ги прелъгвате тия американци да пращат насам  newsm78 Аз питах един продавач, който по принцип не изпраща в Европа и той ми отговори, че няма проблем, шипингът ще е 24,99 $  #Crazy Става въпрос за една  детска рокличка, много ми се струва  Sad  Повечето неща, които харесвам ги изпращат само в Америка и или отказват да пращат дотук, или искат за пощенски повече, отколкото е самата стока  ooooh!
почти винаги са съгласни тези които съм питала,плащала съм шипинг от 2-3 долара,както и по висок,но в рамките на разумното

# 73
  • Бургас
Доволни сме сега с курса на лирата.само моя брат,работи там и се ядсова.

# 74
Редовно Ви чета,много ми помагате и не е имало нужда да пиша.

Сега обаче не мога да се сдържа,ще се ожалвам и аз - един,единствен път с 300 зора накарах един американец да ми шипне този TOMMY HILFIGER- .Поиска ми 9 $ шипинг.Изпаднах в еуфория и......заспах EmbarassedОще не се побирам в кожата си от яд Close .Търга завърши на US $8.51

Общи условия

Активация на акаунт