® E-bay - тема 19

• 41 696
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
Момичета моля ви за помощ-снощи спечелих два артикула,но ми изписа при плащането,че ще ми пратят този 4-цифрен код.Та въпроса ми е до колко време ще го получа и къде??? newsm78
Благодаря предварително Hug

# 661
Отиваш в банката, искаш разпечатка за приблизително седем дневния период от датата на  регистрация на картата в PayPal.

# 662
И къде ще е кода на разпечатката?Аз имам онлайн банкиране мога ли да го видя по този начин

# 663
  • София
И къде ще е кода на разпечатката?Аз имам онлайн банкиране мога ли да го видя по този начин

Незнам към коя банка си.....аз съм към ПИБ и ми казаха, че няма да го видя в електронното банкиране. Пробвай по телефона  Peace

# 664
http://cgi.ebay.com.hk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280281 … #ebayphotohosting

Ментета на Шанел, Гучи, Ерме, Луи Вютон.
Аз упорито си търся ментета на Пума чанти, никой ли не е запазил онзи линк към продавача на чанти Пума, лятото май беше го пуснал някой.

По казуса на моята приятелка никой ли няма идея, не ми се вярваше че Фрагранса са толкова некоректни, някакво объркване е станало според мен, а аз лично нямам никакъв опит с клеймове и т.н.

# 665
  • София
Незнам към коя банка си.....аз съм към ПИБ и ми казаха, че няма да го видя в електронното банкиране. Пробвай по телефона  Peace

Моите карти също са на ПИБ и си вадих кодовете от електронното банкиране Peace

# 666
Аз съм към Пощенска банка,ама не мога да видя никъде код  Rolling Eyes Трябва да е при самите плащания ли???

# 667
Да- там, където ти отчита самото плащане на 1.50 - където изписва на коя дата и за какво е платено - там ще видиш кода. При мен се появява след 2-3 дена.

# 668
Понеже си пазех извлеченията по кр.карта в началото, после видях, че пазя-не пазя, парите си заминават от там Laughing ето как са отразени при мен тези 1.5 е от рег. в пейпал

в описание на транзакцията пише     ПОКУПКА, ххххPAYPAL--AEXPUSE

за тези 4 цифри, в червено, става въпрос.

Моята карта е ОББ.

# 669
А ясно-много ви благодаря,на мен още не са ми изтеглили тези 1.50
 Hug Hug Hug

# 670
  • Пловдив
Похвал  Blush

Ботушки Кларкс - преди час си ги взех от пощата, платени на 09.01  Party

# 671
Моля ви дайте ми линк да пиша на Пейпал.
Единствения формуляр за контакт, който успях да открия ми иска трицифрения код на кредитната карта, а не искам да си го давам ей така заради единия мейл...

# 672
  • into the blue
Надя,аз съм им писала от help-а в пейпал,най-отдолу от дясно contact us.

# 673
по тел не дават инфо за кода на пеи пал Peace

# 674
  • някъде
Купували ли сте от хонконгския ибей?

Общи условия

Активация на акаунт