® E-bay - тема 19

• 41 729
  • 749
  •   1
Отговори
# 30
Моля някой да ми помогне,
Сега прочетох в друг форум,че дори и в ибей да се отвори диспут, той се води от Пейпал. Така,че до тук добре. Но днес ми е последен срок да го ескалирам, а не знам как....Моля някой, който е минавал по този път да ми помогне!
Прочела съм първата страница, но от руската страница не намирам какво трябва да направя за да ескалирам диспута...
Влизаш в PayPal, и се ориентирай по снимките по долу:

Тук внимавай, на снимката е чекнато горното, а трябва да е долното!!!
После продължаваш по стъпките...

# 31
  • София
Много благодаря на mamahrisi
Успех още веднъж от мен!!! Дано всичко се нареди!!!

# 32
  • Бургас
Запис да следя!

# 33
И аз не бих купила храна.

# 34
Къде да го въведа този код? Аз веднъж направих плащане чрез тях и тогава трябваше да го въведа и го направих и се осъществи плащането! Моля знаещите за повечко подробности, благодаря!

# 35
Къде да го въведа този код? Аз веднъж направих плащане чрез тях и тогава трябваше да го въведа и го направих и се осъществи плащането! Моля знаещите за повечко подробности, благодаря!
Щом си го въвела,значи очаквай парите да ти се появят в акаунта.Не става веднага.Мисля,че срокът беше 5-7 дни.

# 36
  • София
Ееее, мацки и момче, аз пропуснах 2 теми, че имах друга работа, но пак се включвам.

Весели празници от мен!   bouquet

# 37
  • София
Щом си го въвела,значи очаквай парите да ти се появят в акаунта.Не става веднага.Мисля,че срокът беше 5-7 дни.

На мен при регистрацията на втората карта се появиха чак след десетина дни - вече мислех да пиша мейли да си ги търся Joy

# 38
  • Варна
mamahrisi   babydust7 Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed дано се намери това красиво момиче! Къде се загуби? Ако можем да помогнем с нещо.................
Във Варна, кв.Чайка.... сиво-бяла, 1г2м, с различен цвят на очите... Благодаря момичета за подкрепата, ужасна мъка е в нас  Cry

Ще се оглеждам за нея, дано да се намери душичката! Praynig

От иБей не бих купила лекарства. Peace

# 39
Искам да питам как да потърся детски лаптоп? Blush Само истински намирам. Rolling Eyes

за теб
http://shop.ebay.co.uk/items/_W0QQ_dmptZUKQ5fToysQ5fCreativeQ5fE … top&_osacat=0

# 40
Запис. Глобата от 5 лв може ли през ПП да я метна? Mr. Green

# 41
Искам да питам как да потърся детски лаптоп? Blush Само истински намирам. Rolling Eyes

за теб
http://shop.ebay.co.uk/items/_W0QQ_dmptZUKQ5fToysQ5fCreativeQ5fE … top&_osacat=0
Hug Благодаря ти,открих ги!
Ама то има толкова хиляди неща,които искам да си купя,че се чудя какво да търся първо! Joy

И първото,за което питах,не искат да го пратят! Sad

# 42
Аз не бих купила използвани неща и храна. Peace
Не мога да разбера защо вече трети път ми се случва следното, залагам снайпера, печеля търга, а в имейла ми получавам съобщение, че не съм спечелила. Когато вляза в акаутна си в снайпера също пише, че съм загубила. Така трети път залагам , печеля плащам, а там пише че съм загубила. Много ми е странно. newsm78
А и да се оплача, неудобно ми е вече да пускам диспут. За четвърти път поръчвам флашки от различни продавачи и всеки път преди да са пристигнали, продавача изчезва от Ибей. Разбира се не пристигат флашките. Сега пак бях поръчала 2 броя, продавача има 7800 продажби и вчера изчезна и той от Ибей. Е това ако не е късмет. ooooh!

# 43
А и да се оплача, неудобно ми е вече да пускам диспут. За четвърти път поръчвам флашки от различни продавачи и всеки път преди да са пристигнали, продавача изчезва от Ибей. Разбира се не пристигат флашките. Сега пак бях поръчала 2 броя, продавача има 7800 продажби и вчера изчезна и той от Ибей. Е това ако не е късмет. ooooh!

Моя, дето изчезна e с близо 30 000 федбека  ooooh! При козметиката дето продава са над 50 000 продажби сигурно. Но твоето е супер лош късмет #Crazy, а кога пусна диспутите. Веднага след като видя, че продавача е изчезнал или изчака някакво време.

# 44
,а някой има ли представа как да си потърся гофретник Mr. Green

wiwian, waffle maker .... това за запис  Embarassed
мерсиИрра

Ееее, мацки и момче, аз пропуснах 2 теми, че имах друга работа, но пак се включвам.

Весели празници от мен!   bouquet
лелче ог къде се изгуби Hug,при отраноо са почнали празниците Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт