Над Дюканските полета пеят коледни звънчета (141)

• 26 552
  • 526
  •   1
Отговори
# 135
В Пикадили овесените трици са свършили и не са заредили.Може ли да се използват пшеничени трици временно?

# 136
Бреййй, голямо четене падна. Не само нова тема, но и вече преполовена. Ама пък една хубава, празнична... Hug
Ха, здравейте. От една седмица не съм влизала и писала, но сега ще наваксам.
tonito26 чак съжалявам, че не успях да си пийна от вчерашното ти кафенце Mr. Green
Цоци със сълзи се смях на "майчинските ти наставления", но много правилно. Пожелавам си и аз един ден да съм такава майка. Да ти кажа, че винаги чета постовете ти с голяяям интерес.
ванесса йо много хубаво пожелание. Надявам се всичко това да ни се стовари по много на всички Hug

Аз не знам дали да обяснявам какво се случва с мен. Леко съм грешна, но нямаше друг начин. Не се правдавам, просто наистина нямаше... Не искам тигани, аз сама ще си ги бия като видя последствията. Те засега не са страшни, дано и да не загрубеят повече. НО НЕ СЕ ОТКАЗВАМ. Това леко излизане от релсите още повече ме надъхва.

Да не забравя да ви кажа, че изглеждате много добре на снимките от срещата. То кога я организирахте, че не разбрах. Не че щях да дойда ама знае ли човек Laughing

Специални поздрави на бургаските сладурки shushy80, denica17, sanni3, vesito5 lovekiss

Сега на всички да пожелая ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА!!! И да не забравите в 12ия час да си пожелаете нещо. Дори вярата, че ще се сбъдне, ще ви направи по-щастливи.

Hug Hug Hug

lipstick (+ 1 Скрит/и) и 3 Гости преглежда(т) тази тема.  Бреййй, това не е за вярване Simple Smile))))))

# 137
В Пикадили овесените трици са свършили и не са заредили.Може ли да се използват пшеничени трици временно?
Може Peace

# 138
Весело посрещане на Новата Година на всички в темата,надявам се скоро да се видим с някои.
Пожелавам си да постигнем това,за което се борим и да успеем да го задържим.
Четвъртофазничките никога повече да не усетят тежестта на свалените килца.
 santa2 подаръците идват...............
Иначе отчитам - 0,500 кг тази сутрин,довечера сме при приятели,нямам много въртяне из кухнята,напълних една огромна гъска,присъствието на олиото в тавата  е минорно,та смятам да си карам пак на месце и вода и да съм режимна,отсега знам каква ще е масата,но едва ли ще ме изкуши.

# 139
Здравейте всички!

И аз минавам само да ви пожелая весело, незабравимо посрещане на Новата 2009 година!
Нека за всички да е по-хубава, по-успешна от 2008 година! Бъдете здрави, щастливи, оптимисти и нека добрите, хубавите неща са в пъти повече в живота на всички ви!
Кой каквото желае най-силно - да го има!
Присъединявам се към прекрасните думи, мисли, чувства на всички преди мен ( и най-вече на цоци и ванесса йо). След такива силни думи каквото и да кажа ще бледнее.
Честито, Силвърфокс! Какво хубаво съвпадение - точно на 31 декември да постигнеш целта си! Успешна и лека трета фаза!
aynur - на теб какво да кажа? Направо съм щастлива, че направи едно яко "галопиране" през тези дни и тези кг. Браво! Ако си решила да минаваш в трета - успех и на теб, стискам палци! И да не забравиш да пишеш, ей! Naughty И дано да отшумят гадните проблеми със здравето, точно сега....
Иначе аз си карам режимчето, без отклонения. И смятам и довечера, и нататък - все така. Намалението в теглото е доста по-бавно от първия месец, но лека-полека падат кг. Докогато - дотогава.
Довечера ще посрещаме на ресторант, с приятели.
Обичам ви всички, прегръщам ви силно! Hug

# 140
        Весело посрещане на Новата 2009 година ! santa2
 Желая на вас и вашите семейства щастие , здраве и късмет!!!!!!!
Обичам ви момичета и момчета  newsm51

# 141
    Здравейте , Банда на годината!
 Искам да ви честитя настъпването на НОВАТА 2009година!!!
 Желая Ви много любов, топли зимни нощи и Весел празник !
 Онова , за което мечтаем , рядко е между коледните подаръци....
 Понякога то се оказва само на ръка разтояние от нас ,
 но за да стигнем до него , трябва да направим поне една крачка ...
 Да я направим през 2009година !
 Обичайте се и обичайте ближните .... обградете се с качествени хора и заедно сбъдвайте мечтите си!

Много Ви благодаря , че за краткия период от време почти 4 месеца , намерих във ваше лице приятели , готови да ме подкрепят винаги ! Обичам Ви от все сърце!  
 newsm51 bg

# 142
Ха добър ден  Mr. Green
Кви са тия пожелания за Нова година бе....тя е довечера  Mr. Green Искам ви строени в 00.00ч ,че ше изнасям реч  Mr. Green

И тъй...,и като съм заспала пАтка/подчертавам А-то щото е важно/  Mr. Green ,почвам под ред:
farfallina  Heart Eyes Страхотно изглеждаш....честита ти 3-та  Heart Eyes И ше пийна от твойто кафе,щото ти снощи пи от мойто  Mr. Green

denica17 И ти си пуснала снимки ,и аз кво чета тия дни,че съм ги пропуснала.... Браво....много добре изглеждаш  Hug

Котенце Да ти се оплача  Crossing Arms едното ми око е синьо от твоите домати  Crossing Arms

И аре сега всички дето им хареса снощното кафе,в колонка по един,че да се повторите :
Дари  Heart Eyes,farfallina Heart Eyes,Гуди Heart Eyes, Ривелка Heart Eyes,* Боби * Heart Eyes,aynur Heart Eyes, MoLinKa Heart Eyes,ФИЛЮДКА Heart Eyes,Snow4eva Heart Eyes,bermudez Heart Eyes,Lucie Heart Eyes,anninca Heart Eyes,музичка Heart Eyes
И понеже интереса беше голям,ше взема да ви изненадам някой друг ден пак  Mr. Green
Мисля довечера и аз да си пийна от него  Crazy Twisted Evil

Тонич благодаря за позитивните, жизнерадостни и прекрасни постове през тези дни  Heart Eyes Аз като имам + или задържам не ми се пише много, но пък чета редовно и много се радвах как поддържаше духа на темичката!

Hug Heart Eyes Когато хората са страхотни и темата е страхотна....обичам да виждам хората щастливи и усмихнати....проблеми всеки има,но трябва да се оставят на страна,поне за празниците...пък и като се разлигавя,бягай ме спри... Mr. Green...така,че горе главитее всички и  Аре на купонЯЯЯЯЯЯЯ  Mr. Green

Ми да пожелая и аз на тези,които довечера няма да са тук- Приятно изкарване и много щастлива Нова година  Hug
Пък за тези дето довечера ,ше се строят за речта....в 00.00ч ше я изнасям....моЕ да закъснея няколко минути....зависи за колко време ще взема разтоянието от масата до компа  Mr. Green

ОБИЧАМ ВИ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ   bouquet

# 143
Да пожелая и аз на ВСИЧКИ ВИ весело посрещане на Новата 2009 година,много танци и много снимки да правите че после да направим разбор на събитието   Mr. Green

Последния отчет за тая година гласи: 77,800 тая сутрин,догодина пак  Mr. Green

# 144

честита нова година

# 145
не мога да се науча да пращам картинки
сори!!

# 146
Момичета, весело посрещане на Новата година и от мен!  smile3521 Желая ви много страхотни изненади, сбъдване и на най-съкровените ви желания и най-вече любими щастливи хора около вас! Незабравима режимна нощ и безкрайни песни и танци около софрата!!!   lalalala Целувки от мен и... догодина пак сме тук... !

Тонито26, няма да успея за прякото включване в 00.00ч., но утре задължително ще го гледам на запис!!!

# 147
Добър ден на всички,минавам да ви пожелая весело изкарване тая вечер.Нека новата година ви носи късмет,успехи и всичко,което сте си поставили за цел да се постигне.Много усмивки и диви танци довечера да има.....  bigdance2

# 148
Включвам се да ви кажа Благодаря за приятните моменти, които имах с всички вас през изминалата година, и да ви пожелая весело изпращане на 2008г.

Обичам ви, бъдете режимни!

Ще гледам да се появя за речта в 00.00 ч.  Simple Smile

Весело посрещане на 2009г.

# 149
  • София
И бих искала да пожелая нещо и да кажа едно голямо благодаря, че ме приехте отново!  Hug
Радвам се, че сега съм с вас и навярно цялата следваща година - поне аз ще съм тук!
Пожелавам ви много здраве, радост, следващата 2009 да е още по-успешна, обичайте и бъдета обичани! И нека трудната задача, с която сме се заели /да станем още по-красиви и да се чувстваме още по-добре/ следващата година я осъществим!
Весело прекарване! Обичам ви!  Hug  Hug 

Общи условия

Активация на акаунт