Над Дюканските полета пеят коледни звънчета (141)

• 26 558
  • 526
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Здравейте, момичета!
Повече от от вас сигурно не ме познават, аз бях активна Дюканка преди да забременея, и не мога сега да не вляза и да пожелая на всички вас Весело посрещане на празника и нека тази година да бъде за вас по-успешна, по-щастлива и по-усмихната от отиващата си!!!!!!!!
Нека късметът да е с вас и всички ваши мечти, желания и амбиции да се превърнат в реалност!!!!!!!!!!!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 151

Има два начина да изживееш живота си... Единият е като вярваш, че чудеса не съществуват. Другият е ако вярваш, че всяко нещо стоплило сърцето ти е частица от чудо.. Пожелавам ви хиляди вълшебни мигове... защото кой друг,ако не ние тук знаем,че чудеса се случват, не само по Коледа, но на тези, които са с отворени сърца,очи и умове да ги приемат.. Весела Коледа и Щастлива Нова Година!!
ОБИЧАМ ВИ!

Да споделя с вас и мението на един господин за правилното хранене (и не само) Wink
"Уф, от кога чакам да минат тия пости, че да си кажа и аз приказката за Коледа:
От всички зеленчуци най-обичам суджуци!
Кифтета за закуска, кифтета за обяд, кифтета за вечеря... всичко що расте на кокал е за моята трапеза.
Пържоли, бутчета, шунчици... всякакви видове мръвчици. Благодат.
И да ви кажа въобще не разбирам тая глупост половината от годината да има пости и да се яде само трева. Това храна ли е? Ако трябваше да ядем трева, щяхме да се родим крави, не мислите ли? Аз като по-расов най-вероятно кон, но не, благодаря, не ща да имам нищо общо с нещо дето рупа само зеленика. Още не се е намерила жена, която да ме убеди, че зеленчуците са храна – гарнитура да, но основно ястие без месо? Това ме шокира. Признавам. .но, виж, за жените хич не съм сигурен дали нямат нещо общо с тревопасните. Честно, без да се обиждате, не ви разбирам. Като кажат – аз постя и... иди мисли какво да се яде. И като ти е в къщата те подлага на ужасни изтезания. Ако кандиса да опече една пържола, после те гледа с погнуса докато ядеш.
А и да не постят. Все диети, все салати. Поканиш я на ресторант и тя – ми една салатка и минерална вода. Убива ти всякакво желание да си отпуснеш някоя дупка на колана и да бъдеш щедър. То бива изисканост, бива, ама тези вечни диети не ги разбирам.
Виж, тази месната – само нея одобрявам. Ама пак мъж я е измислил – да ви научи хем да ядете, хем да не гладувате, хем да не се окръгляте.
Обичам мадамите да са на тая диета и аз с радост я споделям, но за всички останали съм твърдо против. Това цяла седмица да яде само салата – това направо е изтезание за организма. Или като каже днеска съм само на ябълки, или само на кисело мляко. Въобще и не искам да се виждаме тогава.
Аз съм на принципа като има – има, като няма то е ясно. Но докато не изядем всичко с месце, криза няма и не може да има. Та хубаво, че идва Нова година. На Нова година всичко е позволено и всичко има – кеф ти прасенце, кеф ти пуйчица, кеф ти пиленце, кеф ти всичко накуп и с подобаващи вина, пък и не само.
Предвкусвам една дълга и продължителна Нова година, която да трае на маса поне три дни. Дори собственоръчно планирам да се грижа за мезелъците и скарата. "
Готов дюканец! Joy

Последна редакция: ср, 31 дек 2008, 19:41 от feelgood

# 152
  • при моите деца .....

Весело посрещане на 2009 г.
НАЗДРАВЕ!
Обичам ви!

# 153
Бейбита, станах замалко от масата, да ви пожелая весело посрещане на новата година! Hug
Нека да е по-успешна, по-прекрасна и по-щастлива за всички вас! Heart Eyes

Тони  newsm51, Мери - мацко, ти ще избиеш рибата, правиш конкуренция на Тонито - за 4 месеца 28 кг - уау!!! Shocked #Crazy Mr. Green Давайте в същия дух, сладурки!
* Боби * , Snow4eva , svetlat ,  рошава , gulbenur , shushy80, feelgood    Heart Eyes

Ще се върна по-късно отново, надявам се!
Гушки и цунки на всички! Hug

# 154
   ЧЕСТИТА НОВА 2009 ГОДИНА,ПРИЯТЕЛИИИИ!!!

# 155

Нека новата година ви донесе много минуси, много усмивки, много нови дрешки в по-малки размери, много самочувствие, че сте прекрасни, красиви, чаровни, страхотни ЖЕНИ и Мъже

Честита Нова 2009 година

# 156
Драги сънародници
ЧЕСТИТА НОВА 2009 ГОДИНААААААААААААААААААА  santa2
                                  НАЗДРАВЕ!!!  Drunk cheers

Усмихни се и си пожелай,
усмихни се и се отдай,
усмихни се на това,което имаш,
усмихни се и търси отново,
усмихни се и ще усетиш,
усмихни се за теб,за мен,
усмихни се за новия ден
ЗА НОВАТА ГОДИНА!

Много здраве,много щастие,много любов ,много пари и много стопена мас  Mr. Green

Обещах РЕЕЕЕЕЕЕЕЧччччччччччч .... Mr. Green
Искам да благодаря на всички вас,за това,че в старата 2008г вие променихте живота ми  Hug
Благодаря ви,че ви има  Hug,че сте с мен ....благодаря,че ви намерих....
Чеки мноо станаха многоточията.....тва от виното  Mr. Green
Ха наздравееееееееееее   bouquet  newsm24 Wine Glass
Обичам виииииииии  Heart Eyes
Ха друснете са едно хорце с мен  newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19

# 157
ЧНГ 2009 г.   

НАЗДРАВЕ

Тонииииииииииииииии   love001

# 158
Да Ви е честита Новата 2009 година ! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Пожелавам на всички Ви много , много здраве , любов и късмет ! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Росчо , Тонито26 Heart Eyes

# 159
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА,
  Но нека не броим дните,
много да са ни парите,
нека да живеем лудо,
нека всеки ден е чудо,
нека зло под камък спи
и по вода да ни върви.

Весела, щастлива и успешна година!                           

# 160
Честита нова година  приятели мои. Любов и щастие  през  цялата  година. От  здраве да се не отървете. Целувки на всички и все така  да се подкрепяме и обичаме.

# 161
  • София
ЧЕСТИТА НОВА 2009 ГОДИНА, МОМИЧЕТА И МОМЧЕТА!
ДА СТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ И УСМИВКИТЕ ДА НЕ СЛИЗАТ ОТ ЛИЦАТА ВИ!  Hug   love001

# 162
Честита Нова година , мили мой!!!!!!!!!!!!!!!!
 Наздраве!!!!!!!!!!!!

Честито на всички ИМЕННИЦИ!!!!!!!  bouquet

# 163
  • Разград

ЧЕСТИТА НОВА 2009 ГОДИНА!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!

# 164
  • Варна

Много здраве, щастие, любов и късмет на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт