Над Дюканските полета пеят коледни звънчета (141)

• 26 558
  • 526
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
Здравейте девойки и от мен! Аз преди два месеца се записах ... и не съм се отчитала оттогава. Та резултата за тези два месеца е -8кг - от 76 на 68 ...(това в трета олекотена, защото още кърмя сина ми вечер).
Обачеееее .... миналата седмица хич не бях в режима (както сигурно много от момичетата тук и ще си понеса последствията за това) . Кантара обаче засега показва само 800гр. отгоре, което може само да ме радва. От днес съм пак в режима ...да ги боря останалите килограми (до 62кг).
Радвам се, че ви открих. И макар че не се отчитам често, ви чета ...  bouquet

# 31
  • София
Здравейте и от мен!  Hug Hug Hug Hug

Отчет за първия тур на празниците: поражения няма, т.е. 57.4  newsm44

Гушки и цунки на всичкиииииииииии! Hug Hug Hug

Усмихвайте се!

# 32
  bouquet добър ден новичко съм изкарах 7/7 резултата е -4 кг  почнах да чета темата скоро още не съм наясно с много неща не съм запозната и с книгата още чакам но се надявам с ваша помощ момичета  да навляза по-бързо искам на сваля 15кг  newsm78 др не знам какво да напиша  Embarassed много са ви хубави снимките    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 33
svetlat , Zarka BarkaHug

Момичета, обещаните снимки за кашкавала
http://media.snimka.bg/1693/009641982-big.jpg
http://media.snimka.bg/1693/009641993-big.jpg
И само да кажа, това е от 1 л. мляко  Peace. Иначе става по-голям.
Добре дошли на новичките  Hug

# 34
  • Бургас
Здравейте и от мен!
Честита Коледа на всички и весело посрещане на Новата 2009!
Специални поздрави на рожденниците и именниците през изминалите дни!Да сте живи и здрави и винаги усмихнати!
Малък отчет от мен...след Коледните празници теглото е ок.Сега съм на чисти протеини да разкарам плаващото нагоре надолу кило,щото много ме дразни... Дано и след Нова година да е така,но ...както казва Цоци,май януари ще е протеинов като цяло,щото нещо не издържам на изкушенията и карам повече гали отколкото ми се полагат в трета.
Сега е момента да пусна малко снимки от Коледа 2007 и Коледа 2008
http://picasaweb.google.bg/denica17/20072008?authkey=hLwuR5uWruo … 97962287003632802
http://picasaweb.google.bg/denica17/200802?authkey=r8jthqtVMss#5 … 85191569992788210

# 35
Здравейте и от мен.
И аз да споделя ,че 3-4 дена не режимствах....направих контролно теглене преди 1 седмица.Сега се измерих и даже съм 700 грама надолу ShockedОчаквах да съм +...Толкова съм щастлива HugМоже би раздвижвам метаболизма си,защото след прегрешенията вече втори ден съм на П.От един път страшно няма..стига да не се отпускаме.Човещинка си е все пак....Начесах си крастата поне Crazy
Вече съм 63,900 Wink

Последна редакция: пн, 29 дек 2008, 16:21 от Rally_and_Betty

# 36
Брех, както я подкарахте всички (през просото) с тез прегрешения, тез оправдания и самоуспокоения взех да се замислям аз ли съм най-голямата будала? newsm78 newsm78

# 37
Брех, както я подкарахте всички (през просото) с тез прегрешения, тез оправдания и самоуспокоения взех да се замислям аз ли съм най-голямата будала? newsm78 newsm78
Joy Joy Joy и аз удържам още на фронта, не си сама, ама до кога  Joy. Да не се заразим само и ние  hahaha

Дени 17, не ти разрешавам да качваш повече  Stop. Я се виж сега каква си готина, слабичкаааа.... Heart Eyes

# 38
Да бре,кви са тез неща дет чета???? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Изобщо и не си го помислям даже,толкоз труд хвърлен за нищо,не знам всеки си знае за себе си,но това не остава без последици за организма.Тамън сабале се преброихме горе-доле режимни и айде изпущиха козите.......Бързо всички ДОСТА прегрешили да си извадите една стара снимка и да се видитеее.....уф,че нямам снимка на тигани и точилки да ви метна по една..... newsm51 smile3525  love001
И аз съм на фронта ама с тоя нов кантар(купен на 23.12)и таз сутрин се сговни нещо и не показва нищо,само ООкг #2gunfire
утре ще вървя да го сменя с друг
Целувки въздушни на всички
Подаръци ще има.................ха ха ха

# 39
 Joy Joy Знам си аз, че не съм сама, но..... Всъщност и аз не си го и помислям да прегрешавам. Така съм решила. Иначе момичетата пък друго са решили, така са го направили. И споделят- което е добре. Лошо няма.
Аз също имам колежка, дето си хапва и пийва каквото иска, иначе който я знае е на режима. И мотото е - днес всичко може, утре обаче само на протеини. Сигурно става и така, не я забелязвам много да е отслабнала, но.... така си го кара тя. И друга колежка се шегува, че ако някога реши да прави режима ще избере нейния вариант, защото моя Дюкан нещо не я кефи.
 Joy Joy Joy

# 40
Здравейте всички!
Честита Коледа! И дано Новата 2009-та година даде на всички много здраве, щастие и успехи!
Аз от доста отдавна не съм влизала и писала, но когато можех ви четях, за съжаление нямаше с какво да се похваля. При мен си забелязах че за кратък период от време да речем за седмица обикновенно свалям около 3 кг и после ги задържам поне 2-3 седмици, и сега съм си така. Макар че попрекалих с яденето по Коледа, поне бяха само режимни неща, единственото ми прегрешение са 2 парченца печена тиква и много дюкански крем-карамел (иначе казано малко повече прясно мляко поех 2 от дните), но просто беше толкова вкусен, че не издържах. Пък и на фона на баници, питки, торти и много шоколади съм много доволна. Simple Smile Но пак имам малък минус, последните 2 дни гледам да не прекалявам с нищо и ям предимно рибка.
Добре дошли на повторно завърналите се и на новите, свалям Ви  шапка, че сте решили да започнете точно по празниците, възхищавам се на волята Ви!
Приятно изкарване на останалите почивни дни и посрещане на Новата година!
Много  Hug Hug Hug и усмивки!

# 41
Правих дунапренения кекс преди малко,за за доказвам на приятелки,че режимът е "бързо-лесно-вкусно",защото ме обвиняват,че имам време да си слугувам,отбелязвам думата слугувам,а те не могат и затова видите ли съм режимна и свалям.Днес говорих с една моя много добра приятелка от Варна,която зарибих и имаше да сваля около 35кг,но за съжаление след втората седмица се отказала,стигнала до припадъци и плетене на краката,не може да яде месо и яйца и кара само на мляко и извара,толкова съжалявам и не знам как да й помогна ,какъв съвет да й дам.
Довечера мъжът ми е на банкет от службата и държи да го придружа,леко подушвам че ще е чалготия музиката #2gunfire ,то по-голамото предизвикателство ще бъдат спазмите ми в стомаха и позивите за повръщане от музиката,а не пълната маса.НО Зори ще си омете някоя мммммммммм пържолка на скара и мин.водица и ще си е режимна bowuu и ще си мисля за вас,нас,мас,газ,праз.....пак ме хвана лигата Joy
На новодошлите -добре доши,на стародошлите-добре заварили Joy
И тая кола Лайт ще я разкарам,мисля че от нея задържам.

# 42
Здравейте! Hug

Надявам се,всички сте имали весели Коледни празници!

Аз да докладвам-след гали и почерпки,имам 500гр плюс,който се надявам да изчезне след днешния П ден,но иначе удържах фронта и съм доволна от себе си,толкова вода изпих тия дни седейки по софри,че може и от това да ми е плюса!

Най-смешното е ,че чакам с нетърпение да минат празници и почивки,и да си мина на нормалното дюканско меню,толкова по-леко и добре ми е на организма!

Zorita-кой е тоз дунапренен кекс,да не съм изпуснала някоя вкуснотия?

# 43
  • при моите деца .....
Да намина - да нагледам дюканската банда!
На режимните - браво - аз също устоях на всички трапези - само виното е прегрешението ми.
Днес режимна, много уморена, защо точно преди празници - толкова работа?  newsm78
Според мен не отнеме много време готвенето - довечера ще правя гюведже / гювече (как точно се пише newsm78) - време 10 - 15 минути за всички - за мен режимно, а за тях с повече екстри.
Може ли да ми предложите рецепта за риба, но фурната ми изгоря, а скарата - сега не мога да използвам? Нещо на тенджера, микровълнова?
Ще намина пак!
Лека вечер!

# 44
е цял живот без прегрешения ще е трудно ама карайте сега покрай празниците е така,след нова година всички на фронта отново. Flutter

Общи условия

Активация на акаунт