Над Дюканските полета пеят коледни звънчета (141)

• 26 526
  • 526
  •   1
Отговори
# 360
Защото Дори , ти си в четвърта фаза и  си спец, а пък аз съм още smile3504
 hug
 smile3555 оправих го.Дано е за последно,че май ще си имате дебил в групата #Silly

# 361
Охоооооооооооооооо една по една се появяват "ветеранките " ....виждам Дорчестър Кри .....сега чакам да видя що са ги творили Слабето Дари Аби Татика Ривела Перла  ииииииии още други мили наши "бойни другарки" ....

аз сега да си призная поредния ( мисля последния ) СРАМ ....
ще си кажа пък ако ще ...да отнеса ВСИТЕ ТИНАГИ НА ВЕЩИ .... newsm78...ако жената си потроши посудата у мойта дебела глава ...и в разход ще влезна за да възстановя този основен инвентар - ТИГАНИТЕ ....та преди да си кажа да предупредя
има много новички
НЕ ЧЕТЕТЕ СЛЕДВАЩИТЕ САМОПРИЗНАНИЯ ..... или ако чете знайте ..кака ви Цоци ...е от 9 месеца на режима и до новогодишните тържества бях стрикана като седемте божи заповеди взети заедно .....
момичета отивам на КУПОН .... мой близък всяка година си прави курбан на 3.01 ....и там се събираме една "здрава компания " ...винаги е СТРАШНО .... лее се алкохол ....отрупани маси с вкусотии .......песни танци до зори ......  Embarassedсрам  Embarassedне срам но ..... ще имам поредната ГАЛА НОЩ ..... сега се ондулриам и кипря с ясно съзнание КВО МЕ ЧАКА .....
ясно ми е ..... после ...ще имам един СТРИКТЕН ПРОТЕИНОВ ЯНУАРИ ...ще изпоизям един курник пилета и яйца и един развъдник скумрия ......

# 362
Здравейте Simple Smile
Много благодаря за топлото посрещане на всички ви..
Чета, чета от известно време и се опитвам да запомня кой какво пише, но сигурно ще ми отнеме известно време, за да свикна с всички ви  Hug
Аз да се отчета как ми мина първият ден от режима- не много добре. Станах късничко и набързо пийнах една чаша мляко с нескафе и подладител. Хапнах малко рулца от раци и дим да ме няма.. Това стана към 13ч и чак преди 40 мин отново ядох.. Режимно си беше- пилешка пържолка от бут (без кожата) малко горчица и крем сирене. Само че.. почти не съм пила вода днес. Ще гледам да наваксам сега..
Иначе с голям ентусиазъм започвам Simple Smile Даже специално си купих ново тиганче- специално за палачинки.  Голямо удоволствие ми доставя да си готвя вкусотийки, а палачинките и всички неща на тиган са ми слабост. Напазарих си и безброй еднократни формички за печена на фурна..Ще падне едно готвене food002 и едно ядене   eat

Исках да ви питам- какво се разбира по малко горчица? Аз имам едно бурканче от 200гр и си го ближа вече два месеца.. Купих си днес един зеленчуков бульон- ето съдържанието му, режимен ли е според вас? :сушени зеленчуци 4,6% (лук, моркови, праз, магданоз), целина, синапено семе, подобрители на вкуса: мононатриев глутамат, натриев гуанилат, двунативе инозинат, екстракт от мая, сол, аромати, подправки, растителни мазини)
 А що се отнася до разнообразната храна- ами..не знам дали го постигам, аз ям пилешко, защото ми е най-вкусно. На второ място поставям рулцата от раци, само че гледам на готовите такива в марината да няма захар. Много искам да се науча сама да си ги прогтвям, но опитите ми до сега са голям провал. След раците.. хапвам риба понякога. Триците са ми редовни, без мляко и степчета не мога.. Май е това за П дните.
Поздрави за минусчетата на всички  newsm17
Иначе си направих график за тегленето- мисля да се тегля през 10 дни, но на 8 януари съм с вас, а след това ще ги броя по 10. Simple Smile
Поздрави на всички!

# 363
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Дружинкаааааааааааааа! Цоциииииииииии! Кри  Heart Eyes Татит, СлаБе, Дори, Бачи, Ривела (едно Хрисулче имаше, ама де изчезна  Blush ) всички пропуснати, но не забравени.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

аз, като една (не дърта) ветеранка забелезАх, че януари всички стават м'ого режимни  Crazy аз не съм изключение  Confused

глейте сега к'во к'ъФ зор имат кокошките с нас

# 364
  • Пловдив
Честита Нова година на всички Дюканки и Дюканци!
Бях лишена от компа , но прочетох малко. И така за протокола- на 23.12. бях 63кг и сега съм толкова. Учудващо за мен защото в трета вече си позволих повече храни, но не и хляб. Страх ме е от него Mr. Green.Щастлива съм пак да ви чета и се вжвявам все едно сте ми второ семейство. Обичам ви и сте ми като опиат!! Joy

# 365
Добър вечер другарчета. Аз си давам отчета преди празниците 72,5-73, след празниците 70-71. Но тази разлика я отдавам на стреса около малката. Вчера най-после се прибрахме и тази сутрин се премерих и бях много щастлива. От днес сме на П дни и се чудя дали да не са повече от 5 дни за да компенсирам за толкова много ПЗ.

А сега да ви почерпя на патерица за вчерашния ми празник.
ето и рибка с режимна чорбичка и нещо за преглъщане

# 366
До "ВСИЧКИ" - Здравейте Hug Нямаше ме наоколо към 1 седмица и с малко закъснение искам да ВИ Честитя ВСИЧКИ Празници! Бъдете Здрави и Красиви. Усмихвайте се, даже и без причина и Вярвайте в Чудеса. Аз днес, сутринта, бях 93 килограма, нооо - след адски много ядене, без грам ограничения. Днес съм на "П".. ще видя резултата утре Praynig Искам друго да ВИ споделя/питам.. значи.. на Нова Година бях 88 килограма. След около 10 часа на маса, и още около 6 часа сън, на 1-ви Януари се събудих 95 килограма Embarassed През деня отново си ядох без ограничения. На 2-ри Януари се събудих 93 килограма - тоест бях свалил 2 килограма, макар, че си ядох всичко. Този ден пак си ядох на корем. Днес, пак съм 93 килограма - тоест няма промяна. Как мислите.. има ли логика да съм качил от 88 до 93 и сега, даже и да продължа да си хапвам (като вече не говоря за злоупотреби, като на 1-ви и 2-ри Януари) да спра да качвам?

# 367
Честита Нова 2009 Година!!!
Да броим заедно до 12
1 - да сме щастливи!
2- да сме здрави!
3- да сме богати!
4- да е пълна къщата ни с деца!
5 - да отгледаме златна ябълка в градина!
6 - да сме късметлии!     
7- да се сбъднат мечтите ни!
8 - да успяваме във всичко!
9 - да имаме много приятели!
10 - да бъдем вдъхновени за добри дела!
11 - да даряваме радост!
12 - да се обичаме!

# 368
Толкова съм изненадана от вчера съм на този режим и от 68кг. сега кантара ми показа 66.9 незнам как възможно ли е момичета  #Crazy.Искам да питам по запознатите 5 дни само месце-после 5 зеленчуци и месце във кой дни хапвате триците  newsm78-сигорно въпросчето ми е тъпичко но срам не срам питам  newsm78

# 369
Цвети, триците се хапват във всички дни- и в дните на чисти протеини и в смесените дни. Има ужасно вкусни рецепти с тях, сигурна съм, че много ще ти допаднат, а и са много полезни за здравето като цяло. Аз сега чета книжката на Дюкан за триците и съм много впечатлена.

# 370
Цвети, триците се хапват във всички дни- и в дните на чисти протеини и в смесените дни. Има ужасно вкусни рецепти с тях, сигурна съм, че много ще ти допаднат, а и са много полезни за здравето като цяло. Аз сега чета книжката на Дюкан за триците и съм много впечатлена.
Много ти благодаря за отговора   bouquet,аз съм явно много начинаеща опитах да изчета доста неща за да не досаждам ама пак имам питанки благодаря Hug

# 371
Няма да сме много по темата,но ще гледам да я свържа с режима.Както се зяпах в огледалото един ден и ми бяха свършили кремовете за лице и съответно бях нервна(в този случай мъжът ми се скрива в банята и се заключва от страх) newsm62
изведнъж Лукавият ме ръчна с остена и ми рече в ухото:Продължавай все така ,яж като свиня,пуши по кутия на ден,пий Джак Даниелс,а от другата страна едно ангелче ми нашепваше напевно People Angel :Вземи лист хартия и сметни колко пушите на ден с мъжа си,бутилка Джак е 40лв/700гр.,и за тез пари сметни колко крема ще си купиш ти и парфюмче,като бонус ще остане,........само да стане,само да стане.......нашепна ехото в антрето.
И като знам каква стегната мадама бях лятото,а на кво заприличах,рекох да е....тая крива нива,хвърлям и цигари и храна та поне наведнъж да се измъчвам.Влязох тук във форума и станах бясна дюканка.
А,ся дайте по 2 лв Joy

Ама как съм се смяла... hahaha

shushy80 давай смело, трудничко е, но ще се справиш. Взаимно ще се ръчкаме, аз теб за цигарките, ти мен за повдигане на Дюканския ми дух Grinning

Petinka` крема сирене newsm78, че това не е ли забранено. Сигурна съм, че да. Ааа, и горчицата трябва да е режимна.

мами 73 цвети аз си ям триците всеки ден, ама то  така и трябва. Ай'  да се включи и някоя ветеранка да потвърди все пак...

# 372
Petinka` крема сирене newsm78, че това не е ли забранено. Сигурна съм, че да. Ааа, и горчицата трябва да е режимна.
Става въпрос за горчица по Дижонски и за Exquisa 0,2%  newsm78 Мисля, че бяха ок.. Или може би живея в заблуда Thinking

Сега се сетих за още едно въпросче- използвате ли сухо мляко на прах- 1,5% масленост? И днес се заглеждах в една "нискомаслена" сметана за кафе и чай, но се спрях. Като чуя сметана и ми светва червена лампичка..

# 373
Да, за Ескуизата знам, че може. Аз още не съм я пробвала, но и на нея ще и дойде реда. Беше се изразила "крема сирене" та аз затова... сори
А за горчицата: то на много пише, че са Дижонски, но само една е без захар (или поне аз една съм виждала). Аз докато я намеря, бая се изнервих, пък то я имало в БИЛА Grinning

# 374
Ами..аз си мисля, че Ескузита е крем-сирене.. Да не би да е нещо друго.. ? Както и да е. Важното е не съм започнала с фал старт Simple Smile
А що се отнася до горчицата- без захар е да, аз толкова се зарадвах като я намерих в супермаркета, че от страх да не би да изчезне си взех две бурканчета и още две ретро горчица.. Simple Smile Нямат изяждане

Общи условия

Активация на акаунт