Над Дюканските полета пеят коледни звънчета (141)

• 26 525
  • 526
  •   1
Отговори
# 375
Момичета, имам нужда от помощ. Днес реших да направя режимна торта - от сайта с рецептите ни. Установих, че никога през живота си не съм използвала желатин и прочетох упътването на пакетчето. Всичко направих 1:1 с рецептата и упътването, но сега "нещото", което ми седи в хладилника, упорито НЕ иска да се желира.  Sick  Въпросчето ми е вие как използвате желатина - разтваряте ли го предварително в 0.5 л вода (както пише) или просто го поразбърквате с доста по-малко количество вода и си приготвяте сладкишите? ooooh!

# 376
Момичета, имам нужда от помощ. Днес реших да направя режимна торта - от сайта с рецептите ни. Установих, че никога през живота си не съм използвала желатин и прочетох упътването на пакетчето. Всичко направих 1:1 с рецептата и упътването, но сега "нещото", което ми седи в хладилника, упорито НЕ иска да се желира.  Sick  Въпросчето ми е вие как използвате желатина - разтваряте ли го предварително в 0.5 л вода (както пише) или просто го поразбърквате с доста по-малко количество вода и си приготвяте сладкишите? ooooh!
аЗ накисвам желатина за 10 мин. в 100 мл студена вода и после го затоплям на водна баня до разтваряне и слагам в крем или кисело мляко винаги става

# 377
Благодаря за отговора - вече поне съм наясно, че "нищото" ми ще си остане "нищо"  Cry  Cry  Cry

# 378
Здравейте! Hug Hug Hug

Зори
-преди няколко месеца ,аз питах за хайвера,след като се нагрухах една вечер с червен,та стигнахме до извода че може,стига разбира седа е истински,мисля че разбития от магазина има олио,а има и разни фалшиви евтини червен  и черен,които са изкуствени,и пише че са направени от водорасли,ама аз им нямам вяра а и не са ми вкусни!
Много  вкусно мезе  -сварено яйце,вади се жълтъка,стрива се с малко кисело мляко или Екскуиза,пълни се отново,и отгоре се поръсва с хайвер,мммммм  chef

Аз да си дам данните за всеобщото мерене-едно кило отгоре,демек 67,ама не сменям линийката,ще се върна и ще ги подмина 66,че имам други цели.......... Тази вечер заминавам на моренце,океанче де,и като се върна,пак ще давам отчет,дано да е както го искам!

Лека ви нощ от мен,и умната! Heart Eyes

# 379
Благодаря за отговора - вече поне съм наясно, че "нищото" ми ще си остане "нищо"  Cry  Cry  Cry
Ей миличка като не се желира голяма работа,изкусай те си го с лажичка  Peace по важното е режимно и вкусно  Peace                               
Искам да ви питам още има ли още някой новак в режима като мен от 2.01.09 и само аз ли съм такава глезла че се чувствам малко зле от месцето  Embarassed Embarassed Embarassed

# 380
  • Бургас
Привет,дюканска дружина!За много години,живи и здрави и много късметлии! Hug
Завърнах се от Турция и бързам да вляза в нашето форумче и да ви поздравя,много ми липсвахте!Ще чета само от днешния ден,а по-нататък ще наваксвам.
 Нали кантарчето около Коледа ми показа 64кг. , т.е. 2 кг. до теглото, което ми показа калкулатора на Дщкан и аз бях супер доволна, изкарах Бъдни вечер и Коледа режимна, но без много вода,  без трици и без WC и с повечко солено и веднага имах +1 и нещо кг. На нова година излизах с приятели, с които не се бяхме виждали отдавна и ме засипаха с комплименти и аз реших, че от 1.1. влизам в трета. На НГ пих алкохол и изядох парче баница. До тук добре,на 1 през деня бях режимна,
И аз така реших,тъй като ми остана само едно килце до финала да направя на Нова година първа гала вечер.Не съжалявам,после си останах режимна като минах на 1П/1ПЗ.Днес се качих на кантара и той ми показа същите кг. с които заминах-64.Но там салатите и приготвеното месо винаги бяха поляти с нещо,сигурно и с малко мазнина,но каквото можех отделях или забърсвах със салфетка,но все пак не е било чисто режимно.И с 00 проблем-на чуждо място не ще!Сега ще продължавам,дано да успея да сваля този пусти един килограм.Иначе май съм свалила на см.,защото новата пола,която си купих ден преди заминаването ми се върти.Истината е,че се въздържах да не пия много вода,за да не търся непрекъснато тоалетна по време на екскурзията-понякога нямах литър и половина на ден, а май повечко кола лайт пих,но сладичкото ми липсваше наваксвах си с колата...
Цоци,голям купон,дано успееш сега с протеиновия януари! Heart Eyes
Тонито-Какъв алкохолец,бе,мила? smile3555
Кри,    202uu newsm51
Поздравления на всички "устискали" по време на празниците и успешно "завръщане" на прегрешилите! Hug    Kissing Heart

# 381
Тонито-Какъв алкохолец,бе,мила? smile3555

Режимна водка и режимно вино  Mr. Green
Сани,позволих  си и аз мила малко своеволие....все пак 6 месеца вървях  под строй Mr. Green

# 382
    Здравейте СКЪПИ ДЮКАНКИ Simple Smile, отдавна ви чета и днес реших да се присъединя към вас. Надявам се да се окуражаваме взамно:).
Стартирам от 68 кг и мисля, ако издържа да направя 10 ударни дни. Заветната мечта е 58 кг, но ми се ще да ги достигна по-скоро, защото на 1 февруари съм на един прием, купих си рокля - страхотна е, но съм като пондер в нея:(((((((.
     Според вас, щемога ли да смъкна 10 км за 1 месец, как мислите?
Поздрави и успех на всички с много минуси в килограмите и много успехи през Новата 2009г.Simple Smile

# 383
Здравейте на всички и ЧНГ  Hug
От днес вече съм и аз Дюканка Peace
Крайно време е да сваля качените от лятото до сега килца.
Днес не ми беше трудно, но да видим по нататък как ще се справя.

# 384
   Здравейте СКЪПИ ДЮКАНКИ Simple Smile, отдавна ви чета и днес реших да се присъединя към вас. Надявам се да се окуражаваме взамно:).
Стартирам от 68 кг и мисля, ако издържа да направя 10 ударни дни. Заветната мечта е 58 кг, но ми се ще да ги достигна по-скоро, защото на 1 февруари съм на един прием, купих си рокля - страхотна е, но съм като пондер в нея:(((((((.
Поздрави и успех на всички с много минуси в килограмите и много успехи през Новата 2009г.Simple Smile
Много се радвам че и ти почваш сега ,аз съм от вчера а кг са ми 68 и целта ми е като твоята супер савпадение УСПЕХ    bouquet

# 385

Привет  Hug
10 дни ударни не прави...5 са ти достатъчни.
Ние не можем да ти кажем за колко време ще си свалиш килограмите.
И ще ти е по лесно да свалиш 10КГ отколкото 10КМ  Wink

# 386
Здравейте  newsm68
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА - бъдете живи и здрави, много щастливи и обичани  newsm51
Изразявам искреното си възхищение от снимките, които разглеждам - изглеждате страхотно. Продължавайте в същия дух и бъдете все така упорити за да запазите постигнатото newsm10
Не ми остава много време за писане, но си открадвам време да ви чета. При мен около празниците всичко беше умерено и пораженията са минимални. При положение, че от около 11 месеца съм с вас и режима установих са се променили и възгледите ми за храненето, от което съм мега щастлива  newsm44
Приятна вечер  smile3524 и една много усмихната нова 2009 година  smile3503

# 387

Привет. И аз смятам, че нямаш нужда от 10 дни, 5 са достатъчни. За месец не знам колко ще свалиш, но със сигурност сантиметрите ще са повече от килограмите (това е тайната на Дюкан), така че щом обличаш роклята, за месец (ако си стриктна, разбира се) ще ти стои добре, даже може и да ти е голяма.

# 388
Дано вече не съм досадна момичета имам една молба утре ще ходя за трици и искам да си купя подсладител ама не знам какъв моля за малко помощ-какъв подсладител да търся?

# 389
Добра вечер Simple Smile
Отново ви изчетох с голямо удоволствие и си направих изводи и за мен.   bouquet
Stelxen , специално ти стискам палци да успееш и съм сигурна че ще постигнеш страхотни резултати.Ще се чустваш като фантазия, бъди сигурна и когато това стане ,искам от теб една песен да изпееш Simple Smile
Видях някаква цел тук - 46 кг   Shocked сигурно е била мираж,а ако е била истина ще я забравя нарочно , с цел да не се изказвам по въпроса-лелелелееейййй ( не се стърпях де...............)
Зоритка, по празниците си бях режимна аз и твърда, обаче с цигарките доста сгафих- на маса по цяла вечер,понякога и само на вода и кола и познай как компенсирах.....но виждам РАЗЛИКАТА между преди и когато пушех по 1-2 цигари на ден и съм твърдо решила бавно и полека с надъхване отново да върна нещата там!Но в никакъв случай няма да са толкова колкото пушех преди! Обещавам! Дори и съня ми се оправи от намаления брой цигари,спя като мече зимен сън.
Не си записвах конкретно за всички  Hug но прочетох на всяка една от вас поста и съм с вас!  Heart Eyes
Редакция: Ванеска, наистина проявих голяма упоритост,без да се тупам в гърдите.Като си помисля с 2-3 пъти по 20 дни задържане и бавно сваляне,какви моменти съм имала на отчаяние...само аз си знам,затова и не пишех много, че трябваше да ви рева тука,но нито за секунда и мисъл не съм имала за отказване. В нещо което мога да контролирам  с подходящия начин най-важното......! - ще покажа на какво съм способна точно тогава.Няма да спра да експериментирам и да елиминирам или прибавям едно или друго за да усетя тялото си по-пълно.В този аспект прегръщам zvezdopad защото това момиче ми показа че може пътя да е светлина и надежда а не с тъмни краски.  Hug

Последна редакция: сб, 03 яну 2009, 21:41 от музичка

Общи условия

Активация на акаунт