Над Дюканските полета пеят коледни звънчета (141)

• 26 518
  • 526
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Здравейте и от мен,Дружина! Най-напред да ви честитя новата година и дано на всички ни да донесе много здраве,много споделена любов и сбъднати мечти!!! (Имам предвид,разбира се,така желаната нова визия-поне за себе си).
За отчета днес-87.7  бях сутринта.Преди празниците бях 89.9 или нещо подобно Simple Smile Така,че съм доволна,въпреки лекото разместване на П и ПЗ дните. От понеделник продължавам да спазвам стриктно схемата 5/5.
Видях много весели снимки от изминалите празници-прекрасни сте. Боби,Цоци,Мерито-големи купонджийки сте Laughing
На всички нови-добре дошли! Не,че аз пиша редовно в темата или че съм много от отдавна в отбора,но все пак Simple Smile Приятни сънища ви желая!

# 406
Lucie,  много ти благодаря за отговора.  Hug  bouquet
Да, аз си признавам, че не съм съвършена днес, но за сметка за това за утре съм си направила хлебче от овесени трици, имам желирано кисело мляко и печена рибка (шаран е ок.. без кожата ще го ям) . Мисля да хапвам по-често. Днес не съм усещала глад. Обяснявам си го с факта, че се чувствам заситена от тъпкането покрай празниците.
А за рулцата от раци... с прискъбие го прочетох.. тъкмо бяха започнали да ми харесват.. Волю-неволю ще трябва да се науча да си правя сама марината...
Да, права си, че като се тегля всеки ден, ще си следя точно резултатите и ще мога да преценявам кои храни как ми действат, но.. Ами ако така се прави.. и аз ще правя така. Стрес ми е да се качвам  и да си виждам кг всеки ден. Аз и затова на лентичката не съм си ги написала.. по-добре да виждам минусчета отколкото големи цифри.
Ще се вслушам в съветите на другите момичета и ще направя 7 дни ударен режим. Благодаря ви   bouquet
А за киселото мляко Култура- и аз си правя забележка. Сега като се замисля..знаете ли какво се сещам (може и да е внушение)- последните няколко пъти, когато си купувах прясно мляко Култура, то винаги се пребиваше след преваряне..
Lusita,  чудех се днес дали да си взема и аз филе от акула, но никога не съм приготвяла такова чудо и май не ми стигна куража.

# 407
Като се отвори темата за овесените трици.. Аз също се обърках какво количество овесени трици трябва да се консумира. Направих справка с книгата "Чудото на овесените трици" и ето какво пише на стр. 29:
Цитат
Ето как препоръчвам да се консумират овесените трици, за да се оптимизира ефектът им.
  • През ударната фаза-кратка, но  но резултатна и мотивираща- е добре да се взема по една супена лъжица трици дневно
    • През следващата, смесена фаза, която води до желаното тегло, препоръчвам 1-2 супени лъжици на ден в завимисимост от броя на килограмите,от които искате да се отървете.
    • През фазата на запазване на теглото и през фазата на окончателната стаблизация..... три супени лъжици дневно, докато стабилизирате теглото си окончателно, а за хората, склонни към рецидиви-цял живот.
А на стр. 32 пише:
Цитат
Сега внимавайте: една супена лъжица овесени трици тежи малко повече от 12 грама.
[/list][/list]

# 408
Petinka - рибата става, стана вкусна, а и е доста постничка.
Набързо пускам рецептата - нкиснах във вода 4 шайби филе от акула за 1ч във вода, след това пак ги сложих в дресинг -  изцеден лимон (малко, около 1 с.л), копър, чер пипер, листо даф.лист, скилидка чесън. Стоя такаоколо 2 ч. добавих му малко вода и го сложих в една иенска тенджерка в микровълновата за15 мин. Стана вкусно, единствен недостатък след 2 часа пак бях гладна и ядох кисело мляко. През целия ден изядох 8 шайби риба - 4 на обяд и 4 вечерта и едно кис. мляко за закуска и късна вечеря.
Незнам дали е добре, опитните ще кажат!:)

# 409
Добро утро Heart Eyes

Ривелкаааа  Heart Eyes де се загуби  newsm78

Не съм се качвала на кантара,по късно ще е  Mr. Green

Прекрасен ден   bouquet

# 410
  • София
Добро утро!  Hug
Как сте? Последен ден почивка!  Sad  Трябва пренастройване!  Sunglasses
Тонито  Hug мерси за кафенцето! Избирам си ... розовото... като за момиченце! Стискам палци за кантарЯ  Laughing  bouquet
Stelxen  Hug Прочетох набързо, нещо ми се върти в главата, но преди да е станала късно - да кажа какво помня:трици всеки ден максимум 3 нормални супени лъжици, но не през ударния период! На първа страница пишеше май, но не помня вече... От друга страна... сега виждам Petinka какво е писала... Трябва да се провери въпроса! Но ми се върти в главата 3, от които 1 може да е пшенични /но при някои може да доведе до подуване - аз ги понасям добре и нямам проблем/
Ама наистина с лентичката ти какво става?! мисля, че бяха 25 кг, защо го промени?
Тунинг  bouquet през последните месеци от време на време съм хвърляла око на темата и съм впечатлена! Браво! После видях и снимките - страхотна промяна! Имала съм като теб вариране на теглото /спомнях си след едно гладолечение по Л.Ковачева много бързо се "захраних" с всичко и кантарът показа нещо подобно на твоето. Просто нелогичен резултат, но... явно е възможно! Продължавай си кротко с режима и махалото ще се нормализира /е моят съвет/ Grinning
Кри  Hug
На новичките - добре дошли!  bouquet
Аз бях забравила как е с ПЗ. Днес си спомних като стъпих на кантара - при мен не трябва да се повече от 3! На третият ден качвам! Какво да правя - особеност!
Така че от днес минавам отново на П /мисля да ги правя 4 или 5/ Не съм си нагодила още ритъма и затова се чудя!  Laughing
Сноучето ме чака да тичаме в гората, затова после пак ще се включа...  animal037
Много хубав ден на всички!  Hug

Последна редакция: нд, 04 яну 2009, 08:20 от Snow4eva

# 411
  • при моите деца .....
Добро утро!
tonito26, мерси да кефенцето - аз 2 ще си взема, че станах в 7 - да домакинствам  wash hang - край няма таз работа, пък и да се настроя - от утре ще ставам в 6! Sick
Днес кантара показа 62.400 - след МЦ пак ще споделя.
Мисля днес да се премеря и със сантиметър.
Аз всеки ден си хапвам 3 л. трици - на закуска с кисело вряко, а в почивните дни - рецептата с прясно мляко и 2-те чаши чешмяна воза - за  smile3550 - в 90% има резултат!
Аз също хапвам Култура - по 2 млека всеки ден, не се лишавам, каквото е позволено - всичко изяждам!

БОБИ - благодаря ти за мерките, дано и аз ги постигна, много ме стимулира резултата ти........БРАВО!!!!!:))))

Благодаря момичета, страхотни сте!

[/b][/color]

Ще имаш и по-добър - аз се меря всяка събота - а аз имах за сваляне 5 кг.

Хубав ден!
През прозореца е красиво, но ми се налага излизане.
 Hug Hug Hug Hug Hug

# 412
Добро утро на всички ранобудки!
От мене имате по едно парченце режимно кексче към кафенцето.
Lusita, много благодаря за рецептата. Записвам си я и ще я пробвам Simple Smile
Успешен и отслабващ ден на всички!! newsm51

# 413
Добро утро!!! Време за отчет и при мен - резулат + 500 гр. т.е. 62 кг. Малко трудно ми е да го приема (от началото на режима това ми е ПЪРВИ плюс), но ще се справя - продължавам със същия хъс и желание!!! Ама сега си се чудя откъде ли е този плюс, като все режимности съм яла  newsm78

# 414
  • Варна
Добро утро, душички! Hug
tonito26 , благодаря за кафенцето!   bouquet
Nyala, приятно прекарване на океана!   grinning039И чакаме снимки. photo
sanny3, дано още днес да го няма килограмчето. При мен още 500гр. ги няма днес. Mr. Green
lusita, ronito, dolores,  welcome и успех!
музичка, Айнур,  Heart Eyes
Lucie, благодаря! Имах нужда някой да ме погали по главичката. Една голяма Hug за теб!   bouquet
Туни, добре завърнал се! Стискам палци за кантарчето днес и следващите няколко протеинови дни.  Mr. Green
Весииииии, къде сиииии?  love001
dodojoro , има и такива дни. Сигурно си хапнала нещо по-соленичко...или си пред МЦ или ову... newsm78 . Причини за плюс колкото искаш, по-важното е, че си си режимна.  Peace Hug
Снощи наши приятели идваха да ни канят официално за кръстници на сватбата им, която ще е на 15.05. Ама както си му е реда с пиле, питка, торта, вино. Не куснах нищо, освен пилето.  Naughty  Laughing
Ето малко снимчици и от мен. Оказа се, че нямам една свястна снимка от НГ!  Blush Ама ще ми простите.  #Silly
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=306125&pid=9769757
http://www.mar4ela5.snimka.bg/album.php?album_id=306125&pid=9769761
http://www.mar4ela5.snimka.bg/album.php?album_id=306125&pid=9769764
http://www.mar4ela5.snimka.bg/album.php?album_id=306125&pid=9769771
http://www.mar4ela5.snimka.bg/album.php?album_id=306125&pid=9769773
Днес не съм ви казала, че ви обичамммммм! Та: ОБИЧАМ ВИИИИИИ!!! newsm51

Последна редакция: нд, 04 яну 2009, 09:34 от mar4ela5

# 415
  • София
Добро утро!!!! Hug Hug Hug
Тонито26 - откъде ги вадиш тия кайвета бре! Пак ми се припи... пък вече съм ударила 2 от сутринта!!!
А Ривелко що се скатава newsm78
Stelxen  Hug наслука от днес!!! Нещо и на мен не ми е ясна лентичката ти newsm78, ако свалиш 45 кг ще изчезнеш - нали ти видях снимките???
Петинка и Сноучева - за триците тук решихме да се придържаме към първата книга, и към опита ни (маса народ свали между 20 и 50 кг с 3 супени лъжици на ден). Има доста противоречия с оригиналния режим... Още повече, че има основателни съмнения относно авторството на книгата за триците, тъй като установихме, че във Франция такава не е издавана...
Хубаво е да се прави комбинация 2 л.трици и 1 л. смляно ленено семе, като важи правилото триците да са по-едро смляни, а лененото сем по-ситно ...
Додожоро Hug Не се чуди, от кантара ще да е ... Аз тази сутрин 3 пъти се качвах едно след друго и показанията му бяха все различни #Cussing out, като варират с 1,5 кг...
Марчелка, видя ли бре че кака ти е права!!! 500 гр... браво!

# 416
  • в сърцето на моето Слънце

Stelxen  Hug наслука от днес!!! Нещо и на мен не ми е ясна лентичката ти newsm78, ако свалиш 45 кг ще изчезнеш - нали ти видях снимките???

Мислиш ли?  newsm78 Незнам дали ще изчезна, защото явно в мен има нещо, което много тежи.  Joy В момента съм малко над трите цифри на кантара, а за да вляза в норма трябва да сваля точно толкова килца, колкото са на лентичката. Калкулатора на Дюкан ми показа 35 да сваля, ама аз искам да съм в нормата. Ще видим какво ще стане.
Като се замисля наистина не изглеждам толкова тежка, ама не знам и аз вече.  newsm78
Значи, последно, правилно съм разбрала, че и през ударния период мога да закусвам трици с мляко, нали. Защото още стоят в кухнята на масата и не смея да ги изям.  Embarassed

# 417
Добро утро  Whistling
Тонито Hugстрахотно каЙве
Лучи Hug
Марчела Hugстрахотна си я как добре ти се е отразил режима smile3501
Набързо прегледах темичката.Имаме си нови дюканки-добре дошли и успех !
 Вчера цял ден лепихме тапети Mr. Green и днес съм така CrazyОбаче ги налепихме
и сега ми е хубаво. Party

# 418
Момичета,
Мислех си днес да си броя ден първи на режима-нали вчера не ядох достатъчно често, а и.. вечерта си хапнах малко от шарана- няма такава мазнотия.. Та изтеглих се ей сега, правя последно корекция на линийката си и отивам да си правя палачинка. За овесените трици-ок 3 лъжици на ден, мисля обаче да ги хапвам в различни вкусотийки- например палачинка и малко хлебче. Ще внимавам за дозата, обещавам.
mar4ela5, разгледах снимките ти- супер изглеждаш, мацка   love001 продължавай в същия дух  newsm10
dodojoro прегледах какво си писала.. ами ние с теб имаме еднаква участ- поне на кг и височина.. Simple Smile дано да постигна като твоите резултати. Между другото.. супер сияеш на последните снимки..   bouquet
А за калкулатора на Дюкан.. Аз първо исках да тежа 52кг- нали съм 1,52 висока, викам си.. така е нормално. Калкулаторчето обаче ми показа 54кг и реших да си го слушам. И без това съм била най-малко 57кг и много се харесвах тогава.. Аз не искам да съм супер кльощава..И така.. тичам към 54кг  smile3508

# 419
Stelxen, ето хубави рецепти с трици, подходящи за закуска Simple Smile На мен ми допадат, дано и на теб. Ако нямаш пшенични трици, става и само с овесени.

Общи условия

Активация на акаунт