Над Дюканските полета пеят коледни звънчета (141)

• 26 513
  • 526
  •   1
Отговори
# 420
Добро утро кафепиещи сънливки smile3507
Ранобудка съм,но изпращах сюрията на лов и подомакинствах.
Марчи,много си хубава,Мерито и ти също,Айнурче  love001,после ще ми помагаш за трета.
Претеглих си телесата и отчитам минус 500гр.Може би защото пописвах в темата newsm78 или от рибата Laughing
Докладвам,че тръгвам за София 78.500кг.,ще се тегля отново щом се завърна след десетина дни.Ако резултатът е положителен ,ще Ви споделя рецептата smile3508
Lucie оставих си тел. на ЛС, метни ми твоя,да съм сигура,че нещо няма да се обърка newsm03,че каквато съм Гана Балканска.....
Stelxen   ,рупай триците още от първия ден по три лъжици смело и безотговорно,свалих 5 кила за 5ударни дни,но карах абсолютно режимно и много вода,ставах по 3-4 пъти посред нощ до ОО.

# 421
  • София
До всички новодошли: добре дошли, а книгата прочетохте ли? И едно око тук хвърлете: http://dukanskirecepti.wordpress.com/

Belisima, за съжаление много се пише в темата - много народ, няма как. Но е полезно. Ако си закъсала с времето, следи горния линк - там се изцежда и прехвърля всичко ново и полезно за режима, макар и със закъснение  Peace

# 422
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Добрюю утро банда!!!!!!!!!
Как сте, наспахте ли се, отпочинахте ли!?
Стягате ли се за работа??!!
Привет и много целУФки на старите муцунки!! Crazy Hug Heart Eyes
Успех и бързо вталяване на всички повторно завърнали се на поправителен дюканки!
Успех, много воля на всички нови момичета!Търпение и воля и после пак, търпение и много воля.. това ви е достатъчно, а разбира се и силна мотивация, ааа и много пилешко  Mr. Green

Татттитчеееееееееееееее къде сиииииииииииииииииииииии .. липсваш ми!!!
-лирично отклонение! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Tired

За протокола Вещи - преди празниците - 76.0 ..... След празниците - 76.6......  Embarassed ще ги борим то е ясно Whistling ooooh! Mr. Green

и последно: много ми харесва темата сега!

# 423
Добро утро мили момичета,първо да се похваля защото съм страшно щастлива кантара показа-66.2 и аз полудях от кеф  CrazyДа благодаря на всички за съветите относно подсладителите и за прекрасните идей за палачинки.Моя мъж нали е добричак отиде да ми търси трици и сега ми звънна купил ми е и овесени и пшенични.Днес ми е много готин ден и ви благодаря за подкрепата страхотни сте всички ,отивам да си направя чайче черпя и вас

# 424
  • София
Добро ви снежно утро от мен!   love001

Видях много хубави снимки ...............

Мерито, красавицеееее !  newsm10

Цоци, Марчелка......... брееееей!

Дорчеее, какво Мишелинче  newsm78, нещо си се объркала........ Wink

Тонитоооо, мерси за кафенцето!

Добре дошли на новите и на завърналите се не толкова нови WinkHug Hug Hug

Усмихвайте се повече - така режима действа по- добре и по- бързо! Grinning  Wink  newsm47  love001  newsm62

# 425
добро утро. Пожелавам ви хубав последен почивен ден.
Минавам само да се похваля, че първото килото от новата цел падна. Дано така бързо става и с останалите.

# 426
Приветче бандааа Peace

Контролното мерене кога ще е ?
Преди празниците бях 79 тая сутрин 79,300,ОБАЧЕ до НГ  с нищо не съм прегрешавала ама на НГ си направих една гала де  Crazy
И така .....преди празника на 31 бях 77,800 та има какво да боря де ,каквото съм си наробила това ще сърбам то е ясно Wink

Марчела  Hugсупер си
|Благодаря на всички за милите думи Hug

# 427
  • Варна
Привет, чета и гълтам кафето, а всъщност трябва да пия аспирин... hahaha hahaha hahaha

Старият кокаляк вече сдаде багажа, след трети ден на кънките.  ooooh! Мускулна треска имам и всички възможни схващания по ставите, нямате представа как ме болят РЪЦЕТЕ.  Joy Явно много ръкомахам, докато се уча да пазя равновесие върху тез пущини.  Embarassed

Да се изкажа и аз за триците: Спокойно се сваля с по три лъжици от самото начало, НО:
Желателно е да се започне в първия ден с една лъжица овесени трици - за да проверите дали ви понасят на стомаха. След това се увеличават, ако всичко е ОК. Защото знам за случаи на хора, които ги заболява стомах, ако нагълтат направо трите лъжици на старта.

Мар4ела, то че ти действа Дюкан, ясно. Аз искам да кажа, че полата ти е връхта направо.

# 428
        Здравейте , страхотна банда!!!  newsm51

Аз днес имам месечинка , вече 4 месеца съм с вас и споделям проблеми и неволи! За това време се разделих с 15 кг , поразхубавих се , съмочувствието се подобри , снимам се повече и само търся огледала да се огледам! Най-важното за мен, което съм постигнала до момента е значителното подобрение в здравето ми ! Единственото отрицателно, което се отчита е изтъняването на джоба ми от към покупки на нови пърцалки!
  Благодаря ви за подкрепата , която ми давате всеки ден и с ръка на сърцето признавам , че ако ви нямаше небих достигнала тези резултати! ОБИЧАМ ВИ ВСИЧКИ! А СЕГА ЕДНО ЗВУЧНО МЛЯС МЛЯС!!!
  Hug
  ПРИЧИНАТА, ПОРАДИ КОЯТО ЗАДЪРЖАМ ОТ ИЗВЕСНО ВРЕМЕ Я ОТДАВАМ НА ХОРМОНАЛНАТА ТЕРАПИЯ , КОЯТО ПРАВЯ ,НО ПАК СЪМ ДОВОЛНА ЗАЩОТО МИНАЛАТА ГОДИНА ОТ НЕЯ ЗА 4 МЕСЕЦА КАЧИХ 10 КГ! А СЕГА СЪМ СИ РЕЖИМНА И НЕ СЪМ КАЧИЛА И ГРАМ!

Това е от мен за сега целувам ви и ви желая лек почивен ден , при нас в Бургас е зимна приказка вали сняг и ще излезнем с милото да подишаме чист въздух!  hug  love001 newsm10

До ВСИЧКИ НОВИ ДОБРЕ ДОШЛИ , БЪДЕТЕ РЕЖИМНИ И ЩЕ УСПЕЕТЕ!  newsm10

# 429
Добро утро на всички Simple Smile(то станало обяд де  Laughing но четох досега)
Аз днес имам малко минусче и вече видях цифрата -63 на екрана на кантарчето и ми е радостно-след първи ден П.  Simple Smile
Ето и малко снимчици от мен,като последната е от началото на 10 дни от режима.

http://bg.fotoalbum.eu/myzi4ka/a202653/00000001

П.П- Не знам дали да си следвам целта до края или да спра по-раниичко,дайте съвет според вас  Heart Eyes

# 430
Уф.. бързам да ви кажа каква глупост направих.. Приготвям си аз тричавата палачинка, само че реших, че този път ще я разделя на две части, за да мога да си я разделя през деня- една ми идва много. Та.. изпекох едната в новото тиганче- всичко супер, нито залепна, нито ядове имах, и реших, че щом тигана позволява, другата няма да я обърщам с лъжицата ами.. ще си я заъвртя както си се прави.. cook  food002 Да, ама не  smile3511 Сигурно щото палачинката става по-гъста от обикновена брашляна такава.. пльооц, отиде половината на земята.. Не знам да рева ли да се смея ли..

Последна редакция: нд, 04 яну 2009, 11:58 от Petinka`

# 431
  • Варна
Шуши80, честита ти месечинка с нас, режимът ти върви страхотно, а лекарства ще пиеш в името на по-важната цел, няма как!  Hug

Музичка, имаш чудесен резултат и явна промяна, а 58 кила можа да са ти наистина малко. Виж как ще се чувстваш на 60-61... То си зависи от теб.  Peace

Петинка, в случаи като твоя е добре да си имаш коте или куче, поне да не отива материала на халост.  Joy Хапни колкото ти е останала - утре пак ще майсториш, вероятно ще се получи по-добре.  Hug

# 432
Привет!
Как ли ще ставам от утре  newsm78

# 433
  • София
пльооц, отиде половината на земята.. Не знам да рева ли да се смея ли..
Петинка  Hug повече от година си правя палачинка и все още ми се случват разни производствени аварии  Laughing
Музичка  Hug и според мен целта ти е прекалена.  Peace Както ти е казала Дорето, сваляй, докато се харесаш!  bouquet
Шуши, честита месечинка  smile3525 Резултатът ти е страхотен, продъжавай все така!
Кате  Hug и на мен темата много ми харесва, дано да се запази този дух през цялата година  babydust7
Дорчестър  Hug
Бачи  Hug

# 434
Добро утро, Дюканки!
Аз се присламчвам към вас, имам малко за сваляне и от вчера съм Дюканка, много мотивирана.
Писна ми да ги развъртам тея 2-3 кила, те накрая станаха 4.
И 2мата вкъщи сме Дюканци от вчера, чакам до 2 часа да ми дойде пазарът за седмицата вкъщи - месо, месо, месо и пак месо, а да и риба доста, и кисели млекца...
Та така...
Успех на вас и на мен си Mr. Green!

Общи условия

Активация на акаунт