Над Дюканските полета пеят коледни звънчета (141)

• 26 511
  • 526
  •   1
Отговори
# 435
    Като се отвори темата за овесените трици.. Аз също се обърках какво количество овесени трици трябва да се консумира. Направих справка с книгата "Чудото на овесените трици" и ето какво пише на стр. 29:
    Цитат
    Ето как препоръчвам да се консумират овесените трици, за да се оптимизира ефектът им.
    • През ударната фаза-кратка, но  но резултатна и мотивираща- е добре да се взема по една супена лъжица трици дневно
      • През следващата, смесена фаза, която води до желаното тегло, препоръчвам 1-2 супени лъжици на ден в завимисимост от броя на килограмите,от които искате да се отървете.
      • През фазата на запазване на теглото и през фазата на окончателната стаблизация..... три супени лъжици дневно, докато стабилизирате теглото си окончателно, а за хората, склонни към рецидиви-цял живот.
    А на стр. 32 пише:
    Цитат
    Сега внимавайте: една супена лъжица овесени трици тежи малко повече от 12 грама.
    [/list][/list]

Сега ще кажа нещо, за което ще ме бият, но ме сърбят ръчичките. Аз съм голям фен на триците, тъй като съм голям фен на тестените неща, а те ми ги заместват при режима. В предишния цикъл на отслабване (свалих 20 кила за 3,5 месеца) редовно злоупотребявах точно с тях - 4-6 лъжици, разделени на два приема на ден. Отслабването беше с добри темпове. В едно интервю самият Дюкан казва, че може да се увеличи малко дозата. За себе си съм убедена, че по-голямото количество трици не нарушава режима, поне при мен не го нарушава. Единствено ми се струва, че трябва да се приемат повечко витамини и минерали, тъй като триците чистят и полезните вещества от стомаха.
    Не четох много внимателно книгата за триците, но си спомням един параграф, в който Дюкан обяснява, че на хора, които искат бързо да свалят малко тегло даже препоръчва 2-3 дни ядене само на трици. Ще отворя книгата да видя какво точно пишеше.  

# 436
    ДобИр деннннннннн   Mr. Green
     Обещах сутринта отчеееееееееттттттттт   Party мъничък ,но от сърце Crazy  -300гр  Mr. Green

Снимки на красиви момичета видях  Hug Супер стее  Heart Eyes

Бееее,аз за друго влязох,ама забравих за квоооо  newsm78 newsm78 newsm78

Нищо....по късно пак ще ви нагледам   Mr. Green

# 437
    baci, ако си сънливка като мен- с много зор! Simple Smile освен ако някой не те събуди с целувка   love001 hug
    dorchester,krikri прави сте, не може от първия ден да съм майстор-готвач.. Иначе на живата палачинка си сложих малко горчица, малко крем сирене, малко шунка (3%), малко рулца от раци и малко риба тон.. Ей  Simple SmileМного съм доволна newsm53 smile3521

# 438
    И аз не знам как ще стана утре. Тези дни си лягам в 2-3 през нощта, излюпвам се в 10-11.

Искам да ви попитам нещо странично. Някой да е пробвал Hypoxi терапията? 

# 439
    • Варна
    Lucie, Petinka, Zorita, Мери, мами73цвети, nelsun, tonito26 , Дорче(много си хубава кънкьорка, каня се и аз като почивам да се пробвам Laughing) бладорадя ви от сърце, момичета! Без вас нямаше да успея!
    Музичка, прекрасна си!  Heart EyesИ така си си добре, но ако искаш още - може да спреш на 60 спокойно според мен.  Hug А за цигарите, не се коси и тях ще пребориш. Това, което си постигнала сега е супер! Аз ги спрях миналата година на 1.1., но и до ден днешен припалвам по 1 с кафето и по повечко, когато съм на маса... Embarassed. Не всеки ден, естествено, но се случва. Но за мен пак си е голямо постижение.  bowuu
    Кате, споделям мнението ти за темичката.  Heart Eyes Сега се доближава много до това, което беше в началото, когато започнах да пиша тук - преди почти 4 месеца. Леле как неусетно минава времето с вас  love001
    Шуши, честита месечинка!    bouquet

# 440
    Шуши,честита месечинка Hug,аз на моята няма да съм в темата.
    Музичка,любов моя,най-много още кило-две,после ще си кльошава.И сега си е супер постижението.За пръв път те виждам,почти така си те представях Hug
    В момента пека два вида хляб,доза за по 10 дни всеки.Един за мен и един за приятелката ми,вариаций с подправките и ще видим как е по-вкусен.Сложих ким и сминдух и ленено семе,а тя подправка за ориз и самардала.И как мирише........,Ути ще ми завиди чак.Ако ме видите в предаването му да готвя режимна храна-не се учудвайте newsm62

# 441
    Здравейте!

Шуши, честита месечинка!  bouquet

П.С. Малко съм ви сърдита, че моята месечинка вчера никой, ама съвсем никой не я забеляза. Но вече ви простих. Wink
    Само Сноучева минусчето ми.
    Това утре сутринта със ставането наистина ще е проблем. И аз взех да ставам в 8 часа, пък утре по това време вече трябва да съм на работното място, че и детето преди това да заведа на градина. Една седмица ще се влиза в релси, то ясно. Joy
    Марчелка - много си хубава (как те пусна милото сама на НГ не знам) Wink
    И при нас е снежна приказка, но нещо не ми се излиза навън!
    Целувки и прегръдки на всички! Hug

# 442
    Petinka`, кофа студена вода ще свърши по-добра работа.
    Кри  newsm08
    Дивана, аз в началото закусвах само 3 лъжици трици забъркатни с малко вода  Joy.

# 443
    • при моите деца .....
    Привет!
    Аз спазвам стриктно - 3 л. трици, но си хапвам и в протеиновия четвъртък.
    Мляко  - също стриктно - само 2 кисели млекца! Когато съм вкъщи и 200 гр. прясно.
    Но когато съм гладна - все си прехапвам.
    Вода чиста - вкъщи пия по-малко, като съм на работа - повече, но поне по 1.5 л. айран пия.
    Честито на всички с месечинки!

П.С. Малко съм ви сърдита, че моята месечинка вчера никой, ама съвсем никой не я забеляза. Но вече ви простих. Wink

smihesorry Честито (на патерица)
    но като те прочетох осъзнах, че своята месечинка съм пропуснала също на 02.01!!!!
    Хубав ден!

# 444
    • Разград
    Привет!  Hug
    Хубаво е когато има много за четене.

bouquet за всички с прекрасни снимки. Страхотни сте!

# 445
    Привет и от мен, ще си взема едно от предложените кафенца, ако са останали, за днес ще ми е 2-ро, но първото го изпих сутринта със затворени очи преди работа Simple Smile За да ме зарадва в неделя сутрин, кантарчо показа -100гр - колкото да има, но все пак съм на последен ПЗ ден, от утре очаквам по повечко (май ставам малко алчна) Simple Smile
    Да споделя и аз за триците - хапвам си по 3 лъжици от първия ден, и си ми е ок - сега даже съм си направила нещо като сладки (доста мекички и не много сладки станаха, но следващите ще ги доизпипам), да вървят с кафенцето.
    А за табличката на Дюкан в сайта - на мен ми показа 58, най-вероятно защото съм си бухтичко от 2-3 клас, и сега тежа минималните си килограми (точно толкова бях стигнала с предни диети), но имам за сваляне още - главно от дупето и бедрата - и засега нямам дълго задържане, топят си се мазнинките  Peace

# 446
    Ох, най-накрая ви изчетох  Crazy
    Марчелкаааа, супер мацка сиии  Heart Eyes. Оф, пък на масата какви красоти видяяяях, ще питам аз на лични по-късно за някои нещица  Wink. Честито ти и за минусчето  Hug
    Музичка, добре си си мацко  Hug
    Шуши, честита ти месечинка мила. Дано ги спреш хаповете на скоро и ти се сбъдне и желанийцето  Praynig
    zorita-zoraide ,  Hug, само и аз да я скопосам тая проклета трета  Whistling. Много трудна ми се вижда, дали дето съм още в началото... Иначе си поддържам килограмите от втора. Откакто съм влязла в трета си седя все на 62, но да видим за напред.
    Дорчестър, пий си асперинче, но да ти кажа само че изглеждаш страхотно, макар и натруфена с дебели дрехи не си мечок бе, слабушкооооо  Heart Eyes Hug
    Тонито 26, честито ти минусче  Hug
    Гюлбенурче, миличка  Heart Eyes, извинявам се мноооого  ooooh!. Заплес съм си и това си е. Честита ти месечинка със закъснение  Heart Eyes Hug

Така и никой не ми отговори от третофазничките за триците  smile3518. Пак ще си задам впроса  Simple Smile
    Когато сте в трета и правите протеинов четвъртък ядете ли него ден трици? (само Боби)
    Благодаря предварително   bouquet

# 447
    • София
    Момичета, момчета за много години
    много успехи,постигнати цели ,късмет,любов и здраве
    отдавна не бях писала, но разбирасе ,като не пиша не помръдвам и грам
    така ,че се връщам на стария принцип :писането в темата топи килограмите

# 448
    Да взема и аз като нел нел 1 кафенце от предложените, че се чудя вече какво да сложа в устата, до момента имам 150 гр кисело мляко с трици, 50 гр пушено филе от пъстърва, 4 рачешки рулца, 250 гр лоу фет кефир и 20 гр шунка прилежно прибрани в моя търбух.....
    Ама нещо нищо не ми се яде, или по-точно нищо, което мога да грабна с 1 отработено движение от хладилника, да приготвям пусто ме мързи.
    Иначе имам мариновани 500 гр скариди, 1,2 кг пиле, 400 гр дробчета, 600 гр сьомга и 600 гр пъстърва.
    Не е като да няма храна в хладилника Mr. Green..

П.С. Имам въпрос за лентичките от http://www.reglette-signature.info/ - този сайт само на френски ли е, няма ли бутон за английски.
    Аз поне не мога да го намеря.
    Направих си лентичка там, даде ми кода, но после не знам как да си е променям, всеки път като ми се сменят килата нова лентичка ли да си правя ooooh!...
    Много ми харесват техните лентички, а 1 буква френски не разбирам и си умирам от яд.

Последна редакция: нд, 04 яну 2009, 14:59 от Denichkata

# 449
    здравейте,мацки!! Hug
    Бреййй,много новички!!Добре дошли момичета!!В този форум стават чудеса,но трябва и малко воля след това!!
     Simple SmileГулбенур,мила-честита месечинка!Винаги да си стриктна като по празниците и резултатите идват с шеметна скорост!! Laughing
    Марчелка-опасно гадже си!Тези ястия всичките режимни ли са!Хареса ми Салатата Слънчоглед-ако не е проблем прати ми рецепната на Лични,че скоро ОТНОВО имам тържество.Предварително благодаря!!  chef
    При мен нещата определено влизат в релсите! Hug
    Обичам Ви мацки и почвам да дебна 1 страница на новата тема,хахаха......
    p.s.Нещо нета ми се прецаква...

Общи условия

Активация на акаунт