Над Дюканските полета пеят коледни звънчета (141)

• 26 547
  • 526
  •   1
Отговори
# 120
Lucie, shushy80, nush и 1 Гост преглежда(т) тази тема.  PartyHug Heart Eyes

Лелеее до къде ме докарахте с тия КаФета, отдавна не се бях смяла така сама пред компа hahaha Joy Joy

А по сутрешните направо ми изтекоха .......очите , тенкс Ривела и farfallina Hug , и аз те забелязах миличка чудесна си   bouquet, браво , но напоследък съм занемарила писането Crazy

И днес по-малко да работите и повече да купонясвате bowuu

Hug Hug Hug

# 121
  • Варна
Добро утро, прекрасни!
И аз съм в отбора на работещите днес, та и утре...от 7 до 7! То няма такъв късмет! чочосан, дайи една работна прегръдка.  Hug  Joy
Благодаря за хубавите кафенца!   bouquet
Silverfox, много се радвам за теб! Успешна трета и умната! Аз бавно, но славно те гоня... Mr. Green
Цоци...мила, толкова ти се радвам!  Hug Не каза нищо за шопинга онзи ден... Сдоби ли се с нещо ново? И колко още ще ги чакаме тези снимки с вталеното палтенце... Flutter
АйнурчеHeart Eyes
Lucie, слез кажи нещо, че липсваш... Wink
Аз тъкмо бях преборила плюса след Коледа и ядох кисело зеле и малко по-солени неща и ето пак съм с плюс! Явно доста вода задържам от соленото. Повече солено ли е - няма да ям Naughty. Аз и без друго не обичам, но вчера нямах голям избор...
Да ви кажа за моята нова година. Милото е на работа нощна смяна и аз бях решила да не ходя никъде, но един приятел ме разубеди и сега ще празнувам на заведение. Снощи се обличам да реша с какво да бъда довечера и пробвам една рокля - милото като ме видя, направо #Crazy. Много се изкефих! Blush Може да се фотна по-късно и да покажа.  Wink
Много ви обичам всичкиииииииииии!  love001

# 122
  • Разград
Добро утро!  Hug
Весело изкарване на празниците, за тези които пове че няма да се включват.

Чакааааааам снимчици....... .

# 123
  • София
Добро утро любима банда,
Тези дни много не мога да се добера до компа, но съм неотменно с вас! Любимото ми палаво внуче е у нас "на село" от 24.12 до 5.01.2009, и едва сега осъзнах какъв подвиг вършите повечето от вас като Вещи, Дари68, Кри ... дето сте с по 3 дечица в къщи, готвите все нережимно, не опитвате от него, имате хиляди ангажименти и успявате хем да спазвате режима, хем активно да участвате... smile3501

Просто изведнаж се почувствах като една лигла, дето гостите и пречели... поклон пред вас!  newsm51
Установих колко е лесно било за мен да спазвам режима, след като сме и двамата с мъжа ми на него ... и в хладилника и килера няма нищо нережимно, ама нищо ...

Филюдка, нямам тиган :  fight дано това ти свърши работа!!! И след Васильовден нямаш повече оправдания!
Дари68   love001 ай дано отлепиш от 1ви януари от тез 77!
Даниа - що не пишеш бре! да не изтърваваш фронта, че всички в теб сме вперили взор и си моя личен пример, а който спре да пише, все в това го подозирам!
Кри, любов моя - твойто геройство по празниците ми подейства най-много! Давай все така!
Ривелка, нема да се сърдиш ама снощното кафе на Тонито 26 надмина всичко!
Нелсънче! newsm10
Санни3, Весито5 - обичам ви!
Цоциии - как ги правиш тез работи бре? Ква битка беше последното кило до 70, пък сега видя 67???  newsm68И аз (като стигна до трета някога) ще я карам като теб, да знаеш!
Ниала, това сорго го ядат гълъбите май... ма и ний летим, след като сме се отървали от доста баласт - сигурно става и за нас  smile3533
Коте  smile3534
Смайли  wavey
Мерито, Светлат, Фоли, Фарфалина, Силверфокс, Айнур, Гюлбенур, Фийлгуд  newsm51
Музичка, внимателно чета твоите експерименти с разните продукти, и ги прилагам, ама при мен не действат ... засега, дай боже след новата година да открием какво ще ни подейства  newsm17
Кали08, нещо се покриваш - я докладвай кви ги вършиш новогодишно?
Шуши80 -  newsm53на теб ти желая от сърце  stork-boy или stork-girl през новата
година!
Бермудез, Катяджин  newsm51
Сноучева, при доста от нас не действаха повече от 5 дни ударни, но като си подкарала така ... карай поне до 7 newsm78 - явно организмът ти е жадувал да се върне в правия път hahaha !!! Успех от все сърце!

Спирам да изреждам, че ще напълня 3 страници ... Марчела5, Таня2007, Танчето, ... Бърди ... Не съм забравила никой, и всички ви обичам!

Искам да ви пожелая на всички весело прекарване на новогодишната нощ и много здраве, успех и късмет през новата година!!!

# 124
  • Пловдив

Пожелавам на всички в темата Весело посрещане на Новата Година!

Нека 2009 Ви донесе много здраве и всичко, което старата година не успя!

# 125
Ето ме, малко по наспана и по отпочинала. Вече съм в добро настроение и бързам, да ви пожелая Весело и Режимно изкарване на новата година. Много късмет, любов и успехи във всяко начинание. А отчета ще си го дам като се прибера и се срещнеме отново с кантара, за сега не знам кога ще е, но ще наминавам да се радвам на вашите минусчета.
Тези сутрешни кафенца ми дойдоха много добре благодаря ви Ривела и farfallina
А от снощното на Тони едвам заспах, ама не можах да му устоя и си взех едно   smile3525

# 126
Добро утро момичета !!!!!!!!!!!!
за тази година ви пиша последен пост (след малко тръгвам)
първо да ви споделя ...завършвам 2008г. с 68 кг
за тази година резултат
- начало 2008 - 101кг
край - 68кг след
308 дни дюкански режим - 33 кг ............ СТРАХОТНООООООООО ..... относно лично самочувствие и визия ... е една от най хубавите години в живота ми никога не съм имала понижено женско самочувствие, но сега вече имам направо вдигнато в небесата ....
МОМИЧЕТА ИСКАМ ДА ВИ КАЖА НА ВСИЧКИ ЕДНО ГОЛЯМО
БЛАГОДАРЯ !!!!!!!!!
БЛАГОДАРЯ ВИ ЧЕ ВИ ИМА ..........
БЛАГОДАРЯ ВИ, ЧЕ БЯХТЕ И СТЕ С МЕН .....
БЛАГОДАРЯ ВИ, ЧЕ ИМАМЕ ТОЗИ НАШ ОСОБЕН ПРИЯТЕЛСКИ ДУХ И ВЗАИМОПОМОЩ .....
БЛАГОДАРЯ ВИ, ЧЕ НЕ САМО ЗА РЕЖИМА СИ СПОДЕЛЯМЕ .....
БЛАГОДАРЯ ВИ, ЗА ВСИЧКО КОЕТО МИ ДАДОХТЕ ПРЕЗ ИЗМИНАЛИТЕ 308 ДНИ ........
НАДЯВАМ СЕ, ЧЕ И ПРЕЗ 2009 ЩЕ СМЕ ЗАЕДНО ...И В БИТКАТА С КИЛОГРАМИТЕ И В ПО ТЕЖКАТА БИТКА ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА ПОСТИГНАТИТЕ РЕЗУЛТАТИ .... И В ОБИКНОВЕННИТЕ НИ ЖИТЕЙСКИ ПРОБЛЕМИ И ТЕРЗАНИЯ ...ЩЕ СМЕ ЗАЕДНО .... ЩЕ СИ ПОМАГАМЕ И ПОДКРЕПЯМЕ .....

НАДЯВАМ СЕ И ВЯРВАМ, ЧЕ ЩЕ ИМАМЕ ПО ХУБАВА ГОДИНА ....ЗАЕДНО !!!!!!!!!

не ви изброявам по имена единствено от опасенията, че мога да пропусна някоя .....
През изминалите 308 дни ...вие ми станахте особенно близки ...  ВИЕ СТАНАХТЕ НЕРАЗДЕЛНА ЧАСТ ОТ МОЯ ЖИВОТ ....... ЕДНА ХУБАВА ЧАСТ ....
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВА ГОДИНА ..... ЩЕ СЕ ВИДИМ ЧАК ДОГОДИНА .... ЗА ЕДИН ПРОТЕИНОВ ЯНУАРИ ...ЗАЕДНО .... СЕГА ПРАЗНУВАЙТЕ ...ВЕСЕЛЕТЕ СЕ ...ПРАВЕТЕ НЕЩА КОИТО МАЙКИТЕ ВИ НЕ БИХА ОДОБРИЛИ .....ДАЖЕ ПРЕГРЕШАВАЙТЕ С ХРАНА ТЕЧНОСТИ И МЪЖЕ ..........

след 1.01 всички ще се запишен в графа ГГЗ ....и заедно ще преодолеем последствията от прегершенията ... защото НИЕ ЗНАЕМ КАК СЕ ПРАВЯТ .... КАК СТАВАТ ЧУДЕСА ............МОЖЕМ ДА ПРАВИМ ЧУДЕСА ... smile3525

# 127
Привет на всички! Simple Smile
Днес в празничния ден ви се радвам много-толкова сте слънчеви и позитивни,както винаги ,но да ви прочета за мен е удоволствие и като хубаво  ухание,което ми стои на нослето цял ден(хихихи, обичам парфюмите и затова ме изби на аромати) Simple Smile
Огромно се радвам на всички постигнати минусчета и съм горда с вас- като капчици вода сте, които дълбаят скала.Силата ви е голяма  newsm51
Айнур,както и да направиш няма да сгрешиш според мен,всичко върви чудесно при теб,просто върши нещата убедено и по план и всичко ще е наред.Тук конролът е от значение,знаеш  Simple Smile
Цоци, искам да те поздравя специално за страхотната година която си имала-голямо постижение откъдето и да го погледнеш,а и съм убедена че тепърва те чакат още по-приятно подвизи и то много  Simple Smile
Люси, ще ги гътнем тез килца ,колкото и да остават,щом така е при нас-нека е! Бавно но славно! Въпросът е кой-кого, симпатяго. Grinning Гази напред като валяк и всичко по пътя ще се предаде,няма начин.Упоритостта винаги е възнаградена.  Hug
Тонито26 веднага очите ми се фокусираха връз формата на каймака от кафето ти,хич не се и замислих даже. LaughingИ  ми стана едно прияяяятнУ с таз любима моя напитка. Радвам се че нещата при теб се раздвижиха(мислех те и се надявах)
Ривелче,най сладкото малко кафенце ,което съм пила,прегръд  Hug Синоним си на приятности.
Видях Фарфалинка..ем какво да каже човек - готиното си е готино , част от наш'та гордост си  Simple Smile   bouquet
За мен какво да ви кажа,мъжо беше нощна и сега спи,та още не мога да шетам но се стягам за следобяда, че ще празнуваме у нас Simple Smile Инак си стоя и задържам още..стоя си на 64.200 вече 12-13 дни Simple Smile но чакам да свършат празниците и да си изям последното парче режимна торта с подсладител, и да го откажа пак за дълго време,както бях направила скоро и бях доволна много. С прясното млекце нямам проблеми с 00 ,другото ми е наред, тъй че освен, че ми остават малко килца до целта , естественото задържане което ни се налага от време на време и подсладителя,за други причини не се сещам относно задържането ми(и хапвам по-малко де).
Ноо, постигнах огромно и досега, доволна съм Simple Smile
Пожелавам на всички мило посрещане на новата година и през новата 2009 година да се чуствате СПЕЦИАЛНИ жени, каквито сте.Обичам ви  newsm51  Heart Eyes      (малко дълго стана,сори)

# 128
Добро утро, момичета!
Много съм щастлива, че ви открих и от 7 януари 2008 г. досега свалих половината от килата, които исках да махна от много, много време. От 2 януари 2009 ще съм най-стриктната Дюканка и ще си заминат и останалите!
А сега се веселете и не страдайте за малките или по-големи прегрешения.
Желая на всички много здарве, късмет, любов и положителни емоции от всякакво естество.  

# 129
Пожелавам ви весело посрещане на Новата 2009 Година

Нека всичките ни  мечти се сбъднат!

# 130
Добро утро момичета  Hug
Минавам само да кажа, че днес кантара ме свали още с 1 кг. надолу  Mr. Green. Обаче днес ми е доста зле, вие ми се свят, гадно ми е, лошо ми е, нямам сили.... И как ще се приготвям за довечера незнам  Confused
Честито на всииички с минусчета. Честито и на Силвърфокс за третата  Hug, хайде двете заедно да скачаме (май и аз реших newsm78)
Весело посрещане на Новата Година на всички  Hug
Обичам ви Heart Eyes, ако не бяхте вие незнам дали щях да успея, особено и каквито проблеми имах...
Целувки  Heart Eyes и прегръдки  Hug на всички по отделно   bouquet

# 131
      Да е       Честита нова година!
Успех във всичко, което умеем,
късмет във всичко,
което не зависи от нас
и сбъдване на всичко,
за което мечтаем!

aynur smile3501     
Лучи   Flutter  и на мен ми хареса Mr. Green                 

# 132
  • Sofia, BG
Здравейте  Heart Eyes

Аз се прибрах от Коледното гостуване при родителите ми в Монтана. Винаги се прибирам с + от там..  ooooh! За яденето бях режимна, ама за пиенето..  Crazy Тате е направил мнооого хубаво винце  Mr. Green  Mr. Green . Засега съм с 0.500гр в повече от стартовите, но се надявам до 3ти, когато ще е часът на истината да го разкарам  Crazy

Имам една специално пожелание към всички необвързани дюканки: сега след като свалихме излишните килца /някои изцяло, други по-малко/ и станахме красотни, през 2009та да срещнем по един сладур, такъв добричък, свестничък и да сме мноого хепи!  Heart Eyes

фърфър Искрено ти го пожелавам - и на теб и на себе си и на всички мацки-дюканки, които все още не са срещнали своята половинка..  Hug

Тези дни си мислех какво оставям зад себе си през 2008 - ми оставям 42 кила и се надявам там да си останат!  Laughing Много съм доволна и щастлива и ви благодаря за моралната подкрепа, тя означава много за мен!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много съм благодарна и на близките ми - роднини, приятели, колеги - всички те също много ме подкрепяха, винаги се съобразяваха с мен и моя режим и така го направиха в пъти по-лек  Hug

Силвърфокс - ето това е страхотен новогодишен подарък! Браво, постигна целта си!!!  Hug

Тонич благодаря за позитивните, жизнерадостни и прекрасни постове през тези дни  Heart Eyes Аз като имам + или задържам не ми се пише много, но пък чета редовно и много се радвах как поддържаше духа на темичката!

Момичета искам да ви благодаря поименно, но се страхувам, че ще пропусна някой - толкова много любими никчета имам, затова на всички:

Весело посрещане на Новата Година - бъдете много щастливи, горди с постиженията си, с новата си визия, с по-високо самочувствие и по-високи изисквания към себе си и към живота. Пожелавам ви да отделяте повече време за себе си, да имате повече парички за фонда 'и аз съм човек', да ви глезят повече и да се наслаждавате на радостите на живота!

# 133
  • София
Благодаря на всички, които ми писаха за лекарството!

Весело посрещане на Новата година и сега бързо пийнете нещо режимно!

# 134
   Здасти бандаааа!
   Искам само да ви поздравя с настъпването на НОВАТА 2009 година.Нека бъдем,здрави,слаби,красиви и мноооггго обичани.Кой каквато мечта има - нека да му се сбъдне!!!
   Ривелка,Люси,Филюдче,Вещи,Шуши,Сани3,Дени,Феелгоод,Айнур,Гулбенур,Музичка,Тонито,Таня2007,Фарфалина,Цоци,
Катеджин,Нелсън
,и всички останали.Благодаря ви,че ви има и ще ви има.Обичам ви,дамииии!!! newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт