Над Дюканските полета пеят коледни звънчета (141)

• 26 506
  • 526
  •   2
Отговори
# 450
      Милички , благодаря ви сърдечно за поздравите , а ето сега от мен снимки на снежния Бургаски бряг!!!
  newsm51  hug  love001

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=293317&pid=9777578

# 451
Мерси Кри Hug
Аз имам нужда от контрол да му се невиди.
Ще си стоя у втора и половина докато не се науча, че галавечерята не значи всичко ви е позволено по колкото искате.

Постиганта цел ти пожелавам тази година Кри  bouquet

Цоци, как беше купона вчера Sunglasses

# 452
  • Варна
Айнурче, благодаря Blush. Аз ги качих за една друга тема, но уж направих нов албум, а съм ги мушнала в Дюканския... Embarassed и не намерих начин да ги преместя. Crazy Радвам се обаче, 4е са ти харесали - пиши на лични ако искаш подробности. А сега да кажа, че това го приготвих за РД на милото - 28.12. и една хапка не съм хапнала! Naughty Бях много горда със себе си, а после какво стана... Mr. Green А за триците в книгата пише: Всеки ден до края на живота по 3 с.л. трици. Така, че хапвай си и в четвъртък.  Peace
рошава , мерси, миличка. Нищо режимно няма на масата, освен моята салата от краставици, която не се вижда и печените пилета, които сервирах по-късно за вечеря.  Mr. Green  Пускам ти рецептата на лични.  Peace
gulbenur , благодаря душка! Честита ти месечинка на патерица! И все така стриктна и позитивна!  Heart Eyes
Шуши, сладурче -  Hug!

# 453
  • Балчик-Сливен
Имам с какво да се похваля-64 килограма,калкулатора на Дюкан в началото ми даваше 62 килограма,но аз съм решила да са 58-на тези килограми се чувствам добре,така че продължавам напред с вас Hug
Това е единствената диета,при която не съм гладна и при която свалям безотказна-е,понякога има задържане,но  и това е нормално.
На новичките-добре дошли  bouquet
А виждам,че доста от "старите"муцунки са били стриктни по празниците.Бравос!

# 454
  • Щастлива мама на 3 слънца
Зрвавейте
ето ме и мен в отчета 28.12.2008-55.500,02.01.2009- 55.100 супер важното е ,че не съм плюс
Намерих специална стая в скаип за публичен чат само за нас дюканките влезте да си побъбрим

http://ui.skype.com/ui/0/3.2.0.145/en/publicchats-join?skypename … y4JwueCW5L7RgeN4g

или потърсете p.dukan

# 455
Момичета ..........след снощния купон .... се надигнах днес по обяд ....мотах се мотах се ..из апартамента ...отлагах висях в банята в тоалетната ...нооооооо днес ми е ден за 'равносметка " а на онази машина кантара... мамка му хич не и пука, че празници е имало ....
качих се на тази гадина ......иииииииииииииииииииииии       69,7кг което значи прираст по празниците с 1,200кг          и се сетих за онзи лаф "а га яде кИфтетата не рИва"  за това ...  застанах пред огледалото скарах си се сама на себе си

хвърлих едно пиле във фурната ...обух маратонките ...бегом до близкия магазин ...напълних хладилника с риби всякакъв вид , кисело мляко и извара .... преди малко изядох половината пиле ...иииииииии от днес до потушаване последствията от неспирните купони съм СТРОГО ПРОТЕИНОВА ......

ЕЕЕЕ ТОВА Е .....ПРИЗНАХ СИ ....ГОЛЯМО ГГЗ ...сега с команда МАРШ в строя ...влизам в протеинов януари ..... имам едно малко оправдание само ...в момента съм в разгара на МЦ така че част от тези 1200гр най-верочтно са от МЦ ...но със сигурност не всичките .....

# 456
Здравейте на цялата дюканска банда!!! От утре се присъединявам към вас! Повече за мен след малко  Embarassed

# 457
Здравейте момичета..От утре и аз се присъединявам. Лятото свалих 8кг за 10 дни с гладолечението на Лидия Ковачева и сега съм 65, но искам да стана 59-60 (при ръст 174) и ми се струва много удачен този режим, а и като видях резултатите ви..БРАВО!
Искам само да попитам през ударния режим трици приемат ли се , че не схванах?

# 458
Здравейтееееееее, сладурки сладки  Hug

Най -накрая сколасах и аз да се завърна, че и да ви изчета отгоре на всичкото. Най-напред искам да честитя на всички новата 2009 година и да пожелая всяка от нас да я затрупат купища здраве, морета от любов, планини от късмет и реки от сбъднати желания.

Благодаря на всички за милите думи, няма да ви цитирам по имена щото ще изпусна някоя, само ще ви кажа, че ви обичам ужасно много всичките  Hug Heart Eyes  bouquet

Специални честитки на всички, чиито поводи съм изпуснала   bouquet

А сега е време за следпразничен отчет. След като преживях две гали (едната на нова година, другата снощи), тази сутрин Кантарев (върху когото се качих със свито сърце) отсече точно 60 кг, толкова колкото и на 31-ви сутринта. За сведение, при предпразничното ми мерене, неумолимо отсичаше 61 кг, факт, от който съм ужасно доволна Party Crazy Simple Smile

# 459
 Silverfox ,сега се загледах в линийката ти и видях, че си стартирала на килограмите на които и аз стартирам преди няколко дни и си толкова, колкото искам да стана и аз.Това е невероятно .Наистина ли го постигна за 4 месеца и половина Rolling Eyes.Толкова се надявам и при мен да проработи с това темпо режима.

# 460
ronito, точно за толкова го постигнах, пожелавам ти успех с режима, и дано при теб стане още по-бързо

# 461
Здравейте моми4ета аз да ви се оплача вече 6 дни на протеини и 2 на пз и само 2,8 кг. съм свалила.Надявах се поне малко на по барзо темпо,но уви.

# 462
  • Щастлива мама на 3 слънца
момичета да знаете каде мога да намеря лимонов сок без захара
мерси за отговора
 newsm78
 ooooh!
 Rolling Eyes
 Embarassed
 Heart Eyes

# 463
Хайде и аз с отчет.Вече съм горда третофазничка-направих гала на 31.12 при постигнати 61кг на 31 сутринта.Днес съм 61,5,ноо след тази ужасно размазваща гала на 31 и вчерашна нормална гала и предстоящ МЦ всичко е в реда на нещата.Доволна съм,а се чувствам и леко странно с тази трета фаза.Имам чувството че нон стоп прегрешавам(без да е така)с тези 2 филийки,ПЗ,плод и 2 гали седмично.То това на нищо не прилича.Явно ни се изкривява и психиката момичета,а хем аз съм била режимна само месец и 20 дни.Как ли са другите,които влизат в трета,а са били на по-дълги месеци борба в 1ва и 2ра?

Аз реших да си я спазвам стриктно 3тата,пък ще видим.Признавам,че се поосвиних на 31ви с едни шоколадови бонбонки и малко фъстъчки на чта гала(ама да си призная тогава не знаех,че трябва да сладкото да е в малки пропорции) Embarassed Embarassed Embarassed,а на вчерашната просто хапнах нормална супа(и по порция)и малко тиква с мляко и 2 глътки бира.Оттук нататък просто ще ям това,което имаме вкъщи същия ден,а не пирове от изобилие породени от размислите ми какво би ми се прияло за галата една седмица напред.

# 464
ЧЕСТИТА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ ДЮКАНКИ! baloni
  bouquetНека да сте неустоими, чаровни и отлабнали красавици! newsm51
Аз като повечето от вас наруших ритъма на отслабването,  Weary,но сега се приобщавам към компанията на протеиновия януари и се надявам в най-скоро време да поправя нещата! newsm03 Отказване няма-края на втората фаза се вижда в далечината...
Влизам редовно, макар че не винаги пиша, но ви се радвам на хубавите резултати,   smile3525а на новичките-успех в упоритостта...в борбата с килограмите!   love001Тук всеки е успял, ако спазва правилата на дюканската ролетка! newsm10Успех на всички и приятна подготовка за следващата трудова седмица и година! atwork Flowers Rose  party006

Общи условия

Активация на акаунт