Над Дюканските полета пеят коледни звънчета (141)

• 26 503
  • 526
  •   1
Отговори
# 465
Днес си напазарувах прочутите овесени трици- опаковка 750 грама, нискомаслени млека, сирене, риба тон и пилешко месце, 1 стек с вода по 1,5 литра. За сега се справям, довечера съм на гости и съм поръчала да ми направят за мен отделно риба във фолио без мазнина. Peace

# 466
  • при моите деца .....
Брей, колко нови!  welcome
Успех, момичета!
Аз съм режимна, но като третофазничка си приготвям за вечеря кавърма - 50/50 свинско и пилешко месце.
Та пак огладнях, но вече усещам аромата. За втора фаза - само пилешко.

# 467
Във 2ра фаза бихте ли яли напълно чисто свинско бонфиле/свински медальон, без никакви мазни жилки, съдържащ 1.5 гр мазнини и 110 калории на 100 гр?

Знам, че на 1ва страница пише, постни свински меса - в 3та фаза, но въпреки това...
Бон филето е толкова чисто месо, на вкус е също толкова постно, колкото пилешкото.

Няма да си правя експерименти засега, защото нямам книгата и не знам дали Дюкан е разделял месата единствено според мазнинините им, или и на друг принцип.

# 468
Здравейте момичета..От утре и аз се присъединявам. Лятото свалих 8кг за 10 дни с гладолечението на Лидия Ковачева и сега съм 65, но искам да стана 59-60 (при ръст 174) и ми се струва много удачен този режим, а и като видях резултатите ви..БРАВО!
Искам само да попитам през ударния режим трици приемат ли се , че не схванах?

newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 469
Дружки,
за всички нас *АДРЕНАЛИНКА* направи специална нова чат стая в skype.  Щракнете тук ако искате да влезете

# 470
jujus
и аз съм в ударния етап и се приемат трици даже е препоръчително,но аз не ги харесвам,.

# 471
Привет мацки Дюканки  Hug

Аз след вчерашната еуфория за 1.300 кг за 1 ден... днес нищо, нито грам  smile3515
Ама предполагам, че това е нормално, то ако се сваляха килата така веки ден по кило и нещо и за има няма 20ина дни трябва да влизаш в 3та фаза  Wink А ... не би било лошо, като се замисля  newsm53

Мнооого съм нетърпелива и ме е шубе това да не ми изиграе лоша шега...

Хубава вечер на всички  Heart Eyes

# 472
Момичета, наскоро гледах някакво предаване и ставаше въпрос за обезмаслените продукти. Казаха, че слагали хидрогенирани масла вътре, които са много вредни. Не разбрах обаче защо ги слагат вътре или чрез обезмасляването се получават хидрогенирани мазнини.
Някой знае ли нещо по въпроса и ако може да даде повече инфо.

Освен това братовчедка ми е промоутър на различни продукти и ги обучават преди промоциите. На реклама на сирене и мляко са им казали, че нямало обезмасляване 0.1% тук, а маслеността оставала около 2% или малко под 2.
Не знам това дали е вярно и каква всъщност е техниката на обезмасляване Thinking

# 473
  • София
Момичета, наскоро гледах някакво предаване и ставаше въпрос за обезмаслените продукти. Казаха, че слагали хидрогенирани масла вътре, които са много вредни. Не разбрах обаче защо ги слагат вътре или чрез обезмасляването се получават хидрогенирани мазнини.
Някой знае ли нещо по въпроса и ако може да даде повече инфо.
Абсолютно вярно, по този начин се правят продуктите без холестерол. Тоест като пише сирене без холестерол, това означава, че са извлечени животинските мазнини, а са добавени хидрогенирани растителни. За съжаление и при киселото мляко Култура е така. Затова не се доверявам много на българските продукти, не ям сирене, а само извара и екскуиза. Е, Култура си хапвам, щото ми харесва, но по възможност си купувам Карабунар. Истината е в изварата, момичета!

# 474
Здравейте Дюканки със вас съм втори ден , надявам се този път да се справя . Чета ви от почти година и се пробвах даже миналата година март месец изкарах 19 дни ама тая воля мнооооооооого слаба. Ама вече ми писна да се гледам такава дебелана и сега вече трябва да надвия тази мас .  smile3515
Направо сте страхотни,кефя ви се страшно много и се надявам с ваша помощ да успея.........

# 475
е явно,че на всеки му действа различно. HugМузичка или Коте споделиха,че изварата им действа задържащо, newsm78та то си зависи от организма на човек.Обезмаслени изцяло или не-това са млеката които трябва да употребяваме и с помощта на които са изчезнали толкова килограми. newsm10

# 476
ето ме отново купих си трици и страшно съм доволна страшно съм режимна хапнах полувин яйце с 2 лъжици извара и 2 л кисело мляко -нещо като салатка.Сега е ред на месцето.
bubolino и аз съм нова днес ми е трети ден и този път никакво предаване до крайната цел УСПЕХ ти желаяdolores а ти сега ли започваш извинява ако нещо съм объркала чета всичко ,но ми трябва ми време да вляза в час

# 477
  • София
Рошава  Hug няма начин да се задържа от извара, стига да не е кашкавалена, може би. Тя е възможно най-добрия млечен продукт за режима.  Peace
Деничката  Hug Дюкан забранява всякакво свинско месо до 3 фаза.  Peace

# 478
Мммм току що хапнах нещо много вкусно, открих топлата вода и колелото едновременно направо Mr. Green, имаше вкус на млечна баница, а именно:
следните продукти направих на палачинка
- 2 яйца
- потсладител (аз ползвам натурален - сукралоз, но много умерено, защото има калории, той е обемен, но много лек и в този случей използвах около 1 гр)
- прясно мляко (повечко, то затова имаше вкус на млечна баница).
Без трици мрици.
Стана много пухкаво и вкусно.
Абе направо млечна баница.
Мляяяяяяс!
А от дозата с 2 яйца ядохме 2ма, стана 1 пухкава палачинка, но предполагам могат и 2 тъъъъънки да се направят.
Вие сигурно отдавна си я правите тази вкуснотия, но аз реших да споделя все пак  bouquet.

Редакция
Кри, мерси, аз по-скоро исках да знам причината, защото ако е само грамовете мазнини на 100 гр, съм намерила едно ужасяващо чисто и немазно свинско, направо на телешко бие, но май не е само това и мазно немазно няма да купувам свинкото, за всеки случей Hug...

Редакция 2
Ох а как ме е яд, че тук няма извара.
Има рикота, което на вкус е като извара, но на стойности (белт, мазн, въгл) май не е и не смея да ям от нея, да не разваля стриктността.

# 479
Да се включа и аз днес, не че тази нощ не писах. Момичета много ме мотивирате, днес съм 2ри ден с - 800 гр. по-лека и без подут корем. Моят основен проблем е паласки по корема и по-гърба, краката и д**то не са зле. Та преди малко се върнах от пазар с много покупки за диетката, хапнах риба сьомга, бързо ме заситиха 3 прченца, но беше соленаSad((. Момичета, вие ядете ли от тези риби-херинга, сельодка, сьомга, доста са солени, но ако се изкиснат с вода дали ще съм режимна или не, как мислите?
Аз не обичам много пилешко месо и мисля основно да хапвам рибки, най - различни и телешко, но нямаше в Била хубави меса, опустошени са магазините след празниците.
В–и–В–и - и аз съм чела за тези хидрогенирани масла в продуктите, че не се разграждали лесно и т.н., но то в БГ нищо не се контролира, всичко е ...........Simple Smile). Ще гледаме какво пише по етикетите и ако може повече пресни подукти без консерванти.....забелязах днес, че не на всички млека пише, че е добавено сухо мляко..........мошеници......
Успех момичета и до утре, дано кантарчетата сутринта отчетат още минусчетаSimple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт