Психолози,психотерапевти,психиатри

• 673 052
  • 867
  •   1
Отговори
# 105
В този случай поне аз не мога да помогна - в Плевен изобщо терапевтите са кът.
Това просто не е вярно, защото в Плевен има катедра по психиатрия към Медицинския университет. Може да се обърнете към тях - със сигурност имат консултативен кабинет, където може да попитате за подходящ терапевт.

# 106
Има катедра по психиатрия,не терапевти.Ставаше дума за психотерапевт,както се вижда от линка работата на катедрата е по -скоро научна.
http://www.mu-pleven.bg/index.php?view=article&catid=19%3A-q … %3Dbg&lang=bg

# 107
А психотерапевтите от Плевен, които познавам, очевидно са фантоми....

# 108
А психотерапевтите от Плевен, които познавам, очевидно са фантоми....
Кои са те-жената търси координати,а в катедрата няма такива?

# 109
Да моля те Ленито, ако имаш кординатите на добър психотерапев моля те дай ми ги

# 110
Ленито, много грубо будиш безсмислен спор, при това непродуктивен. (Честно казано, коментарът ти много ме изненада, може би защото мнението ти винаги досега е било спокойно и точно.) Да, възможно е да има колеги, които аз не познавам, но те със сигурност не са повече от пръстите на едната ми ръка. Ако познаваш такива доказали се професионалисти, моля, сподели - виж, това вече ще е градивно.

Иначе да, има катедра по психиатрия, но това не означава, че психиатрите, работещи там, са психотерапевти. Да, има психиатри, които имат и частен прием като терапевти, но са много малко, а и от контакта ми с тях - не бих ги препоръчала. Всъщност в катедрата работят и медицински психолози, които познавам, но те също не са психотерапевти. Мисля, че точно на теб не е нужно да обяснявам защо това е така.

# 111
  • София
vezdi ,
аз познавам добър психиатър-терапевт от Плевен, жена, много слънчев и точен човек, позагубих й координатите, но ще ги издиря, ако още търсиш.

# 112
Момичета, аз имам една молба към тези, които имат координати на утвърдени психотерапевти в провинцията - споделете ги тук, но като посочите ясно актуална контактна информация. На тези, които, разбира се, са дали съгласието си тези контактни данни да бъдат публикувани в www. Така темата ще се обогати значително, защото с Вероника нямаме претенциите да познаваме всички практикуващи в цялата страна Hug

# 113
Познавам този http://www.dr-petarnikolov.org/
много е добър

# 114
  • София
Така, името на колежката от Плевен е Алина Десимирова, още не съм открила повече инфо за нея, в смисъл телефон. С нея учихме няколко години психодрама и съм останала с много добри впечатления. В нета намерих инфо, че работи в 3то дкц, дали е така все още не знам.

18. "ДКЦ ІІІ - Плевен" ЕООД

Управител: Снежина Тодорова Йотова

Област(РЗОК): РЗОК Плевен
Община: ПЛЕВЕН
Населено място: ГР.ПЛЕВЕН
Телефон: 064/ 850 937, 064/850 158, 064/680771,2

1 Алина Милушева Десимирова - Психиатрия

# 115
Здравейте !
Моля за помощ наши близки се нуждаят от координатите на Иво Величков - хипнотизаторът  участва в на скоро започналото предаване по БТВ моля ви много ако някой знае някакви телефони или координати ще ви бъда много благодарна!!!

# 116
viktorita -свържете се с асоциацията по хипноза и поискайте координати на специалист от там.
http://www.bah.hit.bg/

# 117
Благодаря на KITTI   bouquet
Ще потърсим този психо-терапевт.

# 118
Здравейте, препоръчайте ми терапевт, който да се занимава с хранителни разстройства от Варна. Благодаря!

# 119
Здравейте, препоръчайте ми терапевт, който да се занимава с хранителни разстройства от Варна. Благодаря!
Можете да изберете от първа страница и трите са клинични психолози и психотерапевти.Успех!

Общи условия

Активация на акаунт