Психолози,психотерапевти,психиатри

• 676 319
  • 867
  •   3
Отговори
# 285
От три години психолог Златанова работи в психодиспансера и е най-добрият специалист там. Така, че не говорете глупости ако не я познавате!!!!!!! Лично аз съм ползвал нейните услуги и съм безкрайно благодарен. Не е важно къде е работила преди и с какво се е занимавала. Знам, че завърши с пълен отличен и златен пръстен магистърска степен по психология във Варна. Много интелигентен и уравновесен човек е. Само могем да се поучим от нея. Благодаря и.

# 286
".........От три години психолог Златанова работи в психодиспансера и е най-добрият специалист там......."
И така, отново в психодиспансера.
В качеството на какъв го казваш това. На пациент или на нейн колега.
Не съм чувал да се дават пръстени във ВСУ.
"................Не е важно къде е работила преди и с какво се е занимавала........."
Според мен е доста важно.
Срещали сме прекалено много хора със странни професии завършили психология.
Но щом работи в психиатрията няма страшно. Там грешките не се забелязват. Нали си има хапчета.

Щом ти е помогнала, супер. Радвам се за всеки подобрил се Grinning

# 287
Здравейте,миналата година Ви споменах,че съм много доволна от д-р Майсторова ,но за нещастие,по стечение на обстоятелствата се наложе да прекратим всякакви взаимоотношения с нея,но сега отново,тя реши да ме потърси и ние е срещнахме отново,поговорихме си,видяхме се и тя отново е мой лекуващ психотерапевт,какво ще кажете,аз съм доволна и щастлива от този факт

# 288
Здравейте. Някой може ли да даде мнение за д-р Никола Славчев от София. От 3 месеца лекува сина ми /18 г./ от депресия или по-точно гранично състояние. Не мога да кажа точната диагноза, тъй като той каза, че лекува хора, а не диагнози. Как ги лекува без да знае от какво, това е друг въпрос? Лекува с лекарства, на които пише, че са за съвсем други диагнози. След първоначално подобрение сега състоянието му не само, че не се подобрява, но дори има по-скоро някакво връщане назад. Той според мен не знае какво да прави. Какво мислите за него?

# 289
veso58 
независимо от мненията за д-р Никола Славчев, според мен, при толкова млад човек, скоро възникнало заболяване и недостатъчен ефект от проовежданото лечение, е уместно да се направи оценка на диагнозата и уточняване на терапията в болнични условия ( независимо дали ще приспива там или ще е на приходящо лечение), тъй като там може да се направят диагностични тестове от психолог, да бъде наблюдаван от повече психиатри и ако е необходимо състоянието и терапията му да бъдат обсъдени в по-широк колегиум.
Дори и да се страхувате от болницата, все пак е добре да потърсите второ мнение, пък макар и от друг лекар, работещ в кабинет.

# 290
Благодаря много Ленито. Аз вече след много колебания така и направих. Т.е. заведох го на 4 ти километър. А що се отнася до д-р Славчев не ми е необходим коментар за него. Наясно съм с възможностите му. Много ме е яд, че синът ми казваше, че според него той изобщо не е наясно какво му е състоянието, но аз не му повярвах.

# 291
знаете ли за онлайн психиатр да питам нещо за себе си

# 292

и мен ме интересува такава услуга за позната, пишете ако някой знае. мерси Simple Smile

# 293

и мен ме интересува такава услуга за позната, пишете ако някой знае. мерси Simple Smile

Не, няма  такъв читав психиатър, който да ти отговаря онлайн - онлайн може само да те насочат дали да ходиш там и то ориентировъчно дали 'звучиш' сякаш проблемът е за лекарска намеса. За да ти изпишат нещо, задължително трябва да те видят лично.

# 294
  • София
Има психиатър, който отговаря по Skype, но консултациите се предплатени. Който го интересува - да напише в Google д-р Веселин Герев.

# 295
Виж сега, ако имаш видео връзка (дали ще е в Скайп), един ден консултирането в открития космос точно така си го представям Simple Smile
Но иначе ... Той може да си има, например, и личен блог в Интернет, по разни теми; да отговаря на коментари; да е търсен от медии като гост на предаване; но тебе като те интересува като лекар, нали?

# 296
  • София
Въпросът беше дали има такъв психиатър и аз отговорих, че има. Дали е добър, лош, какъв е, не зная. Някой попита и аз подадох информация, на теб какъв ти е проблема!?

# 297
По темата за онлайн-консултирането - в доста по-напредналите от нас в консултирането държави, онлайн-консултирането отдавна не е екзотика Wink Да, има привърженици и критици, но в общи линии - това, което един човек ще сподели в реална среща и онлайн, не е особено различно, както и способностите на терапевта не варират особено според типа комуникация.

# 298
Някой попита и аз подадох информация, на теб какъв ти е проблема!?

Аз също си го позволих и малко съжалявам.

В БГ това просто не е практика; човек преценява дали да поеме риска. Не е персонална атака.

Нямам нищо против формата "Гореща телефонна линия" в Интернет вариант. Но когато ползва такава линия, човек не плаща.
Засега.

# 299
  Здравейте, прочетох първата тема,тази не успях..  Embarassed  с риска да е обсъждано ще попитам,дали някой има лични впечатления за Камелия Хаджийска  http://espirited.com/za_men/    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт