Психолози,психотерапевти,психиатри

• 676 280
  • 867
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Здравейте, търся актуални координати на д-р Анелия Тренчева.

Благодаря предварително!

Търсих навсякъде и намерих ето това за д-р Анелия Тренчева:

http://trencheva.hit.bg/contact.htm

# 436
  • Sofia
Здравейте, търся актуални координати на д-р Анелия Тренчева.

Благодаря предварително!

Търсих навсякъде и намерих ето това за д-р Анелия Тренчева:

http://trencheva.hit.bg/contact.htm

Много ти благодаря!!!   bouquet

# 437
  • София, под Карлсон
Здравейте,
търся препоръки за психотерапевт за справяне с панически атаки, хипохондрия.
Предварително благодаря!

# 438
Здравейте! Видях, че сте наясно с псхотерапевтите в гр Пловдив... можете ли да ми препоръчате някого, но не искам да ми дава хапчета, трябва ми някой наистина добър... много се извинявам за припряността, но се чувствам мн зле, имам следродилна депресия и искам колкото се може по-бързо да се оправя...

# 439
Гергана Далова - Индивидуални психологически консултации на деца и родители във връзка с:
Проблеми с храненето;
Ниска самооценка;
Детски страхове, тревожност, раздразнителност;
Агресивни прояви на детето в детската градина и училище;
Конфликтни отношения с връстниците, трудности в създаването и поддържането на приятелства, изолираност;
Трудности в общуването между родители и дете,
както и във връзка с други въпроси, които могат да безпокоят родителите и техните деца.

тел. за връзка: 02/ 439 0404

# 440
Ама на мен ми трябва за мен, не за детенце, и в Пловдив, не в София

# 441
Може би това е за вас:
Препоръчвам д-р Катя Раева. Тя е психиатър - психотерапевт от Пловдив. Оказва се, че това е най-добрата комбинация, защото такива хора са образовани да работят комплексно (лекарства и сеанси) и задълбочено.
Имах много години една натраплива дейност, която вече смятах, че няма да преустановя. Посещавах една психоложка цяла година.  Помогна, разбира се, за някои неща. Приятно се да си говори човек сладки приказки. Но основното си остана. Явно обикновен психолог като се сблъска със задълбочен проблем няма много умения какво да  прави точно освен да ти казва каквото искаш да чуеш. Не знам.
Принципно се страхувам от психиатри защото първата им работа е да те натъпчат с антидепресанти- пък ако оживееш. Обаче се доверих на Катя Раева и нейният подход с леки лекарства и сеанси ми свърши работа. Много съм горд.
Номерът й е 0888 523 604.
Успех!

# 442
# 443
здравейте момичета
след много четене в интернет сама си поставих диагноза ОКР. Така съм от около 2 години като нещата се влошиха много през последната. Първоначално в главата ми нахлуваха лоши мисли към близки хора и започнах да си изпълнявам разни ритуали за връщане на лошите мисли чрез които да ги неутрализирам Сега започнаха лоши мисли и към други хора дори и такива които не познавам Тъй като не мога да ги контролирам изпитвам огромна вина че съм си помислила такова нещо и ритуалите ми станаха толкова много че мога да ги изпълнявам с часове Започнах да се държа неадекватно пред семейството си но и пред колеги и други хора. Казвам си че ще спра но не мога От два месеца пия капките от цветолечението на д.р Бах които много подхождат на моето състояние но не намирам промяна също пия и NEOLEXAN 3х100 мг от около месец за да си набавя серотин за мозъка  Също от форуми разбрах че е важно на какъв психо терапевт ще попаднеш за да ти помогне а не само да ти изписват различни АД които аз не искам да приемам или да минават месеци в терапия която не е подходяща за мен защото терапевта ми няма опит с хора с моя проблем.
Можете ли да ми кажете за терапевт в Шумен който да има опит с ОКР ?

Благодаря
Хубав ден

# 444
Здравейте момичета,
Моля да ми препоръчате брачен консултант от Варна или Русе или такъв които работи онлайн.
Много е грозно,когато съм готова ще пиша.
Благодаря Ви.

# 445
Ако някой търси психолог за консултация на възрастни в София:
Радостина Белчева - психолог
Консултира двойки във връзка с конфликтни проблеми във взаимоотношенията и взимане на решения, приемни родители и осиновители.
Може да я потърсите например при:
Страхове, стрес, депресии, проблеми в личните отношения, проблеми с храненето, агресия;
Ситуации на раздяла, развод, загуби в семейството;
Работи и с тинейджъри.
тел за връзка: 0894 510 302, 0894 510 303

# 446
Здравейте, спешно издирвам координати на д-р Недялко Михайлов - психиатър, работил е в болница св. НАУМ - София. Моля ако някой има координати - може и на лични. Благодаря предварително.

# 447
djidjo, за ОКР най-бърз и дълготраен ефект дава когнитивната терапия - променя се поведенческият модел, като се научаваш да контролираш мислите си! За съжаление аз също не можах да намеря когнитивен терапевт във Варна и ходех на позитивна терапия - тя ми помогна дотолкова, че да разбера механизма на натрапливостите  и донякъде да се справя с вината! Разбирам те чудесно и ти съчувствам! Съмнява ме в Шумен да има такива терапевти - засега само в София знам за такива с добри отзиви и практики!
Основното е да не се противопоставяш на мислите си, защото те стават още по-натрапливи - опитваш се да ги приемеш за част от теб, подминаваш ги и продължаваш напред! Simple Smile Освен това за хората с натрапливостите са характерни няколко неща - перфекционизъм, подтисната агресия и желание за контрол над ситуацията! Помисли над това!
Успех!

# 448
Здравейте,искам да споделя с вас един специалист-фамилен,брачен и индивидуален психотерапевт в София.Името е Весела Капитанска.Имах нужда от помощ,проблема беше сериозен,не знаех към кого да се обърна и случайно в интернет попаднах на този сайт http://www.familytherapybg.com/ .Нямах приятели ,които да са били на терапия и започнах да търся в интернет.Попаднах на нея и реших да звънна,някак ми вдъхна доверие.По телефона се отнесе с мен с много разбиране и веднага откликна на проблема ми.Горещо ви я препоръчвам,защото наистина ми помогна и продължава да ми помага,защото още ходя при нея.Ако имате някакви въпроси,пишете ми,ще ви разкажа подробно.Наистина си заслужава!  bouquet
Здравей, Калинка,
Много се радвам, че съм помогнала за решаването на проблема ти. Разбира се, нашето виждане ще продължава, докато наистина не се почувстваш готова да започнеш сама да използваш наученото по време на сесиите. С удоволствие ще помогна и на други хора, които имат семейни, брачни или индивидуални трудности в развитието на  отношенията им. Други хора, идвали при мен, също се чувстват добре сега. Поздрави, Весела Капитанска   

# 449
Здравейте

Препоръчаха ми д-р Рали Димитров като добър психиатър в София. Работи в частен кабинет. Чували ли сте някакви отзиви за него? Как мислите - може ли да се довери човек на лекар, който работи в частна практика, или добрите специалисти са по големите болници?

Ако знаете някой наистина добър и доказан специалист по депресиите в София моля за координати. Случаят е сложен и с дългогодишна давност.

Мерси

Общи условия

Активация на акаунт