След няколко дни започнах да се чувствам адски странно- сърцето ми биеше с голяма сила и скорост, ръцете ми започнаха да изтръпват, виеше ми се свят, гаденето също не изчезваше а вече не можех и да спя и да се храня, изобщо положението не беше никак розово... Започнах да ходя на невролог той ми изписа Deanxit това е сравнително лек медикамент и ми бе изписан имайки предвид факта че бях едва на 15 години. Помогна ми само за периодите в които го приемах, след преустановяване на лечението състоянието ми моментално се влошаваше... От отчаяние че не ми се предписа друго лечение отидох на психолог там вече стана страшно!!! След 1 сеанс психолога прецени че ще е добре да ми изпише анафранил и ривотрил, след първият път, в който изпих хапчетата се почувствах още по-зле...имах чувството че умирам отпаднах прималя ми причерня ми пред очите и ми трябваше цял ден да се възстановя и съответно ги преустанових...
. И не.. вече не ме е срам да си изкажа проблемите, било то и такива.. всеки има някакви проблеми и/или страхове.

Препоръчани теми