Имам нужда от помощта Ви!
Имам приятелка (45г),която не мога вече да позная.Жената беше много жизнена,весела,амбициозна...Преди 3,4 години напусна работа и започна свой бизнес,който не потръгна...Със всеки изминал ден наблюдавам жената как потъва.Няма желание да се среща с хора,да излиза на вън,не иска никой да ходи у тях.Единственото нещо,което май и доставя удоволствие е да чисти.Постоянно няма време (така казва) и се чувства много,много уморена.Няма нормален сън,натъжава се от най-малкото нещо и започва да плаче.Това са неща,които не бяха характерни за нея до преди 3 години.Постоянно повтаря какъв "карък"е,как в нищо не и върви,как на хората всичко им се получава от раз,а тя все със зъби и нокти...Работа не може да започне,защото е с телк и като го видят и до там,а няма как да го скрие.Чисти апартаменти за да има някакъв доход,но това ми се струва,че страшно много я уморява,защото в това отношение е перфектна.
Моля за Вашия съвет,на какъв специалист трябва да отиде,психиатър или психоаналитик?Как се провеждат срещите при психоаналитика и на какви цени са?И последно,бихте ли ми препоръчали добър специалист-София.
Благодаря и хубав ден на всички!
Никога не съм ходила на психолог,но в последно време се замислям все повече, за това че имам нужда да пробвам.