Психолози,психотерапевти,психиатри

• 676 306
  • 867
  •   1
Отговори
# 720
Искам да попитам някой има ли мнение за този психолог -   Людмила Боянова
http://psychology-bg.ucoz.com/

# 721
Здравейте,
какво мислите за Кремена Станилова като психо терапевт? и можете ли да ми предложите специалисти в психотерапията? казвам специалисти, защото здравето ми е много по скъпо и наистина много трудно се реших  да потърся помощ. Най вече в областта на депресия и самоконтрол Sad

# 722
Здравейте, някой има ли впечатления от психо-терапевта Михаил Дянков, от сайта:  www.regresia.bg

Благодаря

# 723
Здравейте!Искам да попитам,има ли някой наблюдения,информация за "Амбулатория за психично здраве Адаптация" в София?По специално за групите за взаимопомощ.Става въпрос за генерализирано тревожно разстройство-вероятно.Също така,ако имате отзиви за работата на Анита Ферчева ,също от София-психолог и психотерапевт.До колкото знам и тя организира групи за взаимопомощ.

Последна редакция: пн, 27 апр 2015, 19:35 от Лизи

# 724
Здравейте! Бихте ли могли да ми препоръчате за София добър психотерапевт за справяне със симптоми на страх и тревожност придружени с механични  физологични действия, които затормозяват съзнанието.

# 725
Здравейте,

Някой лекувал ли е алергия чрез психотерапия (за повече информация: http://www.blitz.bg/article/16961)? Моля, препоръчайте ми психотерапевт за тази цел!

Благодаря предварително!

# 726
Някой хпдил ли е при Ани Владимирова .
наблюдения !?

# 727
  • София
Здравейте, от доста време отношенията с мъжа ми са катастрофални. Още се обичаме, но като че ли всички хубави моменти са в миналото. Ежедневните скандали пламват за секунди.........
Както и да е, няма да ви затормозявам. Трябва ми наистина добър психолог, при който да отидем на семейна терапия, защото ако и терапията отиде по дяволите, ни остава единсвено развод.

# 728
Здравейте, от доста време отношенията с мъжа ми са катастрофални. Още се обичаме, но като че ли всички хубави моменти са в миналото. Ежедневните скандали пламват за секунди.........
Както и да е, няма да ви затормозявам. Трябва ми наистина добър психолог, при който да отидем на семейна терапия, защото ако и терапията отиде по дяволите, ни остава единсвено развод.
За София - Златка Михова

# 729
От няколко години страдам от депресивно и стресово състояние. Опитвал съм с няколко вида антидепресанти през това време, както и консултации с психолог- без успех. С огромно мое нежелание съм решил да посетя психиатър. Търся някой, който е минал през подобно преживяване да ми препоръча качествен съвестен психиатър в гр. Пловдив, Благодаря.

# 730
От няколко години страдам от депресивно и стресово състояние. Опитвал съм с няколко вида антидепресанти през това време, както и консултации с психолог- без успех. С огромно мое нежелание съм решил да посетя психиатър. Търся някой, който е минал през подобно преживяване да ми препоръча качествен съвестен психиатър в гр. Пловдив, Благодаря.
За Пловдив - др. Бранимир Бранков

# 731
Здравейте,можете ли да ми препоръчате специалист,който да ми помогне с преодоляване на характеристиките на личността,придобити в следствие на израстване в семейство на алкохолици? Става въпрос за София.

http://www.searidgealcoholrehab.com/article-adult-children-of-alcoholics.php

# 732
Моля ,кажете добър психиатър във Варна.  Peace Peace вече 2г. се влача с паническо разтройство ,пия хапчета ,и от 1 седмица пак ме боли главата ще се пръсне.Та явно моята психи не ми помага особено.

# 733
  • тук и там
Здравейте!Бихте ли ми препоръчали добър психолог или психотерапевт в Стара Загора?Благодаря предварително на отзовалите се.  bouquet

# 734
Здравейте, бихте ли ми препоръчали добър психиатър в Стара Загора? От известно време забелязвам при майка ми засилено чувство за преследване и звукови халюцинации. Не живеем заедно и наблюденията ми се базират основно на комуникацията в скайп, но след днешния ни разговор съм силно притеснена. Благодаря предварително!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт