Психолози,психотерапевти,психиатри

• 676 302
  • 867
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте,

Бих искал да споделя с вас една статия, в която описах важни открития в съвременната психология.
Смятам, че може да ви е полезна при избора на специалист:
http://www.danieltroev.com/2015/08/3.html

Поздрави,
Даниел

# 736
Здравейте,
Пиша ви във връзка със здравето на майка ми.  Страда от депресия от години, но се проявява в определени моменти, понякога е по-лека, друг път, като сега по-тежка. Крайно време е да се предприемат действия, но тя се притяснява да отиде на психиатър в града ни. Много ви моля да ни препоръчате добър специалист, който да имат опит с хора, изпаднали в депресия, като по възможност да работи със здравната каса и да се намира в София или Благоевград.
Благодаря предварително!

Последна редакция: нд, 23 авг 2015, 18:11 от sisimur

# 737
  • София
Здравейте,нямах възможност да изчета темата.Имам нужда да ми препоръчате психотерапевт в София.Става въпрос за патологична ревност или нещо дори по-страшно от това.Ще съм ви благодарна да ме насочите към специалист

# 738
Ето още две статии, които могат да Ви бъдат полезни при избора на психолог:

http://www.danieltroev.com/2015/04/2.html

http://www.danieltroev.com/2015/04/blog-post_65.html

Успех!

# 739
Аз днес бях за пръв път на психолог. И като един човек, който беше скептичен макар че взех решението сама, си тръгнах доволна. Изказвам положителното си мнение за семеен психолог Мая Манева. Случих на човека от чиято помощ имах нужда. И го желая на всички търсещи.

# 740
# 741
  • София
Здравейте, препоръчаха ми Теодора Павлова. Някой може ли да даде някакво инфо за нея

# 742
Здравейте! Нова съм във форума и се извинявам предварително ако някой вече е попитал, но можете ли да ми препоръчате добър психолог в Бургас. Благодаря ви предварително.

# 743
Здравейте ! Може ли някой да ми препоръча добър психолог в София ? Ако може в райони Надежда,Обеля ,Свобода . Имам огромна нужда да поговоря с някого ,които може поне да ме изслуша ,но нямам възможност за други райони в София  Cry

# 744
Аз мога да кажа за град Враца добър психолог това е Анелия Димитрова. Ползвам услугите й в момента и съм изключително доволна - вдигна ме на крака. И освен това е много усмихната и лъчезарна, млада, любезна и въобщееее тежи си на мястото. Телефона й - 0897 282316.
Успех на всички  Simple Smile A това са и интернет координатите й Психолог Враца

Последна редакция: пн, 23 ное 2015, 16:44 от bebeto123

# 745
 Здравейте, дали бихте могли да ми препоръчате някой психиатър провеждащ и психотерапия от София. По възможност око може да е мъж. А и ако работи със здравна каса още по-добре. Страдащ съм от години от ОКР, напоследък полочвах две по-тежки кризи. И реших че явно алармата се е включила, та ще съм ви много благодарен ако ме насочите. Понеже вече доста търсих и нещо по здравна каса не намирам нищо. А в момента парично не съм много на ти с нещата. Благодаря предварително за отговорите. Simple Smile

Последна редакция: вт, 24 ное 2015, 17:09 от alex88_88

# 746
Някой, дали би могъл да отговори на въпроса ми? Извинявам се но не съм в най-розово положение та затова.

# 747
Моля,препоръчайте ми добър психиатър в София!мой близък човек е с панически атаки

# 748
  • Sofia
Д-р Асен Карадалиев, клиника Свети Наум на 4 км - много е добър  Peace

# 749
Д-р Асен Карадалиев, клиника Свети Наум на 4 км - много е добър  Peace
Благодаря.използва ли лекарства?

Общи условия

Активация на акаунт