Психолози,психотерапевти,психиатри

• 676 306
  • 867
  •   1
Отговори
# 750
  • Sofia
Д-р Асен Карадалиев, клиника Свети Наум на 4 км - много е добър  Peace
Благодаря.използва ли лекарства?
Той е психиатър и да, предписва лекарства, при необходимост, ако прецени той.

# 751
Здравейте, моля препоръчайте ми психиатър в Русе.

# 752
Злополучен опит имам с Рада Наследникова ( Райнова). Кабинетът и се казва проект Пеперуда и е на Граф Игнатиев. Лекаувах се при нея почти 2 години и половина от депресия и социално разтройство, абсолютно безрезултатно, а всеки път, когато исках да прекратим терапията, поради това ме убеждаваше, че съм нетърпелива, че това е сложнен процес и изисква още време. Сеансите при нея са по 30 лв, обикновено предлага още от началото да се виждате по 2 пъти в седмицата. И ще иска да пиете лекарства..

# 753
Привет

Някой може ли да препоръча добър логотерапевт?

# 754
В кой град?

# 755
Извинявам се, в София.

# 756
Здравейте!
Бихте ли ми препоръчали добър психолог,психотерапевт ими психиатър в София? Става въпрос за следразводна депресия, която продължава вече година. И ако може сеансите да не са по 50 лв. 

# 757
Мили мами не препоръчвам др.Стефан Кръстев-психиатър от Александровска-обърка ми диагнозата и се влачих с месеци,влоших се ,дава мн силни лекарства и не се съобразява със конкретното заболяване .Освен това те вика често  ,за да ти вземе парите.Препоръчвам горещо  др.Рали Димитров-за 2 месеца се стабилизирах и сега не пия  лекарства,човечен и много ерудиран,работи със здравна каса.

# 758
Здравейте,искам да попитам някой посещавал ли е д-р Дроздстой Стоянов в Пловдив психиатър.Моля ви някой ако има мнение за него да пиши Sad

# 759
Здравейте,

Ще можете ли да ми препоръчате психолог / психотерапевт в София или Варна за следния проблем:

Преди около година започнах да изпитвам съмнения относно чувствата към приятелката си, с която сме заедно вече почти 4 години и живеем заедно. С течение на времето осъзнах, че проблемът се крие най вече в това, че не мога да се примиря вътрешно, че чувствата ми са намалели (изчезнали). Въпреки това нямаме други сериозни проблеми, като скандали и пр. Имах консултация с психолог, тъй като успоредно страдам от обсесивно компусливно разстройство, като ми бе приложена когнетивно поведенческа терапия. Тя даде резултат, но не винаги успявам да приложа техниките В резултат няколко дена се чувствам добре, но след това няколко дена съм супер тъжен и изнервен, именно защото мисълта за моите чувства не спира да ме тормози.

Мерси предварително и успешен ден Simple Smile

# 760
Мариян Господинов-Варна....

# 761
Ще го погледна, мерси. Някой може ли да помогне и за добър психолог в София?

Последна редакция: пт, 26 фев 2016, 15:06 от the_clash

# 762
Ще го погледна, мерси. Някой може ли да помогне и за добър психолог в София?
Мира Кантутис - когнитивно - поведенчески психолог 0878 108 427

# 763
Има ли някой мнение за д-р Топалова от Варна?Ще водя детето си при нея и тьрся отзиви.

# 764
Някой може ли да препоръча добър психотерапевт от Пловдив, който да се занимава с тревожни разстройства? Ще съм благодарна на всякакви отговори.

Общи условия

Активация на акаунт