Психолози,психотерапевти,психиатри

• 673 277
  • 867
  •   1
Отговори
# 210
Разбира се, че сами решават. Laughing
Просто се опитвам да отговоря на това:
(Цитат)"Що за мнение?  Навсякъде по света лекарският и изобщо високоспециализираният труд е добре заплатен и така би трябвало да бъде и в България. Би трябвало тези хора не просто да си плащат редовно тока, а и да постигат по-висок стандарт, не мога да разбера какво е неприемливото в случая, та се появяват редовно подобни злобни коментари."
И да кажа, че злобата не ми е присъща. Peace

# 211
Здравейте,  бихте ли ми препоръчали Добър психолог/психиатър в Пазарджик. Не детски. Благодаря ви предварително.  bouquet

# 212
Здравейте! Спешно ми трябват координати на добър терапевт в Плевен, Велико Търново или Русе. Живея в Свищов в момента И ми е ясно, че при всички положения ще ми се налага да пътувам, затова предпочитам някой в по-близките градове. Поне в момента нямам възможност да ходя до София или Варна, където прочетох , че са най-добрите специалисти. Ще съм ви много благодарна ако ме насочите. Касае се най-вероятно за панически разтройство в следствие на един инцидент при пътуване със самолет, но нещата в последно време много се влошиха и сега положението е нетърпимо.

# 213
Разбирам желанието да защитите гилдията, но нека бъдем и малко самокритични. Това е пътят към успеха.

За да има конструктивен характер това мнение, по-добре кажете как си представяте Вие добрата практика? И да говорим за реални неща, а не за облеклото на терапевтите, ако може. Определено не смятам, че един терапевт е нужно да демонстрира облекло на Версаче и кожени изделия на Луи Вюитон, за да си отвори кабинет. Да говорим за професионалните качества и инструментариум, за които Вие апелирате? Интересно ми е да ги чуя, защото все пак това е тема за психотерапия, а не модно дефиле.

Иначе съм съгласна напълно за "печалбарството", но такива "професионалисти" рано или късно чрез естествения подбор изпадат от гилдията, по мои наблюдения.

# 214
Здравейте! Спешно ми трябват координати на добър терапевт в Плевен, Велико Търново или Русе. Живея в Свищов в момента И ми е ясно, че при всички положения ще ми се налага да пътувам, затова предпочитам някой в по-близките градове. Поне в момента нямам възможност да ходя до София или Варна, където прочетох , че са най-добрите специалисти. Ще съм ви много благодарна ако ме насочите. Касае се най-вероятно за панически разтройство в следствие на един инцидент при пътуване със самолет, но нещата в последно време много се влошиха и сега положението е нетърпимо.

Повтарям си питането, наистина ми е много спешно и належащо. Ще съм ви много благодарна за координатите на някой добър психиатър терапевт Praynig

# 215
Здравейте! Ще ви бъда много благодарна ако ми препоръчате добър психо терапевт.от Бургас.,за майка ми е,тя е на 64 г,изпаднала е в депресия,с нервите никога не е била добре,обаче сега Cryсъвсем е зле ,не може да се храни ,лежи ,плаче,само черни мисли,изобщо... В момента проблеми около нея няма  ,мисля ,че състоянието и се дължи на притеснения от минало време

# 216
Някой може ли да ми препоръча добър психиатър в Пазарджик?

# 217
Здравейте! Ще ви бъда много благодарна ако ми препоръчате добър психо терапевт.от Бургас.,за майка ми е,тя е на 64 г,изпаднала е в депресия,с нервите никога не е била добре,обаче сега Cryсъвсем е зле ,не може да се храни ,лежи ,плаче,само черни мисли,изобщо... В момента проблеми около нея няма  ,мисля ,че състоянието и се дължи на притеснения от минало време

д-р.Деян Стоянов, преглежда всеки ден от 8:00 до 13:30 в психото на първия етаж(втори или трети кабинет)има и частен кабинет зад църквата"Св.Богородица" там преглежда в неделя предиобед.Това е телефонът му 0888656825.

# 218
Здравейте! И аз се нуждая спешно от добър психотерапевт в Плевен. Моля,ако някой може да ми помогне с координати!Предварително благодаря!

# 219
Здравейте! И аз се нуждая спешно от добър психотерапевт в Плевен. Моля,ако някой може да ми помогне с координати!Предварително благодаря!
Ако ти трябва психиатър ми пиши на лични

# 220

[Да говорим за професионалните качества и инструментариум, за които Вие апелирате?
Иначе съм съгласна напълно за "печалбарството", но такива "професионалисти" рано или късно чрез естествения подбор изпадат от гилдията, по мои наблюдения.[/color]
[/quote]

Относно използвания тестови инструментариум, мога да кажа следното:
Първо, много психолози използват тестови методики, разпространяващи се апокрифно, т.е. без да имат право да работят с тях.
Второ, нормите на тестовите методики са остарели. Това, в особена сила важи за клиничните методики. Всъщност, на практика се диагностицира нещо, което не се знае норма ли е или не.
Проблемите се усложняват, още повече при тестуване на гранични състояния и акцентуации.
Както всички добре знаем, нормите се актуализират на определен период време. Тази процедура е скъпа и се извършва от екип специалисти в БАН. Познайте, колко нови нормирани методики са закупени от БАН?
Събирането и притежаването на надежден и валиден инструментариум е скъпа и често пропускана процедура от повечето психолози. (Това е все едно да преценяваш пола на дете в четвъртия месец само наблюдавайки корема на майката.)
Това обаче, не пречи да се плаща скъпо и прескъпо от нищо не знаещите хора за такива изследвания.

# 221
Някой може ли да изкаже лични наблюдения за посочените психолози на територията на Варна? Благодаря предварително   bouquet

# 222
Моля да ми препоръчате психотерапевт, практикуващ хипноза и регресия /в София/. От интернета намирам само един такъв, ще се радвам на лични отзиви и впечатления от такиви специалисти.

# 223
Моля да ми препоръчате психотерапевт, практикуващ хипноза и регресия /в София/. От интернета намирам само един такъв, ще се радвам на лични отзиви и впечатления от такиви специалисти.
Може би иде реч за Калин Цанов! Аз бях на 2 сеанса при него , но не съм очарована. Да , млад и амбициозен младеж , но на мен - не ми помогна!
Не го отричам напълно , може би аз съм прецедент
Та и аз моля да ми препоръчате добър психо в София Heart Eyes

# 224
Стига ги хвалете тези стари варненски психолози. Имах проблем с детето си. Ходих при Момова изобщо не ми помогна. Ориентирана е само към печалбата. Дори продава козметика. Казаха ми за един млад психолог. Млад е но е вече доктор по психология. Казва се Александров. Кабинета му е до стоматологията. Заведах сина си и от първия път му постави точната диагноза и му помогна.  bouquet
Аман вече от човешка глупост-Психолозите НЕ слагат диагнози-мисля,че от там натътък е бизмислено да се говори повече."Страхотна" реклама-ама не се получи.
Верно,диагнози и съвети доколкото виждам поставяш само ти.Да,човекът не е "ходеща диагноза",но явно си подразнена,че въпросната дама е намерила решение на проблема си  при специалист,който не ти е платил за евтина реклама.Човешката глупост съществува,но ти би трябвало да я приемеш с разбиране,защото си психолог...или греша!
За домашно : Пиер Дако - психологът е ум и сърце...

Общи условия

Активация на акаунт