Психолози,психотерапевти,психиатри

• 676 269
  • 867
  •   1
Отговори
# 405
Благодаря ви за мненията и съветите. Сега съм в София, затова пиша тук. Иначе щях да си потърся в някой форум в Дамаск Simple Smile)) За съжаление съм още около месец в БГ, а не съм сигурна, че за толкова кратко мога да си реша проблема. Остава да видим.

# 406
Моля ви да ми препоръчате добър психотерапевт от София.Известно време бях на антидепресанти, които спрях, но проблемите си останаха.
Самата аз не съм наясно от какъв психотерапевт имам нужда, каква терапия трябва да бъде използвана.

# 407
Обърни се към център Аналитика. Там работят страхотни специалисти и според проблема ти ще те насочат към най-подходящия.

# 408
Моля ви да ми препоръчате добър психотерапевт от София.Известно време бях на антидепресанти, които спрях, но проблемите си останаха.
Самата аз не съм наясно от какъв психотерапевт имам нужда, каква терапия трябва да бъде използвана.

Привет! Препоръчвам ти Светослав Кирилов, за повече инфо виж в гугъл! При мен се получи, пожелавам го и на теб!

# 409
Здравейте,

Мъжът ми страда от депресия и вече 9 месеца никой и нищо не му помага. Сменихме 3 вида антидепресанти и  психолог посещава, но всичко си е едно и също. Препоръчаха ни др. Бончо Бонев - кабинетът му е в Надежда 1. Моля ако някой е ходил при него да сподели мнение.

Благодаря ви много  Simple Smile

# 410
Може ли да попитам за добър психолог от Варна? Shocked

# 411
Здравейте,

Мъжът ми страда от депресия и вече 9 месеца никой и нищо не му помага. Сменихме 3 вида антидепресанти и  психолог посещава, но всичко си е едно и също. Препоръчаха ни др. Бончо Бонев - кабинетът му е в Надежда 1. Моля ако някой е ходил при него да сподели мнение.

Благодаря ви много  Simple Smile

Привет! Когато нещата не вървят, е добре да се потърси болнична помощ. Възможно е дори да не се "лежи" в болница, а състоянието да бъде оценено на ново, наблюдавано и лекувано в условията на т.нар. дневен стационар - т.е. приходящо.
Според мен се най-добре се обърнете към клиниката по психиатрия към Александровска болница.

# 412
Здравейте дали може да ми препоръчате надежден психотерапевт, който прави консултации по skype ? Благодаря Flutter

# 413
Здравейте!
Писах тук по-рано по повод натрапливите си мисли! От месец ходя на терапия при доц. Иванка Бончева, терапевт по позитивна психотерапия, Варна! Доволна съм, намирам отговори на много въпроси! Бяха ми препоръчали Боряна Чалъкова, позитивна психотерапия и психодрама, но в крайна сметка се оказах при Бончева! Искам да ходя на когнитивна психотерапия, но не съм чувала за добър когнитивен терапевт във Варна! Затова започнах да чета "Да се чувстваш добре" на д-р Дейвид Бърнс - наръчник по когнитивна самопомощ, много полезна книга според мен! Препоръчвам я!

# 414
Както съм препоръчвала тук и по-рано, Христо Райков, когнитивен терапевт, от работата му са доволни тези, които са минали през кабинета му. Но май вече не е там, където беше преди, не знам. Най-добре на телефона.

# 415
Стартира психотерапевтична група за хора с паническо разстройство в гр. Варна. Групата още известно време ще е отворена. Повече информация на лична бележка.

# 416
Да споделя впечателнията си след първите посещения при психолог Grinning оказа се че не е толкова страшно дори напротив. Попаднах на добър специалист, доколкото разбрах когнитивна терапия работи, ходила съм вече 3 пъти и се чуствам много добре Whistling ако някой се интересува да ми пише на лични ..за да не правя реклама Simple Smile)

# 417
Здравейте дали може да ми препоръчате надежден психотерапевт, който прави консултации по skype ? Благодаря Flutter
Др. Бранков

# 418
някой може ли да ми каже мнението си за д-р Давид Йерохам

# 419
  • Стара Загора
Моля препоръчайте психотерапевт в Стара Загора, който практикува метода на Позитивната психотерапия Praynig

Kalinka79, попаднах  на това - http://www.abiru.bg/zapishete-se-za-konsultatsiya.html?tab2=open

Последна редакция: пн, 21 ное 2011, 00:56 от Renate_R

Общи условия

Активация на акаунт