Психолози,психотерапевти,психиатри

• 676 319
  • 867
  •   3
Отговори
# 420
  • Стара Загора
Здравейте ,може и да е писано по назад в темата ,но  нямам възможност да я изчета , трябва ми препоръка за детски психолог за Стара Загора за 8 год дете.Моля ако някой е ползвал да препоръча име...благодаря   bouquet

# 421
Много моля за препоръка за добър психиатър, работещ с бременни.

# 422
  • София
Julia 21, писах на лични.

# 423
Моля да ми препоръчате някого, с когото мога да поговоря в Пловдив..  Rolling Eyes

Благодаря ви, вече се обърнах към Никола М. и чакам отговор.   Praynig

Последна редакция: вт, 29 ное 2011, 17:47 от loriorma

# 424
Ако можете да ми помогнете,ще  бъда много благодарна.На 20 години съм и лекар ми каза че имам страхова невроза и трябва да отида при психиатър.Но съм от година в София и не съм сигурна точно към кого трябва да се обърна.

# 425
  • Стара Загора
Да ви препоръчам добър човек и специалист, тя е психолог и психотерапевт. Работи от дълги години в София. Казва се Станислава Колева, тел. й е 0888980818.
Аз лично съм била на терапия при нея, научих много за себе си и осъзнах лимитите си.
Станислава е и преподавател в лицензирана школа за психотерапевти.
Можете да се доверите, както аз го направих.

# 426
  • Стара Загора
Да ви препоръчам добър човек и специалист, тя е психолог и психотерапевт. Работи от дълги години в София.

Виолина, а възможно ли е да се направи консултация тук, в Стара Загора?

# 427
  • Стара Загора
Ренате,
консултация тук в Стара Загора мога да ти предложа аз.
Минах индивидуалната си терапия от курса по психотерапия при Станислава,
 тя работи индивидуални сесии само в София.
Аз съм дипломиран терапевт по аналитична психотерапия към Вестдойче Академи.
Работила съм в Швейцария и Италия.
Ако искаш пиши ми на ЛС за телефон и среща.

# 428
Препоръчвам д-р Катя Раева. Тя е психиатър - психотерапевт от Пловдив. Оказва се, че това е най-добрата комбинация, защото такива хора са образовани да работят комплексно (лекарства и сеанси) и задълбочено.
Имах много години една натраплива дейност, която вече смятах, че няма да преустановя. Посещавах една психоложка цяла година.  Помогна, разбира се, за някои неща. Приятно се да си говори човек сладки приказки. Но основното си остана. Явно обикновен психолог като се сблъска със задълбочен проблем няма много умения какво да  прави точно освен да ти казва каквото искаш да чуеш. Не знам.
Принципно се страхувам от психиатри защото първата им работа е да те натъпчат с антидепресанти- пък ако оживееш. Обаче се доверих на Катя Раева и нейният подход с леки лекарства и сеанси ми свърши работа. Много съм горд.
Номерът й е 0888 523 604.
Успех!

# 429
Препоръка за психолог?  bouquet

# 430
Много моля за координатите на добър психотерапевт в Пловдив Praynig Спешно е!

# 431
  • София
Моля за препоръка за семеен консултант психолог за София, тази година загубихме бебето си и се отразява на брака ни, особено на съпруга ми!

# 432
mundi, това е ужасно, желая ти успех и дано го преодолеете  Praynig
Ако някой познава добър психотерапевт от София, занимаващ се с ПР, нека да сподели, може и на лично! Simple Smile

# 433
Здравейте,искам да споделя с вас един специалист-фамилен,брачен и индивидуален психотерапевт в София.Името е Весела Капитанска.Имах нужда от помощ,проблема беше сериозен,не знаех към кого да се обърна и случайно в интернет попаднах на този сайт http://www.familytherapybg.com/ .Нямах приятели ,които да са били на терапия и започнах да търся в интернет.Попаднах на нея и реших да звънна,някак ми вдъхна доверие.По телефона се отнесе с мен с много разбиране и веднага откликна на проблема ми.Горещо ви я препоръчвам,защото наистина ми помогна и продължава да ми помага,защото още ходя при нея.Ако имате някакви въпроси,пишете ми,ще ви разкажа подробно.Наистина си заслужава!  bouquet

# 434
  • Sofia
Здравейте, търся актуални координати на д-р Анелия Тренчева.

Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт