Психолози,психотерапевти,психиатри

• 676 409
  • 867
  •   1
Отговори
# 540
chernakotka
д-р Петър Николов http://www.dr-petarnikolov.org/
 Hug

# 541
Здравейте!
Някой има ли лични впечатления от психоложката Димитрина Проданова - тази, която дава консултации в този форум?

# 542

Благодаря ти nany за бързият отговор, но той не е ли психиатър?  Hug

# 543

И психотерапевт.

# 544

И психотерапевт.

Хм, интересно Simple Smile А ти ходила ли си при него или просто си чувала, че е добър?

# 545

И психотерапевт.

Хм, интересно Simple Smile А ти ходила ли си при него или просто си чувала, че е добър?
Ходила съм на психотерапия и съм много доволна. Peace

# 546
Добре, благодаря ти  Hug

# 547
Имах много сериозни проблеми. Помогна ми психолога Елена Атанасова.Взех координатите и от моя приятелка. В последствие разбрах, че тази лъчезарна жена е и онкопсихолог. 0878502730

# 548
Помогнете ми да намеря спасение от страховете,които получих след един малък престой в Онкологичния диспансер в Пловдив.Вече четвърти месец се боря, ходя по ехографии като луда, изпитвам силни болки по цялото тяло, получавам пристъпи на паника почти всеки ден по няколко пъти...А искам да съм майка на прекрасния си син и съпруга на прекрасния си съпруг...Вече ми е  трудно да се концентрирам и в работата си, а съм учител и искам да съм полезна на децата.
Ходя на психолог, който ми дава сила, но това е временно...Смених две психиатърки, но "светлина в тунела" все още няма...Посочете ми психиатър или психотерапевт в Пловдив, който ще ми помогне, защото съм нажежена до бяло...А искам да справя! Много ви моля - спешно е!

Препоръчвам ти психолога Елена Атанасова - тя е онкопсихолог 0878502730

Последна редакция: ср, 10 апр 2013, 00:46 от boriana76

# 549
Здравейте, не знам дали психолог или психотерапевт ни трябва, но проблема е такъв:
 проблеми с храненето, пристрастяване към храна, ниско самочувствие, много често изпадане в депресии, много чести мисли за смърт и т.н....  Става въпрос за възрастен човек. Много ще съм благодарна ако препоръчате специалист, за София.

# 550
Моля някой да ми даде актуални телефони и информация относно  Весела Вътева  Praynig Praynig Praynig

# 551
Нека да побутна темата.
Имам нужда от добър психолог в София... Става въпрос за брат ми -мисля си, че няма конкретен проблем, но искам психолог да поговори с него и да разгадае какво му е в главата, което му довежда и проблеми с кръвното, защото е много често стресиран, и под напрежение.
Не познавам никой който да се е възползвал от услуги на психолог и ми е много непонятно това за което се пише във форума... Но съм седнала да го чета, но пък ми трябва някой по-спешно, че докато се ориентирам... ще минат сигурно десетина дни.

# 552
Нека да побутна темата.
Имам нужда от добър психолог в София... Става въпрос за брат ми -мисля си, че няма конкретен проблем, но искам психолог да поговори с него и да разгадае какво му е в главата, което му довежда и проблеми с кръвното, защото е много често стресиран, и под напрежение.
Не познавам никой който да се е възползвал от услуги на психолог и ми е много непонятно това за което се пише във форума... Но съм седнала да го чета, но пък ми трябва някой по-спешно, че докато се ориентирам... ще минат сигурно десетина дни.

Здравей,съвсем случайно влязох във форума,не съм влизала отдавна.Попаднах на твоят коментар и реших да ти напиша личното си мнение за терапевт.Имах проблеми преди време и се наложи да потърся помощ,просто не можех да се справя сама.За щастие имах позната,която ми препоръча терапевта,при когото ходя и до момента.Името й е Весела Капитанска,с дългогодишен опит в семейната и брачна терапия.На мен много помогна и съм сигурна,че ще помогне и на брат ти.Ще ти пусна и сайта й,за да можеш да се ориантираш по-добре.Надявам се да съм била полезна.Поздрави   http://familytherapybg.com/

# 553
Здравей,съвсем случайно влязох във форума,не съм влизала отдавна.Попаднах на твоят коментар и реших да ти напиша личното си мнение за терапевт.Имах проблеми преди време и се наложи да потърся помощ,просто не можех да се справя сама.За щастие имах позната,която ми препоръча терапевта,при когото ходя и до момента.Името й е Весела Капитанска,с дългогодишен опит в семейната и брачна терапия.На мен много помогна и съм сигурна,че ще помогне и на брат ти.Ще ти пусна и сайта й,за да можеш да се ориантираш по-добре.Надявам се да съм била полезна.Поздрави   http://familytherapybg.com/

И съвсем случайно реши да имаш точно 2 поста в този форум - и двата рекламни на въпросната дама Thinking Хайде стига евтина реклама Stop - поне като искате да си привлечете клиенти, напишете нещо съществено и по темата.

# 554

И съвсем случайно реши да имаш точно 2 поста в този форум - и двата рекламни на въпросната дама Thinking Хайде стига евтина реклама Stop - поне като искате да си привлечете клиенти, напишете нещо съществено и по темата.
Не знам с какво предизвиках вашата агресия,това не е била целта ми.Исках просто да споделя положителната си нагласа към терапията и че тя наистина помага.Това наистина може да се нарече реклама,не го отричам,защото когато си доволен от някого или от нещо споделяш с други хора.

Общи условия

Активация на акаунт