Психолози,психотерапевти,психиатри

• 676 367
  • 867
  •   2
Отговори
# 555
 Здравейте, бихте ли ми препоръчали психотерапевт за град Плевен?

# 556
Не знам с какво предизвиках вашата агресия,това не е била целта ми.Исках просто да споделя положителната си нагласа към терапията и че тя наистина помага.Това наистина може да се нарече реклама,не го отричам,защото когато си доволен от някого или от нещо споделяш с други хора.

Агресия в никакъв случай Wink, по-скоро раздразнение, защото е прекалено очебийна рекламата в постовете Ви, два на брой. Иначе - за споделените коментари и задоволство от работа с конкретен терапевт, разбира се!, за това е темата, но саморекламиращият се специалист все пак не е клиент, нали? Wink

Хей, ти ... да, ти! - ще пиша на лични съобщения Hug

# 557
  • Стара Загора
Ivaila1302
Новак

Местожителство:
София

Re: Психолози,психотерапевти,психиатри
« #550 Четв., 18 Апр. 2013, 12:22 »

Моля някой да ми даде актуални телефони и информация относно  Весела Вътева   

Тел.: 0888454782 Весела Вътева - Много добър психотерапевт!

# 558

Невписването в неписаните закони си е голяма работа !   Wink Никога не остава без отклик .

# 559
Селма, дай малко по-конкретно Wink, да не разводняваме съвсем темата все пак.

Последна редакция: чт, 09 май 2013, 10:51 от Шехина

# 560
благодаря violinaivanova   bouquet

# 561
  • и тук и там :)
Здравейте някой посещавал ли е /чувал ли е/ за Грети Иванова хипно - и психотерапевт от София?
Моля за отзиви Simple Smile

И още един въпрос  - как мога да преценя за какъв точно тип специалист съм?  newsm78

Побут ..... на въпроса ми  Simple Smile

# 562
   Ето ти и обяснението , Шехина (визирам горния пост (и по-горните също) ) ....   Simple Smile

Обикновените , вежливо зададените въпроси нормално остават незабелязани .
   Ако пък направиш реклама или прозвучиш , сякаш правиш реклама , това веднага съживява темата .
   Не казвам ,че е редно да се прави последното ,но ....  Rolling Eyes

Предполагам сега по- се разбира какво имах предвид . Peace

velmar333, по-скоро съм потребител ,отколкото специалист , затова избягвам да се намесвам много ....
     Но гледам ,че отдавна чакаш помощта . И затова ще се включа .
     Би  ли споделила вкратце какъв проблем те мъчи , какво те кара да потърсиш терапевт ?
     Може би според това може да преценим за какъв тип специалист си .

И още въпрос .... Като казваш "тип специалист" , какво точно влагаш в думите ?
     Защото може да се прочете по различни начини .
     Лекар или не ? Или се колебаеш между школите ? Или ?
      Simple Smile

# 563
   Ето ти и обяснението , Шехина (визирам горния пост (и по-горните също) ) ....   Simple Smile

Обикновените , вежливо зададените въпроси нормално остават незабелязани .
   Ако пък направиш реклама или прозвучиш , сякаш правиш реклама , това веднага съживява темата .
   Не казвам ,че е редно да се прави последното ,но ....  Rolling Eyes

Ами привлича се вниманието, нормално Wink
Иначе аз пиша по същество на въпросите за терапевти винаги, когато имам възможност - по-често няма как въпреки желанието ми, а и за да не бъда "на всяко гърне мерудия", както се казва Simple Smile

# 564
.......... а и за да не бъда "на всяко гърне мерудия", както се казва Simple Smile[/color]
    Да , разбирам  Hug

Виж, и това също е някакво неписано правило . Наруши ли се , веднага те сочат с пръст .

Вероятно, по същата причина и моето "гърне" остана съвсем без "мерудия" . Но не беше зов за помощ , така че си го преглъщам  Simple Smile))))))

# 565
Здравейте, бихте ли ми препоръчали психотерапевт за град Плевен?

Принципно има мноого доволни от д-р Първанов от Плевен, но май залита малко повече в окултното.
Та ако това не ти пречи. Посочвам го само ако става въпрос за паническо разстройство, за друго по добре друг според мен.

# 566
здравейте

виждам,че давате квалифицирани съвети  на тема психология и психолози- проблеме реалния ми започна преди два месеца, отключен предолагам от силния стрес покрай боледуване на детето,влизане в болница, задавяне зверско пак на детето и нова работа,супер отговорна,каквато несъм работила до момента- бях на работа и изведнъж ми стана много нерно и напрегнато, получих зверско напрежениев главата  с натрапчивата мисъл че става нещо с мен и ще полудея, меки крака- много се уплаших, исках да напускам работа- веднага се обърнах и към психиатър и психолог, заключението е че съм свръх тревожна - отогава един ден съм ок на следващ не съм,посещавам психолог но не мисля че ми помага, изкарах и период без абсолютно никакъв сън, като заспивах пък със събуждането изпитвам една голяма тревожност, но съм твърдо решене да се боря без лекарства,изпадам в някои дни в едни настроения,нищо не ме радва, едно тъпо и смотано ми, нямам желание да се зарадвам на детето си, в следващ момент не съм така!Отидох и при друга психиатърка- и нейната диагноза беше  силна тревожност, лека форма на депресия и лека формана паническо разтройство тя ми изписа АД ,преди лягане само,но отказах да го приемам- но начина по който ми говореше тази жена/не добре, едва ли не, че само лекарствата ще ме оправят/ ме накара да се мотивирам да се опитам да заспивам без лекарства и успях, почнах да заспивам поне за няколко часа, но това лошо настроение, с което се събуждам, подтоснатостта, стягането в главата,меките крака ме плашат. Накратко това е моето състояние, психоложката при която ходя вече 2 месеца основно за детството ми си говорим, не се опитва на този етап да ми дава никакви конкретни наставления как да се опитвам сама да се справям с проблема, иначе е много сладка и мила жена,но не мисля,че има ефект затова много ви моля, от това което четох че за мен май ще е необходим конгнитивна терапия при психолог занимаващ се с това нещо?
  Предварително благодаря за насоките които ще ми дадете!

# 567
  • Стара Загора
Здравейте, от разказа ви става ясно че имате нужда от сваляне на напрежението! Дали вашата психоложка може да го прави? Попитайте я, поискайте го! Като говоря за отпускане имам предвид чисто физическо. Вие доста добре осъзнавате психическите си трудности. Вярвам, че в посока емоции, чувства има какво да разберете за себе си. Така че трябва ви терапевт, който може да работи с всичко това и то директно в момента с вашето актуално състояние, а не с миналото ви. Има различни техники, които подпомагат разхлабването на телесните напрежения като освобождават и емоции и чувства, и после с това може да се работи, за да се почувствате по-добре. Това, което описвам е приоритет на телесната психотерапия. Успех и кураж Ви желая!

# 568
Съгласна с предни пост!
Тази тревожност, панически състояния... Това ме тресеше преди години, когато следвах .Сега знам повече, но тогава бях ужасно изплашена, не знаех какво става с мен, първа година в София... Ужас! Случваше ми се навсякъде - на улицата, в автобуса, по време на лекции, у дома... Бях спряла да излизам навън може би месец. И постепенно открих за себе си начин да преодолявам бавно този ужас. Като усетех, че почва в мен да се надига паника започвах да си представям сцени от детството, чисти приятни успокояващи случки... И това ме спасяваше! По-късно, след доста години прочетох, че това е вариант на терапия - да се връщаш към места и случки, в които си се чувствал спокоен. Но това е мое лично преживяване. Съгласна съм, щом с тази психоложка не става, трябва да я смениш, не може да я посещаваш толкова време, а да не почувстваш успокоение. И за лекарствата - аз самата съм против, но знам, че понякога се налага да се излезе чрез тях и после де спират пак по някаква схема и под наблюдение на психолог и психиатър. Ще се оправиш, вярвай в това!

# 569
  • София
Търся добър психолог / психотерапевт от Враца , Козлодуй . Препоръки ?

Общи условия

Активация на акаунт