Синди Крауфорд-"Предизвикателството" -продължение(3-та тема)

• 33 839
  • 252
  •   1
Отговори
# 135
Ина, благодаря за инфото  Peace

Аз успешно минах лунната диета и съм с 1,300гр надолу  Peace Изтеглих си тези 2 тренировки, които вие препоръчахте и много ми харесват. Това, което аз правех от диска на списание Грация беше точно с тази мацка, която играе в Слим енд Слийк  Peace Това ми харесва, че програмките са по около 30мин. Когато имам повече време правя Синди, а иначе ще минавам на някой от тези  Peace

# 136
Л-карнтинът не натоварва ли черния дроб? Доколкото си спомням братовчедка ми (плувкиня) пиеше и някакви лекарства за изчистване на черния дроб, заедно с Лкарнитин и други подобни.

# 137
  • София
момичета, от седмица правя упражнениятя с гиричке на Синди, незнам дали са от въпроснатато и  част "Предизвикателството". Току що си пуснах филмчето и правих около 15 мин неща, направо грохнаящи !Незнам кои са подходящи за мен, как да отсея това, което ми трябва? Иам ли от вас такива, които правят всичко. Сега погледнах, че е час и половина! Искам на ден да ми се събират максимум 20 минутки, кои от упражненията ми препоръчвате за стягане и оформяне на тялото?
Едновременно съм с  един режим, по-рано имаше теми тука-Топим кила и хубавеем с хранене до 4! Много ефектен режим, бях махнала за 2 месеца 10 кила, всички ми се чудеха. Сега след година и плоловна майчинство започнах работа и се освиних пак. Тестени закуски, бисквитки ,коли на работа...и резултата е налице-тлъст корем и т.н!

# 138
  • София
съжалявам за правописните грашки от клавиатурата ми е Embarassed

# 139
  • Sofia
Здравейте пак! Да споделя, вече седмица правя упражненията.Редувам 2-те части , и една друга програма ,на диск.Издържам 40-те мин., но накрая съм много изморена.Едва онзи ден ми мина мускулната треска,но не се предавам.  Grinning Продължавам напред, и чакам да минат 2-те седмици,след които ще си проличи резултата!Успех на всички !  bouquet
 Радвам се ,че попаднах на темата. Друго си е да знаеш, че не си сам  Wink!

# 140
  • някъде в орбита...
Dilirium, незнам какво си свалила като видео на Синди. Аз имам следните:
- Shape Your Body Workout
- Next Challenge
- A New Dimension (за след раждане май)

От тях първото (Shape Your Body Workout) е най-лекото. Включва две програми, от около 30-45мин. Съветвам те да започнеш с първата, ако ти е лека, мини на втората, и т.н. Не е нужно да се хвърлиш на най-натоварващата програма. Така само ще си вредиш: ще имаш мускулна треска, и или няма да тренираш, или ще тренираш неправилно и може да се контузиш. Успех   bouquet

А за Л-карнитина незнам да натоварва черния дроб. Но може и да греша  newsm78 Ще проверя  Wink

# 141
И аз напоследък доста чета за Л-карнитин и може да пробвам скоро. Който е ползвал, моля да сподели как му влияе  Hug
Аз сутринта (поради липса на време, че се поуспах  Simple Smile) правих упражненията от диска на Селф Стройни и красиви, но не съм очарована, не ми допадна особено. От утре ще се изтезавам с диетка. Лека вечер на всички.

# 142
И мен Синди ми допада повече отколкото Стройни и красиви.
Dilirium, вече са те посъветвали да започнеш с първия диск. Той е най-лек. Мился, че повечето от нас правят всички упражнения от една програма.
Аз мисля обаче да спра да правя упражненията с гири, които са за ръцете и гърдите. Имам проблеми с гърба и след няколко дена Синди просто целият ми гръб се беше схванал.

# 143
Здравейте  Simple Smile,
Някой знае ли от къде мога да изтегля и други програми с упражнения Rolling Eyes
Имаше преди един сайт, забравих какъв беше  newsm78, но вече е неактивен.
Благодаря предварително  Praynig
Усмихнат ден  Grinning

# 144
Снощи си купих leocrema и имаше диск подарък. Рекламата беше повече от упражненията. Някои са хубави, но е направено много накъсано и едва ли пак ще го пусна, но ще включа част от тях в програмата на Синди. Каквото и да гледам, Синди си ми остава любимка и с нея ми е най-добре Wink

# 145
Аз съм доволна от Синди, не се чувствам изморена - само коремните не са ми голяма сила, та някой от сериите ни правя наполовина  Blush Иначе упражненията с гиричкито точно на Синди много ми харесват - някак си не са ми много натоварващи. От диска Стройни и красиви тези с гиричките доста ме поизпотяват  Peace Но искам малко да оформя мускулите по ръцете си, защото ръцете ми са доста слаби  Rolling Eyes А и както казва мацката накрая в този диск - колкото повече мускули има човек, толкова повече калории изгаря през деня, тъй като мускулите изгарят повече калории от мазнините  Peace ( извинявам се за тафтологията)

# 146
Табличка не можах да намеря, но РХ открих времето за смилане на храната....
Благодаря на Ками.  bouquet
Необходимите и препоръчителни ИНТЕРВАЛИ СЛЕД ХРАНЕНЕ са както следва:
- след плодове- 30мин;
- след зеленчуци- 30мин до 1ч,
- зеле, моркови, ряпа- 2.5- 3ч;
- хляб, тестени изделия, ядки- 2-3ч;
- варива/ боб, леща, жито, царевица/- 3-4 ч;
- месо- 4-6ч;
- риба- 2-3 ч;
- млечни/ пр. мляко- 4ч;
- кис. мляко- 2-3ч;
- сирене, кашкавал-3ч/;
- мазна храна- 5ч;
- течности- напускат веднага стомаха;

# 147
  • София
Здравейте момичета,

може ли да ви помоля да махнете таблицата от първата страница. И ако не в тази поне в следващата тема.
Защото това са данни от преди повече от една година, при това сигурно и доста от хората не пишат вече.

И успех с упражненията - на мен лично много ми допадат.

# 148
  • София
Четох, четох и накрая взех, че ги и направих.
Отдавна ви чета и съм си свалила СД-тата преди повече от месец, но все не се завъртах вкъщи. Ето че сега им дойде реда.
До декември месец ходех на фитнес, освен това поспортувам с един степер вкъщи, но напоследък много се размързеливих...., покрай празниците качих килца и ....ето ти проблем.
От днес започнах диета, вчера 20 минути степер. Днес 45 мин Синди - първа част. Реших, че е най-добре да започна като за начинаещи. Упражненията изглеждат лесни, но си ги бива и са доста приятни. Не съм се попотила много но се тонизирах. Мисля да ги правя през ден, а в почивните дни - степер /разбира се без събота и неделя/. 

Успех на всички.  Peace

# 149
Успех на начинаещите  Peace Аз в понеделник бях със Синди, вторник - Слим енд Слийк, а днес другия диск за упражнения за седалището. Мисля така да ги редувам  Peace Да ви се похваля, че най-накрая си купих постелка за тренировките  Mr. Green

Stacked, еххх какви обувчици...  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт