Синди Крауфорд-"Предизвикателството" -продължение(3-та тема)

• 33 786
  • 252
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, вашият диск Shape your body чува ли се добре? При мен звукът е много слаб и почти нищо не се чува.
Двата workout-a наведнъж ли правите или само вторият?

# 151
  • София
Stacked, еххх какви обувчици...  Heart Eyes

Winnie, около нова година ходихме до щатите и там яко напазарувах такива. Малко не са за този сезон, но така се вманячих, че и аватара ми стана "обувен".

А иначе относно Синди и нейните упражнения - аз днес почивам. След вчерашната тренировка съм добре. Имам съвсем леко напрежение в краката, но ми харесва така. Поне знам, че съм се понатоварила.

# 152
Аз днес реших да проверя какви резултати съм постигнала след две седмици всекидневни мъчения и  Cry
Само -2 см в талия и -1 см в ханша, на кг съм си същата. Ама ще продължавам. Днес втори ден опитвам нещо като диета, но сякаш само при мисълта, че се ограничавам такъв апетит ми се отваря, че едвам се удържам.
Успех на всички  Hug

# 153
  • Земя създадена от Бог Mallorca
Здравейте!!!
Бихте ли ми дали линк,да си изтегля CD на Синди Praynig
От тези които са в нацялото на темата не ми се полуцава ooooh!
Може и на лицни
Благодаря ви  bouquet

# 154
  • някъде в орбита...
viv-miv, аз за твоите резултати само си мечтая  Confused Имам доста за "коригиране", но си познавам тялото, и ще ми отнеме поне месец, за да сваля 1-2 сантиметра. Но се утешавам с огледалото - определено краката и дупето ми вече са стегнати (даже мъжа ми забеляза със задоволство че имам напредък  Embarassed).
Така че спокойно, горе главата, тренирай си, и ще свалиш още. А за диетата, достатъчно е да поограничиш някои неща, не съвсем да се откажеш, че все пак организмът ти тренира, и има нужда от енергия - да не вземеш сега да гладуваш  Naughty  Wink

# 155
InaV, мерси за успокоението, но и аз имам доста сантиметри да унищожавам, особено на талията (след раждането коремът ми е  Sick), и се ядосвам, че не става бързо. А относно диетата, ако мога така да го нарека  Wink, гледам просто да огранича някои неща, не мога да стоя гладна, ако можех щях да пробвам лунната диета, че поне е един ден само. Радвам се, че имаш резултати, най-вече, че са видими  Hug
Момичета, някой пробва ли вече Л-карнитина заедно със Синди - моля да сподели как е.
Между другото - потите ли се, докато изпълнявате упражненията, аз съвсеееем леко в първите десетина минутки и това е, уж нали като се изпотяваш сваляш килограми и има ефект... Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 31 яну 2009, 09:28 от viv-miv

# 156
viv-miv, имай търпение и не се мери много често. Аз отслабнах доста бавно след раждането. Коремът ми беше голям проблем, беше отпуснат и мек. Започнах да ходя на фитнес и там правех упражненията на Синди за корем, а вкъщи цялата програма, когато имам желание. После включих и малко диета и се получи. В момента бих казала, че коремът ми изглежда по-добре от преди раждането.

# 157
В и В и, аз се притеснявам, че ми е за втори път и ме е страх да не би да си остане такъв. Иначе след първия път ми се прибра и си бях доволна. За съжаление нямам време за фитнес, имам само желание  Simple Smile

# 158
  • някъде в орбита...
viv-miv, нали знаеш, че колкото по-бавно сваляш, толкова по-лесно после ще задържиш ниското тегло  Wink

Аз пия Л-карнитин. Но не усещам нищо Confused Започнах заедно с една колежка (и нея я запалих по Л-карнитина), но тя например започна непрекъснато да пие вода, казва че нон стоп е жадна, а и все ходи до тоалетната. Пък при мен никаква промяна. Но все пак е още рано - пия го от едва два дни, днес ми е трети. Надявам се към края на втората седмица да има с какво да се похваля  Peace
А за потенето - много се потя като правя тренировките, но определено не може да се сравнява с Тае-бо например  Wink

# 159
InaV на прав път си.Щом се потиш непременно, ще има резултат.
carmelina момичетата теглят програмите на Синди от "Замунда".
Не мога да ти помогна с линк, понеже аз не съм ги теглила-купувах си ги.

# 160
Ето го линкът в замундата: http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=143105&hit=1. Това са двата диска.

# 161
Синдита, а някаква промяна в целулита забелязвате ли, положителна естествено  Wink, от упражненията?

# 162
Доброутро на всички! На чашка кафе да се похваля, че вчера ходих на тае-бо. Неможе да се сравни със скачането в къщи, определено много се мотивираш и затова съм решила да ги посещавам редовно в събота, когато хвана тати да гледа беба, а през седмицата ще си скачкам вкъщи. Премерих се миналата седмица, когато почнах и ме е страх да се меря пак, че ако няма промяна да не се разочаровам.

# 163
Според мен е рано за сваляне на килограми и за наблюдения на целулита. Аз скачам усьрдно от 2-3 седмици и днес се теглих. Имам минус от 500 гр. Някьде седмица след като започнах си направих една фотосесия с подробности по бельо да мога да сравнявам. И март ще е следващата да видя най-добре разликата.

а за целулите най-добре ми повлия Дюкан.  буквално за 1 месец неравностите изчезнаха.

# 164
Здравейте и от мен Simple Smile
Вчера ме мързеше за Синди и затова потичах малко в парка, а днес започнах с втория диск (най-много ми допада), но към 20-та минута така се изморих  ooooh!, че го оставих  Embarassed Довечера пак ще потичам Wink
Приятен почивен ден  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт