Синди Крауфорд-"Предизвикателството" -продължение(3-та тема)

• 33 843
  • 252
  •   1
Отговори
# 105
Аз съм с  гирички по 1 кг, но смятам скоро да си взема 2 по 2 кг. Иначе продължавам с тренировките всяка сутрин (за сега). Вчера една приятелка ми препоръча една хранителна добавка, от която не ти се яде сладко - китофит се казва, ще я пробвам, че иначе няма отказване от шоколада  Crazy

# 106
Аз съм с  гирички по 1 кг, но смятам скоро да си взема 2 по 2 кг. Иначе продължавам с тренировките всяка сутрин (за сега). Вчера една приятелка ми препоръча една хранителна добавка, от която не ти се яде сладко - китофит се казва, ще я пробвам, че иначе няма отказване от шоколада  Crazy
Ау не....на лични ще ти кажа какво взимам, аз за да не ми се яде сладко.Хомеопатично е и е без странични действия, за разлика от китофита.

# 107
Аз използвам гирички по 2.5 кг, направо с тях започнах, отначало ми беше доста зор с тях  ooooh!, но после свикнах. Мисля, обаче че от 2-2.5 кг са напълно достачтъчни, не по-тежки.

# 108
  • Sofia
Здравейте,момичета! Laughing Попаднах на темата , и си изтеглих 1-вият диск. От понеделник започнах да правя само първата част/около 40 мин.е/.Редувам с друга програма,която имам на диск.
 Имам няколко въпроса,на които се надявам да ми отговорите.
1.Имам 3-4 излишни кг., трябва ли да включвам и диета, или упражненията ще са достатъчни?
2.Достатъчно ли е като за начало тази 1-ва част, и кога трябва да продължа с другите 2?
3.Гирите ми са по 2.5 кг., дали са достатъчни?
 Предварително благодаря!На всички вас желая приятно спортуване ,и много свалени килограми и сантиметри!  bouquet

# 109
Сладкишче,пиши и на мен за това хомеопатичното Hug

Момичета,аз днес се сдобих и сьс степер и сьс колан. Party

# 110
Имам няколко въпроса,на които се надявам да ми отговорите.
1.Имам 3-4 излишни кг., трябва ли да включвам и диета, или упражненията ще са достатъчни?
2.Достатъчно ли е като за начало тази 1-ва част, и кога трябва да продължа с другите 2?
3.Гирите ми са по 2.5 кг., дали са достатъчни?

1.Може да не си на диета, а примерно на разделно хранене.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=364007.new;topicseen#new
2.Може само първата част да играеш. Стига  да не  ти писне....
3.Достатъчни са, 2,5 кила.Щом можеш да ги вдигаш и ти е удобно няма проблем.....
Момичета,аз днес се сдобих и сьс степер и сьс колан. Party
Браво!!!Само така....
Мъжо купи миналата година Аб Суинг 2, уж да прави коремни, ей така хваща прах в детската стая.......

# 111
Благодаря ви момичета! Още на втората страница ме зарибихте, пуснах програмките да се дърпат, отивам да приспа малката и ще разлюлея полилеите на съседите  Mr. Green Да ми се чуди човек, едно време като бях 50 кила с напикани гащи тренирах постоянно със Синди, а като станах 70, взех да не мърдам от масата, но... край с това. Ставам сериозна и почвам. Само, че аз ще почна да се отчитам от следващата седмица. А за фитнес уредите, позната история. Купихме си кростренажор и го ползваме да си закачаме хавлийте след баня.

# 112
  • София
И у нас това е най-скъпата закачалка.   Stop
Преди 2 г половинката отиде да си хареса гребен тренажор и се върна с гладиатор. Shocked После отиде да купи неопренови постелки за под него (че бая дрънкаше на съседите) и се върна с кростренажор.
Аз ги ползвах 1-2 пъти, забременях и спрях. Половинката съпричастен с мен Simple Smile и само си кичи кърпите отгоре.
Сега редувам Синди и кростренажор, ама второто ми е доста скучно...
Определено гиричките си ползвам много по-интензивно от тези чудеса.

Ali_sun, втората част на твоя диск също е 40 мин и е направена за редуване с първата. Хем не омръзва бързо.

# 113
Купихме си кростренажор и го ползваме да си закачаме хавлийте след баня.
Laughing ние също
ara75, как точно тренираш на кроса?

# 114
Здравейте момичета, прочетох тук във форума, че е добре един ден да се тренира, един да се почива и аз така правя, правилно ли е или не? Сладкишче, пиши за това прословуто хомеопатично нещо, че този шоколад ми взимат акъла, направо 7като го видя и не мога да му устоя.

# 115
Здравейте! Ако не сте вие тук да поддържате темата нямаше да съм толкова ентусиазирана  Hug. От две седмици правя упражненията. Найстина омръзват, но вече има някакъв ефект. Аз почнах с 3 кг. гири, но ми е много и пратих мъжа да търси 2 кг. Наложих си да не ям шоколад и да не мисля въобще за него, само в неделя си позволявам малко като награда. Обаче това хомеопатичното, ако го споделите какво е и него ще вземам

# 116
  • Sofia
Благодаря на всички,които ми отговориха   bouquet!Точно щях да попитам след колко време горе долу да очаквам някакъв резултат, и разбрах,че след 2 седмици. Laughing
 Ей, радвам се,че най-после се взех в ръце!Канех се да направя тази стъпка още преди 2 год. Blush.
 На всички ви желая много успехи в борбата с тлъстинките. Аз лично се боря повече за стягане,но загубата на няколко килца няма да ми се отрази зле  Wink.
 Лека вечер и весел уикенд! Hug

# 117
Сладкишче, пиши за това прословуто хомеопатично нещо, че този шоколад ми взимат акъла, направо като го видя и не мога да му устоя.
Първо да уточня-НЕ СЪМ ЛЕКАР ХОМЕОПАТ....
Без да ви е направена индивидуална диагноза не пийте нищо.От години  наред се лекува изцяло с хомеопатия и съм разбрала за себе, че това е моят начин да изляза от депресия, да се излекувам от заразни болести, даже да преодолея някой мои мании.
Така пиша за хранителните предпочитания, т.е преписвам ги от книгата на д-р Жак Буле
1.предпочитания към кисели храни-Sepia officinalis
2.топли-Lycopodium
3.подправени-natrum muriaticum, nux vomica
4.студени храни-phoshorus
5.пушени храни-calcarea phosphorica
6.трудносмилаеми храни-calcarea carbonica
7.солени-natrum muriaticum
8.студени напитки(кола, газирано и т.н)-phosphorus, bryonia alba
9.сладолед-veratrum album
10.захар-argentum nitricum
Потенцията е 15 СН, пият се по 5 гранулки 2 пъти седмично, 15 минути преди хранене.Също се изчаква и 15 минути след приема да не се яде....
Пак казвам, това е моят начин на лекуване.
По принцип си имам хомеопат и не си предписвам разни лекарства на своя глава, но за захарта е изпробвано от самата мен....
Дали на вас ще подейства не мога да дам гаранция....всеки човек си е индивидуален....но няма и да навреди....
И помнете-шоколада е удоволствие...колкото повече го отбягвате-толкова повече ви се яде.....
По едно време бях стигнала 2 шоколада по 250 гр на ден или 500грама на ден....сега по 3 бонбона Линд на ден....
Kогато го пиех редовно не близвах шоколад почти месец...после мъжа ми, каза, че е тъпо да се лишавам и от това удоволствие и спрях....но поне ограничих приема на захар.....даже разните кексчета, меденки и т.н и до сега не ме впечатляват, а преди съвсем не беше така..... Blush Blush Blush
То не случайно качих 23 кила за 9 месеца
То ник нейма ми е красноречив.....
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 19:12 от sladkish4e

# 118
Ако ви се хапва шоколад не се лишавайте, само, че не яжте млечен Naughty Вземете си с високо съдържание на какао, има такива на Lindt, много са вкусни. Натуралният шоколад е полезен Naughty

Последна редакция: сб, 24 яну 2009, 11:33 от kowalski

# 119
  • Пловдив
Може да е полезен, но в никакъв случай не подпомага отслабването  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт